راز تهیه انچیلادا اسفناج پنیری با دو روش متفاوت

  • توسط: admin


انچیلادا اسفناج پنیری یک غذای مکزیکی معروف است که با استفاده از اسفناج، پنیر و سس تهیه میشود. این غذا بسیار خوشمزه و تند است و می‌توانید آن را با استفاده از مواد ساده و در وقت کم آماده کنید.

برای تهیه این غذا، ابتدا باید پیاز و سیر را تفت داده و سپس اسفناج را اضافه کرده و ترکیب کنید. سپس پنیر ریکوتا، خامه ترش و پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید. برای تهیه سس انچیلادا، روغن زیتون و آرد را تفت داده و سپس سایر مواد را اضافه کرده و آماده کنید.

بعد از آماده کردن مواد، نان ترتیلا را گرم کرده و مواد را روی آن بچینید. سپس سس انچیلادا و پنیر پیتزا را روی غذا بریزید و آن را در فر بگذارید تا پخته شود.

با توجه به طعم و مزه‌های مختلف، می‌توانید انچیلادا را با ترکیبات دیگر نیز آماده کنید. این غذا یک گزینه عالی برای پذیرایی از مهمانان یا تغییر در روال غذایی شما است. با دنبال کردن مراحل آماده‌سازی و استفاده از نکاتی که در طرز تهیه ارائه شده است، می‌توانید انچیلادا اسفناج پنیری خود را با طعم واقعی مکزیکی لذت ببرید.

انچیلادا اسفناج پنیری یک نوع شام مکزیکی تند و فوق العاده خوشمزه است که می‌توانید آن را در عرض چند دقیقه آماده کنید. در این مقاله از بخش آشپزی در آدرینبلاگ می‌توانید با طرز تهیه انچیلادا اسفناج پنیری و فوت و فن‌های درست کردن این غذای لذیذ آشنا شوید.طرز تهیه انچیلادا اسفناج پنیری در فرآماده کردن و پخت این غذا حدود ۴۰ تا ۶۰ دقیقه طول می‌کشد. مواد اولیه به کار رفته در این غذا برای ۵ نفر مناسب است.مواد لازم برای تهیه انچیلادا اسفناج پنیریکره۱ قاشق غذاخوریاسفناج۲۸۰ گرمپیازچه خرد شده۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارسیر۲ حبهپنیر ریکوتا۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارخامه ترش۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارپنیر پیتزا۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارنان ترتیلا۱۰ عددمواد لازم برای تهیه سس انچیلاداروغن زیتون۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دارآرد۲ قاشق غذاخوریپودر چیلی۲ قاشق غذاخوریآب۱ و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دارسس گوجه فرنگی۲۲۰ گرمپونه خشک۱ قاشق چای‌خوریزیره۳/۴ قاشق چای‌خوریادویه پیاز۳/۴ قاشق چای‌خوریپودر سیر۳/۴ قاشق چای‌خورینمکبه مقدار لازم مراحل طرز تهیه انچیلادا اسفناج پنیریدر این بخش می‌توانید با مراحل پخت انچیلادا اسفناج پنیری به طور کامل آشنا شوید.مرحله اول: فر را روشن کنیدبرای شروع باید فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا از چند دقیقه زودتر داغ شود.مرحله دوم: سیر و پیاز را تفت دهیدپیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید. در ادامه کره را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود. حالا می‌توانید پیاز خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید. سیر را نیز به صورت ریز خرد یا رنده کنید و به پیازها اضافه کنید. مواد را برای چند دقیقه تفت دهید تا سبک شوند.مرحله سوم: اسفناج را اضافه کنیداسفناج‌ها را بشویید و به هر اندازه‌ای که دوست دارید خرد کنید. حالا باید اسفناج خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و برای ۵ دقیقه آن را با سیر و پیاز ترکیب کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه بوریتو مرغ مکزیکیمرحله چهارم: پنیر را اضافه کنیدبعد از ۵ دقیقه ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. سپس پنیر ریکوتا، خامه ترش و مقداری از پنیر پیتزا را روی مواد بریزید.مرحله پنجم: سس انچیلادا را آماده کنیدبرای تهیه این سس ابتدا باید روغن را در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. در ادامه آرد و پودر چیلی را اضافه کنید و شعله گاز را کم کنید و مواد را برای چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آرد تیره شود.بعد از ۳ تا ۵ دقیقه باید آب و سس گوجه را به ماهیتابه اضافه کنید. مواد را روی حرارت هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. سپس می‌توانید پونه، زیره، پودر سیر و پودر پیاز را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر مواد را هم بزنید. بعد از ۱۰ دقیقه که سس غلیظ شد، می‌توانید مقداری نمک به آن اضافه کنید تا سس شما آماده شود.مرحله ششم: انچیلادا را آماده کنیدنان‌ها را در ظرف مناسب قرار دهید و برای ۱۵ ثانیه روی حرارت گرم کنید تا انعطاف پذیر شوند. سپس ۱/۴ فنجان از ترکیب اسفناج را با قاشق در مرکز نان ترتیلا قرار دهید و بعد نان را بپیچید.همه مواد را به همین شکل آماده کنید و در ظرف بچینید. سپس سس انچیلادا را روی نان‌ها بریزید و مقداری پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید. ظرف را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سس شروع به جوشیدن کند و پنیر طلایی شود. انچیلادای شما آماده است می‌توانید آن را از فر خارج و سرو کنید.طرز تهیه انچیلادا اسفناج پنیری بدون فربرای تهیه این غذا بدون فر باید مواد را به همین روشی که گفته شد آماده کنید. کف یک ماهیتابه را چرب کنید و مواد را داخل آن بچینید. در ادامه سس را اضافه کنید. درب ماهیتابه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید غذای شما روی حرارت ملایم بپزد و آماده شود. به خاطر داشته باشید که در این روش پنیر روی غذا طلایی نمی‌شود، تنها با حرارت ملایم آب می شود و بافت کشدار و غلیظ پیدا می کند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت اسپانیایینکات و فوت و فن‌های طرز تهیه انچیلادا اسفناج پنیریبا نکات تهیه انچیلادا اسفناج پنیری همراه ما باشد.برای تهیه این غذا می‌توانید به جای نان ترتیلا از نان تافتون شرکتی یا نان پیتا، نان تاکو یا نان لواش ضخیم نیز استفاده کنید.برای تهیه سس انچیلادا می‌توانید به جای سس گوجه فرنگی از رب نیز استفاده کنید.به منظور مزه دار کردن سس انچیلادا می‌توانید به جای پودر سیر از مقداری سیر رنده شده نیز استفاده کنید.مقدار سس انچیلادا باید به گونه‌ای باشد که به طور کامل روی مواد را بپوشاند.بعد از آماده شدن انچیلادا اسفناج پنیری می‌توانید روی آن را با مقداری پیازچه خرد شده تزیین کنید.طعم سس انچیلادا باید تند باشد، اما شما می‌توانید میزان تندی این سس را با توجه به ذائقه خودتان کم و زیاد کنید.انچیلادا (Enchilada) یک غذای خیابانی محبوب در مکزیک است که معمولا با طعم‌های مختلفی تهیه می‌شود. می‌توانید این غذا را با گوشت، مرغ یا سبزیجات خرد شده نیز آماده کنید.این غذا باید با پنیر فراوان و سس پوشانده شود، بنابراین در استفاده از سس و پنیر دست و دل باز باشید.در صورت تمایل می‌توانید غذا را بدون سس تهیه کنید و بعد آن را در کنار هر نوع سسی که دوست دارید سرو کنید.انچیلادا یک غذای مکزیکی خوشمزه است که با ذائقه ما ایرانی‌ها سازگار است. اگر از امتحان کردن طعم‌های جدید و مزه‌های متفاوت لذت می‌برید یا دوست دارید از مهمان‌هایتان با یک غذای ساده اما متفاوت پذیرایی کنید، بهتر است همین حالا دست به کار شوید و این غذای فوق العاده را آماده کنید. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به آشپزی به اشتراک بگذارید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید