راز تهیه بستنی مشتی اکبر؛ لذت بی‌کران و منحصربه‌فرد

  • توسط: admin


اگر از علاقه‌مندان به بستنی سنتی هستید، احتمالا بستنی اکبر مشتی را امتحان کرده‌اید. اکبر جعفری که به اکبر مشتی معروف است، برای اولین بار این بستنی را تهیه کرد و با نام بستنی اکبر مشتی مشهور شد. اگر شما هم دوست دارید که طرز تهیه بستنی اکبر مشتی را یاد بگیرید، با ما در این بخش از آدرینبلاگ همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه بستنی اکبر مشتی

برای تهیه این بستنی دلچسب و خوشمزه به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

شیر۱ لیترثعلب۲ قاشق چای‌خوریشکر۳۰۰ گرمزعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوریگلاب۱ استکانخامه صبحانه۱۰۰ گرمپسته و بادام خرد شدهبه مقدار دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه بستنی اکبر مشتی

برای تهیه بستنی اکبر مشتی، مراحل زیر را طی کنید:

مرحله اول: جوشاندن شیر

یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و شیر را داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا شیر به جوش آید.

مرحله دوم: اضافه کردن ثعلب و شکر

در این مرحله، ثعلب و شکر را با هم مخلوط کرده و به آرامی به شیر در حال جوش اضافه کنید. حین اضافه کردن مواد، مرتب شیر را هم بزنید تا ثعلب و شکر به خوبی در شیر حل شوند.

مرحله سوم: سرد کردن و صاف کردن

پس از حل شدن کامل مواد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید شیر به طور کامل سرد شود. سپس شیر را از صافی رد کنید تا یکدست و بدون گلوله شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی یخی شاتوت

مرحله چهارم: اضافه کردن زعفران و گلاب

زعفران دم کرده و گلاب را به شیر صاف شده اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم: منجمد کردن و هم زدن

مخلوط شیر را درون ظرفی مناسب ریخته و در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یکبار ظرف را از فریزر خارج کرده و با قاشق چوبی هم بزنید. این کار را ۴ تا ۵ بار تکرار کنید تا بستنی به طور کامل منجمد شود و حالت کشدار پیدا کند.

مرحله ششم: اضافه کردن خامه

در این مرحله، خامه را با کمی شیر (در حد یک الی دو قاشق) رقیق کرده و به خوبی هم بزنید. سپس خامه رقیق شده را روی یک سینی پخش کرده و در فریزر قرار دهید تا سفت شود. پس از سفت شدن، خامه را به قطعات کوچک خرد کرده و به بستنی اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی انبه و پرتقال

مرحله هفتم: اضافه کردن مغزها

در نهایت، پسته و بادام خرد شده را به بستنی اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید. بستنی اکبر مشتی آماده سرو است، نوش جان!

چند نکته کلیدی در طرز تهیه بستنی اکبر مشتی

در ادامه به چند نکته طلایی در طرز تهیه بستنی اکبر مشتی اشاره می‌کنیم:

استفاده از شیر پرچرب باعث می‌شود بستنی شما غلیظ‌تر و خوشمزه‌تر شود.ثعلب نقش بسیار مهمی در کشدار شدن بستنی دارد. اگر مقدار آن کم باشد، بستنی شل و شبیه ماست می‌شود. اما زیاده‌روی در استفاده از ثعلب هم باعث می‌شود بستنی بیش از حد سفت و سخت شود. پس اندازه دقیق آن را رعایت کنید.شکر به بستنی شیرینی و طعم دلپذیر می‌دهد. اما زیاده‌روی در استفاده از شکر باعث می‌شود بستنی شل شود. پس بهتر است مقدار شکر را دقیقا طبق دستورالعمل رعایت کنید.یکی از مهم‌ترین نکات برای تهیه بستنی یکدست و نرم، جوشاندن شیر روی حرارت ملایم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است. این کار باعث تبخیر بخشی از آب شیر می‌شود و مانع از یخ زدن سریع و نامناسب بستنی می‌شود.

در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه بستنی اکبر مشتی را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم این بستنی خوشمزه را حداقل یک بار در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید