راز تهیه دسر موز و شکلات؛ شیرینی آسان و لذت بخش

  • توسط: admin


دسر موز شکلات از جمله دسرهای ساده، خوشمزه و پرطرفدار است که شما می‌توانید آن را به صورت تک نفره در دورهمی‌ها و مهمانی‌ها تهیه و سرو کنید. در ادامه با آدرینبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه این دسر جذاب و مقوی را برایتان شرح دهیم. 

مواد لازم جهت تهیه دسر موز شکلات

مواد لازم جهت تهیه دسر موز شکلات به شرح زیر است:

شیر ۳ پیمانهشکر نصف پیمانه یا ۳/۴ پیمانهآرد سفید۱ قاشق غذاخورینشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوریزرده تخم مرغ۱ عددخامه صبحانه۱۰۰ میلی گرمکره۵۰ گرمپودر گردو۲ تا ۳ قاشق غذاخوریموز۲ عددوانیل۱ قاشق چایخوریشکلات شیری یا تلخ۱/۳ پیمانهپودر بیسکوییت یا کیک به میزان لازم

مراحل تهیه دسر موز شکلات

برای تهیه دسر موز شکلات باید مراحل زیر را طی کنید:

مرحله اول: ترکیب شکر، نشاسته و آرد

برای شروع کار ابتدا شکر را داخل تابه یا قابلمه مناسب و مقاوم به حرارت بریزید. سپس نشاسته ذرت را به شکر اضافه کنید.

در ادامه آرد سفید را نیز به شکر و نشاسته بیفزایید. مواد را با همزن دستی با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم: افزودن شیر

بعد کمی از شیر را به مخلوط شکر، نشاسته و آرد اضافه کنید و مجددا با همزن دستی یا قاشق مواد را با شیر مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

وقتی شیر را در ابتدا به میزان کم به آرد و نشاسته اضافه کنید باعث می‌شود که آرد و نشاسته داخل شیر گلوله نشوند.

بعد مابقی شیر را اضافه کرده، هم بزنید و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید. از این لحظه به بعد باید مرتب مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و به درستی آماده شود.

مرحله سوم: ترکیب زرده تخم مرغ با سایر مواد

در همین حین که مواد را هم می‌زنید، یک عدد زرده تخم مرغ را داخل کاسه‌ای مناسب بریزید و هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود.

حالا یک ملاقه یا نصف پیمانه از مخلوط شیر، شکر و نشاسته را که کاملا داغ شده ولی هنوز نسبتا رقیق است، را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و به سرعت این مخلوط را کاملا هم بزنید تا زرده با سایر مواد یکدست شود.

سپس این مخلوط را به قابلمه حاوی شیر، شکر و نشاسته اضافه کنید و هم بزنید تا تمام مواد یکدست شوند. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به همزدن مداوم ادامه دهید تا مواد به غلظت مناسب برسد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کرم انگلیسی با توت فرنگی

مرحله چهارم: اضافه کردن خامه صبحانه

در این مرحله ۱۰۰ گرم خامه صبحانه که هم دمای محیط شده را به قابلمه اضافه کنید. در ادامه وانیل را نیز بیفزایید و کاملا هم بزنید تا خامه مخلوط شود. بعد از اینکه مواد به غلظت مطلوب رسید از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم: افزودن موز و پودر گردو

موز را در ظرفی به وسیله چنگال پوره کنید. بعد از آنکه موز پوره شد به مواد پودینگ اضافه کنید. پودر گردو را نیز در این مرحله به مواد اضافه کنید. کاملا با همزن دستی هم بزنید تا مواد با هم یکدست شوند. 

مرحله ششم: تقسیم کردن مواد دسر

بعد از آماده شدن مواد دسر، آن را دو قسمت کنید. چون می‌خواهیم نیمی از دسر شکلاتی باشد! پس مواد را نصف کنید و نصف آن را به ظرف دیگری منتقل کنید.۱۹

شکلات خرد شده شیری یا تلخ را بسته به ذائقه‌تان به یکی از ظروف که مواد کرم یا پودینگ در آن است اضافه کنید. این کار را زمانی که هنوز کرم داغ است انجام دهید تا شکلات به خوبی و کامل در آن حل شود.

مرحله هفتم: اضافه کردن کره

در مرحله‌ پایانی کره را برش‌های کوچک دهید و به هر ظرف حاوی کرم یا پودینگ اضافه کنید. در این مرحله می‌توانید کره را با همزن دستی یا برقی با سایر مواد مخلوط کنید. بعد از این مرحله بهتر است کرم را برای حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سرد شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر موس لیمو

مرحله هشتم: انتقال مواد به ظرف سرو

در این مرحله باید مواد را به ظروف سرو منتقل کنید. یک یا دو عدد موز را برای دیواره ظروف برش دهید. بیسکوییت را پودر کنید یا می‌توانید از کیک استفاده کنید و کیک را پودر کنید یا کیک آماده و بازاری تهیه کرده و آن را به صورت پودر شده مورد استفاده قرار دهید.

حال ظروف سرو را آماده کنید. دو تا سه قاشق غذاخوری پودر بیسکوئیت یا کیک برای لایه اول دسر داخل ظرف سرو بریزید.

روی بیسکوئیت یا کیک یک لایه کرم سفید بریزید و روی کرم یا پودینگ سفید، یک لایه کرم شکلاتی بریزید. برای لایه وسط حلقه‌ها یا اسلایس‌های موز را به دیواره ظرف بچسبانید و ما بین آن هم می‌توانید کمی موز بریزید.

بعد پودر بیسکوئیت بریزید و مجدداً لایه‌ها را تکرار کنید. 

مرحله نهم: تزیین و سرو دسر

در پایان با موز، شکلات، گردو و بیسکوئیت دسر را تزیین کنید. دسر زیبا و خوشمزه شما آماده است!

بدون معطلی این دسر خوشمزه را نوش جان کرده و از طعم بی‌نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

نکات تهیه دسر موز شکلات

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه دسر موز شکلات اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

این دسر را می‌توانید یک رنگ و ساده تهیه کنید.لایه بندی دسر سلیقه‌ای است.به جای گردو می‌توانید از مغزیجاتی مثل پسته یا بادام استفاده کنید.اگر می‌خواهید برش‌های موز بعد از استفاده سیاه نشوند، بهتر است بعد از اینکه موز را برش زدید کمی آبلیمو روی آن‌ها بریزید تا از سیاه شدن موز جلوگیری شود.این میزان مواد با توجه به سایز ظرف انتخابی برای سرو بین حدود چهار تا شش نفر مناسب است.

در این مطلب از مجله آشپزی آدرینرسپی دسر پرطرفدار موز شکلات را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این دسر خوشمزه را تهیه و از طعم لذیذ آن در کنار عزیزانتان نهایت لذت را ببرید.

میترا حمیدی هستم متولد۶٨.حسابداری خوندم.اما الان آشپزی میکنم! از وقتی یادم میاد عاشق آشپزی وکیک پزی بودم.خونه دار شدم، مادرشدم وخیلی بیشتر از پیش به آشپزی علاقه مندم! آشپزی وشیرینی پزی برام پره از حس وحال خوب!معتقدم آدمی که آشپزی میکنه باید اصالت خوراک و غذارو بدونه اما درکنارش بتونه مزه های جدیدرو هم خلق کنه. و براین باورم بزرگترین سرآشپزهای دنیاهم اولین بار ایده ای داشتند باعلم و آگاهی اجراش کردند،طعم ومزه دادن به غذا وشیرینی و بعد خالق چیزی شدن که بین همه محبوب شد. یادگرفتن، یادگرفتن وبعد هم کشف مزه های جدید بزرگترین هدفمِ دراین راه! سعی میکنم با کمترین مواد و آسون ترین روش به نتیجه مطلوبم برسم! آشپزی رو سخت نگیرید، باعشق وشوق آشپزی کنید اونوقت می‌بینید که چقدر این کار واین هنر براتون لذت بخش میشه!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید