راز تهیه رولت سوسیس برای یک پیش غذا شیک و لذت بخش

  • توسط: admin
راز تهیه رولت سوسیس برای یک پیش غذا شیک و لذت بخش


رولت سوسیس یک غذای فینگرفود محبوب و جذاب است که می‌توان به عنوان یک پیش‌غذا یا وعده‌ی سبک مصرف کرد. این رولت‌ها به روش‌ها و مواد اولیه‌های مختلفی تهیه می‌شوند و ظاهر زیبای آن‌ها می‌تواند جلایی خاص به میز پذیرایی شما ببخشد.

برای تهیه رولت سوسیس، موادی از قبیل آرد سفید، کره، سوسیس، ماست، بیکینگ‌پودر و شکر لازم است. مواد را با هم ترکیب کرده و خمیر شکل می‌دهیم. سپس خمیر را به شکل مستطیلی باز می‌کنیم و سوسیس را در وسط قرار داده و خمیر را بر روی سوسیس پیچ می‌دهیم. سپس رولت‌ها را در فر ۱۷۵-۱۸۰ درجه سانتیگراد می‌پزیم.

می‌توانید این رولت‌ها را به همراه سس دلخواه خود سرو کنید. همچنین می‌توانید رولت‌ها را سرخ کنید به جای پختن در فر. از انواع سوسیس‌ها مانند سوسیس هات داگ، آلمانی، پنیری یا انگشتی استفاده کنید. این رولت‌ها می‌توانند یک گزینه خوب برای وعده‌های خوشمزه خانوادگی باشند.

رولت سوسیس یکی از محبوب‌ترین و جذاب‌ترین فینگرفودهایی است که به راحتی می‌توانید آن را تهیه کنید. از این رولت به عنوان یک پیش غذا یا یک وعده سبک می‌توانید استفاده کنید. این رولت‌ها به روش‌های مختلفی و با مواد اولیه متفاوتی تهیه می‌شوند. ظاهر زیبا و جذاب آن‌ها می‌تواند رنگ و جلایی متفاوتی به میز پذیرایی شما ببخشد.

ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه رولت سوسیس را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این رولت‌ها باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه رولت سوسیس

آرد سفید ۳ پیمانهکره ۱۰۰ گرمسوسیس ۱۰ عددماست۱ پیمانهبیکینگ‌پودر۲ قاشق چای خورینمک ½ قاشق چای‌خوریشکر ۲ قاشق چای خوریسیاه دانهبه میزان لازمزرده تخم‌مرغ ۱ عدد

 طرز تهیه رولت سوسیس

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه، استراحت خمیر و تهیه این رولت‌ها ۵۰-۶۰ دقیقه است.

مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۵-۴ نفر است که شما به راحتی با جمع یا تقسیم ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش یا کاهش دهید و در حجم های بیشتری این رولت سوسیس را تهیه کنید.

درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی کره

کره را درون تابه یا قابلمه مناسبی قرار دهید.

تابه را روی حرارت ملایم گذارید و منتظر بمانید تا کره ذوب شود.

کره ذوب شده را درون ظرف بزرگتری بریزید و به سراغ مرحله بعد روید.

مرحله دوم: ترکیب ماست و بیکینگ پودر

ماست را درون ظرف مناسبی بریزید و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید.

ظرف را چند دقیقه ای در دمای محیط قرار دهید و منتظر بمانید تا حجم ماست دو برابر شود.

سپس ترکیب فوق را به کره ذوب شده اضافه کنید و به هم زنید تا ترکیب یک دست و یکنواختی حاصل شود.

مرحله سوم: آماده سازی و افزودن آرد و شکر

آرد سفید و نمک را با هم ترکیب کنید.

ترکیب فوق را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید تا ناخالصی های آرد گرفته شود.

الک کردن آرد موجب هوادهی شدن ذرات آن می‌شود.

در همین مرحله شکر را به ترکیب درون ظرف بیفزایید.

مواد خشک را کم‌کم به مایه خمیر اضافه کنید و مدام به هم زنید تا خمیر شکل گیرد و در ظرف شما جمع شود.

حال باید ته کاسه را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را در کاسه قرار دهید.

۲۰-۳۰ دقیقه ای به آن زمان دهید تا در دمای محیط بماند و بیکینگ پودر عمل کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت سیب‌ زمینی خوشمزه

مرحله چهارم: چانه گرفتن و باز کردن خمیر

از خمیر به اندازه‌های یکسانی بردارید و چانه کنید.

برای یکسان بودن رولت‌ها می‌توانید خمیر را وزن کنید.

چانه‌ها را با کمک وردنه کمی صاف کنید و به شکل مستطیل درآورید.

مرحله پنجم: افزودن سوسیس و رول کردن خمیر

سوسیس‌ها را پوست بگیرید و در وسط خمیر قرار دهید.

دو طرف خمیر را روی سوسیس‌ها برگردانید به گونه‌ای که کامل سوسیس پوشیده شود. قسمت انتهای و ابتدای خمیر را نیز به هم بچسبانید.

برای زیباتر شدن رولت‌ها یا چاقو قسمت رویه خمیر را چند شیار ایجاد کنید.

مرحله ششم: زدن رومال و پخت رولت‌ها

ته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید. رولت‌ها را با کمی فاصله در کنار هم روی کاغذ بچینید.

زرده تخم مرغ را درون کاسه کوچکی بشکنید و با چنگال به هم زنید تا از حالت لختگی خارج شود.

با کمک براش از زرده تخم مرغ روی رولت ها زنید و کمی سیاه دانه روی آن‌ها بریزید.

سینی حاوی رولت ها را در فر از قبل گرم شده قرار دهد.

دمای فر برقی ۱۷۵-۱۸۰ درجه و مدت زمان پخت ۲۰-۳۰ است اما با توجه به قطر خمیر رولت ممکن است زمان کمتر یا بیشتری برای پخته شدن نیاز باشد پس مدیریت این مرحله را به شما می‌سپاریم.

مدام رولت را در فر بررسی کنید و هر زمان که مشاهده کردید رولت به خوبی پخته آن را از فر خارج کنید.

رولت‌های جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن هستند. آن‌ها را در ظرف سرو بچینید و با سس دلخواهتان میل کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت الویه(کرپ الویه)

آیا می‌توان بدون فر رولت سوسیس تهیه کرد؟

بله شما می‌توانید طبق روش بالا رولت سوسیس تهیه کنید و در نهایت آن‌ها را در روغن داغ سرخ کنید.

برای ترد شدن رولت‌ها پس از سرخ کردن آن‌ها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

با چه خمیرهای دیگری می‌تواند رولت سوسیس تهیه کرد؟

برای تهیه رولت سوسیس از خمیر‌های هزارلا که به صورت بسته بندی در فروشگاه‌ها است می‌توانید استفاده کنید.

در تهیه این رولت از سایر دستورهای تهیه نان‌های حجیم نیز می‌توانید استفاده کنید.

برخی در تهیه این رولت به جای خمیر با پوره سیب زمینی طعم‌دار شده و تخم مرغ موادی شبیه به کوکو سیب زمینی تهیه می‌کنند و به دور سوسیس می‌پیچند. در نهایت رولت‌ها را با آرد سوخاری کاور و در روغن سرخ می‌کنند.

چه سوسیسی برای تهیه رولت سوسیس مناسب است؟

سوسیس‌ هات داگ، سوسیس آلمانی، سوسیس پنیری و سوسیس‌های انگشتی برای تهیه این رولت انتخاب مناسبی هستند.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به غذاهای فست‌فودی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش ساده و کامل بالا این رولت‌های جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید