راز تهیه حمص اسفناج؛ انتخابی شیک و سلامتی برای شما
اگر از طعمهای تکراری حمص خسته شدهاید حمص اسفناج با رنگ زیبا و متفاوتی که دارد انتخاب بسیار مناسبی برای شما است. این حمص یکی از پیشغذاهای محبوب و پرطرفداری است که میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه حمص اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه حمص اسفناج
مواد لازم برای تهیه حمص اسفناج به شرح زیر است:
نخود پخته شده۲ پیمانهآرد۱/۴ پیمانهروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریاسفناج تازه۲ پیمانهپودر زیره۱/۲ قاشق چایخوریسیر۲ حبهآب لیموترش تازه۲ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمآب یا آب نخودبه مقدار لازم
مراحل تهیه حمص اسفناج
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این حمص ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این حمص جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این حمص در دسته بندی آسان قرار دارد.
مرحله اول: آمادهسازی نخود
نخود خشک را از شب قبل بشویید در آب خیس کنید. خیساندن نخود باعث میشود که هنگام پخت نرمتر شده و زمان پخت نیز کاهش یابد.
در این بازه زمانی چندین بار آب نخود را عوض کنید.
پس از خیساندن نخودها، آنها را در یک قابلمه بزرگ بریزید و به میزان کافی آب اضافه کنید تا کاملاً روی نخودها را بپوشاند.
نخودها را به مدت ۲۵-۳۵ دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته شوند روی حرارت متوسط بپزید.
اگر زمان کافی برای پخت نخود در اختیار ندارید میتوانید از زودپز استفاده کنید یا از کنسرو نخود استفاده کنید.
اگر از کنسرو نخود استفاده میکنید، حتماً نخودها را به خوبی آبکشی کنید تا نمک اضافی آنها از بین برود.
مرحله دوم: آمادهسازی اسفناج
اسفناجها را به خوبی بشویید تا خاک یا آلودگی هایشان برطرف شود. سپس آنها را به صورت درشت خرد کنید.
برخی اسفناجها قبل از اضافه کردن به حمص کمی تفت میدهند تا نرمتر شوند و طعم خام نداشته باشند.
برای این کار، یک قاشق روغن زیتون را در تابهای گرم کنید و اسفناجها را به مدت ۲-۳ دقیقه در حرارت متوسط تفت دهید تا نرم و پخته شوند. اگر اسفناج را تازه و خام دوست دارید، میتوانید از این مرحله عبور کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حمص نخود سبز
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
در یک مخلوطکن یا غذاساز، نخود پخته شده (یا کنسرو نخود آبکش شده)، سیر و اسفناج را بریزید.
چند پالس بزنید تا مواد فوق به خوبی با هم ترکیب شوند و مواد بافت یک دست و یکنواختی به خود گیرد سپس ارده، آب لیموترش، زیره آسیاب شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
مخلوطکن را روشن کنید و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
در این مرحله، حمص ممکن است کمی غلیظ باشد. برای رسیدن به قوام دلخواه، میتوانید مقداری روغن زیتون، آب نخود یا آب ساده را به تدریج به مخلوط اضافه کنید.
توجه داشته باشید که اضافه کردن آب به آرامی انجام شود تا قوام مناسب به دست آید و حمص بیش از حد رقیق نشود.
پس از مخلوط کردن مواد، مقداری از حمص را بچشید و طعم آن را بررسی کنید.
اگر احساس میکنید که نیاز به نمک یا آب لیموترش بیشتری دارد، به دلخواه اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حمص لبو
مرحله چهارم: تزیین و سرو حمص
برای سرو کردن حمص، آن را در ظرف سرو بریزید و با پشت قاشق روی سطح آن خطوط مارپیچی ایجاد کنید.
با مقدار کمی روغن زیتون، پودر زیره یا پاپریکا روی سطح حمص را تزیین کنید.
حمص اسفناج را میتوانید با نان پیتا، نان تست، سبزیجات تازه مانند هویج یا خیار سرو کنید.
به خاطر داشته باشید که حمص بهترین طعم خود را زمانی دارد که تازه سرو شود. پس بهتر است پس از تهیه بلافاصله آن را مصرف کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینموردتوجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل فوق این حمص جذاب و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در تهیه این حمص از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب طعم و بافت بهتر آن میشود خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک گذارید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: