راز تهیه اسموتی شیرین و متفاوت از گوجه سبز

  • توسط: admin


بهار فصلی است که با ورودش ما را به فضایی پر از تازگی و زیبایی می‌برد. در این فصل، میوه‌های تازه و متنوعی روی بوته‌ها رشد می‌کنند و طعم‌های ترش و شیرین آن‌ها انسان را مجذوب خود می‌کند. یکی از راه‌های لذت‌بخش برای مصرف این میوه‌ها، تهیه اسموتی‌های خوشمزه است.

اسموتی‌ها، نوشیدنی‌های خنک و خوشمزه‌ای هستند که از ترکیب میوه‌ها، آب و چاشنی‌های مختلف تهیه می‌شوند. اسموتی گوجه سبز، یکی از انواع متفاوت اسموتی‌ها است که ممکن است به این نوشیدنی جذاب علاقه‌مند شوید. تهیه این اسموتی نیازمند موادی از قبیل گوجه سبز، آب زغال‌‌اخته، نمک و لواشک است.

طبق آموزش ارائه شده، می‌توانید به راحتی این اسموتی لذیذ را تهیه کرده و از طعم منحصر به فرد و خوشمزه آن لذت ببرید. با توجه به نکاتی که در این آموزش ذکر شده، می‌توانید طعم این اسموتی را برای خودتان بهینه کنید و از لحظات خوشایند مستقیماً از این نوشیدنی خوشمزه بهره‌مند شوید.

بنابراین، اگر به دنبال تجربه‌ی یک طعم نو و متفاوت هستید، پیشنهاد می‌شود که این اسموتی را امتحان کنید و لذت ببرید. اسموتی گوجه سبز، یک گزینه عالی برای لذت بردن از میوه‌های بهاری و طعم‌های ترش و جذاب است.

با آغاز فصل بهار و وفور میوه‌های بهاری می‌توانید تجربه چشیدن اسموتی‌های ترش و جذابی را داشته باشید. اگر طرفدار طعم‌های ترش مثل طعم گوجه سبز هستید قطعا این اسموتی مناسب سلیقه و ذائقتان است. اسموتی، به انواع نوشیدنی‌های گفته می‌شود که اغلب از پوره میوه یا ترکیب چند میوه با چاشنی‌های مختلفی تهیه می‌شود. اسموتی گوجه سبز نیز یکی از اسموتی‌های متفاوتی است که شاید تا به حال نامش را نشنیده باشید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه اسموتی گوجه سبز را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این اسموتی باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.طرز تهیه اسموتی گوجه سبزمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این اسموتی ۲۰-۱۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و‌ در حجم‌های بیشتری این نوشیدنی جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این نوشیدنی در دسته بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه اسموتی گوجه سبز:گوجه سبز ۲۵۰ گرمآب زغال اخته ۱ پیمانهنمک و گلپر به مقدار دلخواهلواشک ۱/۲ پیمانهمرحله اول: آماده سازی گوجه سبزگوجه سبزها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.شاخه‌های کوچک میوه را جدا سازید. گوجه سبزها را روی میز کار گذارید و با کمک گوشت‌کوب کمی آن‌ها را بکوبید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت گوجه سبزاین کار موجب می‌شود که راحت‌تر بتوانید هسته آن‌ها را جدا سازید.پس از کوبیدن گوجه سبزها هسته‌های میوه را جدا سازید.گوجه سبز‌هایتان را درون زیپ کیپ یا ظرف درب‌داری گذارید و ۱۰-۱۵ دقیقه در فریز قرار دهید. (اگر زمان کافی در اختیار ندارید انجام این مرحله قابل حذف است)مرحله دوم: ترکیب مواد اسموتیبرای تهیه این اسموتی می‌توانید از مخلوط‌کن، میکسر یا خرد کن استفاده کنید.گوجه‌سبزهای نیمه یخ زده، نمک، گلپر، آب زغال اخته و لواشک را درون مخلوط کن بریزید.چند پالس زنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.شما از هر طعم لواشکی در تهیه این اسموتی می‌توانید استفاده کنید.مرحله سوم: سرو نوشیدنیاسموتی خوشمزه و جذاب شما آماده میل کردن است. چند تکه یخ در لیوان سرو قرار دهید.از نوشیدنی روی یخ‌ها بریزید و نوش جان کنید.در تهیه اسموتی گوجه سبز به ۵ نکته زیر توجه کنید:اگر از گوجه سبزهای شیرین و رسیده استفاده کنید، طعم غالب اسموتی شما شیرین و ملس می‌شود.از آب زرشک به جای آب زغال‌اخته می‌توانید استفاده کنید.برای متعادل شدن طعم اسموتی از مقداری عسل یا شکر می‌توانید استفاده کنید.از مقداری نعناع تازه برای خوش‌عطرتر شدن اسموتی می‌توانید استفاده کنید. نعنا علاوه بر معطر کردن نوشیدنی شما کمی طبع سرد نوشیدنی را متعادل می‌کند.شما می‌توانید این اسموتی را با گوجه سبز، نمک و آب سرد نیز تهیه کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک گوجه سبزاگر به دنبال امتحان کردن طعم‌های جدید و متفاوت هستید به شما توصیه می‌کنیم که از چشیدن طعم این اسموتی غافل نشوید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش ساده و کامل فوق این نوشیدنی خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید. من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید