راز تهیه ترشی توت سیاه خانگی؛ رنگارنگ و شیرین
توت سیاه یکی از میوههایی است که با رسیدن فصل تابستان مورد انتظار قرار میگیرد. این میوه شیرین و ترش با طعمی خاص و خوشمزه، برای تهیه ترشیهای عالی و خوشمزه بسیار مناسب است. یکی از دستورات بسیار محبوب ترشی، ترشی توت سیاه است.
برای تهیه ترشی توت سیاه ابتدا توتهای نارس را بشویید و بخشهای سبز و ترش آنها را بردارید. سپس آنها را در یک قابلمه همراه با مخلوطی از آب، سرکه، نمک، ادویههای ترشی و سیاه دانه قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا مواد درون آنها جا بیافتند. سپس ترشی را به یک ظرف شیشهای مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
با دنبال کردن مراحل ساده و آسان تهیه ترشی توت سیاه، میتوانید این ترشی خاص و خوشمزه را برای خود و خانوادهتان تهیه کنید و لذت ببرید. این ترشی میتواند همراه غذاهای اصلی یا پیشغذاها باشد و طعم جالبی به وعدههای غذایی شما ببخشد.
توت سیاه یکی از میوههایی است که با رسیدن فصل گرما و تابستان کم کم باید منتظرش باشیم. با این حال یک خانم خانه دار میداند که میتواند با هر میوهای یک ترشی خوشمزه درست کند. یکی از این میوهها همین توت سیاه یا شاتوت است که اگر میخواهید با آن یک ترشی لذیذ درست کنید الان وقتش است.برای درست کردن ترشی شاتوت به میوه نارس آن نیاز داریم که احتمالا تا یکی دو هفته دیگر سروکلهاش در بازار پیدا میشود. در این قسمت از آدرینبلاگ با طرز تهیه ترشی توت سیاه همراه شما هستیم.مواد لازم برای تهیه ترشی توت سیاهبرای تهیه ترشی توت سیاه به این مواد احتیاج داریم.توت سیاه نارس۱ کیلوگرمسرکه۲ لیوانآب۲ لیواننمک۱ قاشق غذاخوریسیاه دانه۲ قاشق غذاخوریادویه ترشی۱ قاشق غذاخوریمراحل تهیه ترشی توت سیاهدر ادامه با طرز تهیه ترشی توت سیاه آشنا میشویم.مرحله اول: آماده سازی توتابتدا باید توتهای نارس و صورتی رنگ را به خوبی بشویید. نیازی نیست چوب یا همان دم توتها را بگیرید. بعد از آنکه به خوبی توتها را شستید داخل آبکش قرار دهید و بعد روی دستمال قرار دهید تا خشک شود.مرحله دوم: مخلوط کردن آب و سرکهدر ادامه آب و سرکه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس ادویه ترشی و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.مرحله سوم: افزودن توتها به مخلوط سرکهکمی که گذشت توتها را که آب آن خشک شده است را درون قابلمه ریخته و کمی هم بزنید و برای ۱۰ دقیقه صبر کنید. سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید کاملا سرد شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی ریواسمرحله چهارم: انتقال ترشی درون ظرف شیشهایبعد از آن که ترشی خنک شد یک ظرف شیشهای که از قبل شسته و خشک کردهاید را آماده کنید و ترشی را کم کم درون آن بریزید و لا به لای آن سیاه دانه را هم بیفزایید. در نهایت در آن را محکم بسته و درون یخچال قرار دهید. بعد از سه الی چهار روز ترشی شما آماده است.نکات و فوت و فنهای تهیه ترشی توت سیاهدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه ترشی توت سیاه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.بهتر است این ترشی همیشه در یخچال نگه داشته شود.دقت کنید که ظرف ترشی به هیچ وجه چرب یا خیس نباشد چون باعث کپک زدن ترشی میشود.برای ترشیها حتما از ظروف شیشهای استفاده کنید. ظروف پلاستیکی با ترکیب اسید سرکه موجب تشکیل مواد سرطانی میشود.بهتر است برای تهیه این ترشی از سرکه سفید استفاده کنید تا رنگ قرمز توت در نهایت یک ترشی خوش رنگ به دست بدهد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی توت فرنگیدر این قسمت از مجله آشپزی آدرینبا طرز تهیه ترشی توت قرمز همراه شما بودیم. اگر این ترشی را با این دستور تهیه در خانه درست کردید از تجربه خودتان برای ما هم بگویید.
- برچسب ها: