راز تهیه ابریشمی خامهای توت فرنگی: نکات طعمدهنده و شیرینتر کردن آن
پودینگ یک نوع دسر ایتالیایی است که بافت نرم و لطیفی دارد و شبیه به ژله یا فرنی میباشد. این دسر از مواد مختلفی تهیه میشود که طعمهای شیرین، تند یا شوری دارد. پودینگ توتفرنگی یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین انواع پودینگ است که از پوره توت فرنگی تهیه میشود. برای تهیه پودینگ توت فرنگی، مواد اولیه شیر، خامه، پودر ژلاتین، توت فرنگی، شیر عسلی و آب سرد مورد نیاز است. ابتدا پودر ژلاتین را حل کرده و سپس توتفرنگی را با شیر مخلوط کرده و به آن خامه، شیر عسلی و ژلاتین اضافه میکنیم. سپس مواد را به خوبی ترکیب کرده و در لیوانهای سرو ریخته و در یخچال برای ۱-۲ ساعت خنک کنیم. در نهایت با تزیین توت فرنگی و برگ نعناع دسر خوشمزهای داریم.این دسر را میتوانید بر حسب سلیقه خود با اضافه کردن مواد دیگر مثل توت سیاه، بلوبری یا موز و ترکیب طعمهای مختلف بهتر و خوشمزهتر کنید.با توجه به نکاتی که بیان شد، تهیه این دسر خوشمزه و خوش طعم به یک فرصت زیبا برای آموزش آشپزی تبدیل میشود و لذت بخش برای تهیه و میل کردن این دسر با عزیزان است.
پودینگ (pudding) نوعی دسر ایتالیایی است که بافت نرم و لطیفی شبیه به ژله یا فرنی دارد. پودینگها از مواد مختلفی تهیه میشوند که متناسب با آن مواد تشکیل دهنده طعمهای شیرین، تند یا شوری دارند. پودینگ توتفرنگی یکی از انواع پودینگهای بسیار محبوب و پرطرفدار است. همانطور که از نام پودینگ مشخص است در آن از پوره توت فرنگی استفاده میشود. پس اگر جز طرفداران توتفرنگی هستید از چشیدن طعم این پودینگ غافل نشوید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از سادهترین و خوشمزهترین روشهای تهیه پودینگ توت فرنگی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این پودینگ باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.طرز تهیه پودینگ توت فرنگیمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این پودینگ ۱۰-۱۵ دقیقه و مدت زمان استراحت برای سرو نهایی ۱-۲ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای می توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این پودینگ جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این پودینگ در دسته بندی آسان قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه پودینگ توت فرنگیشیر۱ پیمانهخامه ۳ قاشق غذاخوریپودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوریتوت فرنگی ۲۰۰ گرمشیر عسلی ۲ قاشق غذاخوریآب سرد ۲ قاشق غذاخوریمرحله اول: آماده سازی پودر ژلاتینپودر ژلاتین را درون کاسه کوچکی بریزید و آب سرد را به آن اضافه کنید.کمی زمان بدهید تا ژلاتین عمل و کمی پف کند سپس کاسه را روی بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری دانههای ژلاتین در آب حل شود و ترکیب شما شفاف و روشن شود.مرحله دوم: آماده سازی توت فرنگیتوت فرنگی ها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.کلاهک سبز آنها را جدا سازید و توتفرنگیها را کمی برش زنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ سمولینا با سس توت فرنگیمرحله سوم: ترکیب توتفرنگی و شیرتوتفرنگیهای خرد شده را به همراه شیر درون مخلوط کن یا میکسر بریزید و چند پالس بزنید تا با هم ترکیب شوند.مرحله چهارم: افزودن خامه، شیر عسلی و پودر ژلاتینخامه، شیر عسلی و پودر ژلاتین را به مواد درون مخلوط کن اضافه کنید و مجدد چند پالس بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.مایه اصلی پودینگ خوشمزه و جذاب شما آماده است، آن را در لیوانهای سرو بریزید و به مدت ۱-۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.سپس با چند اسلایس توت فرنگی و برگ نعناع تازه دسر جذاب و خوشمزهتان را تزیین و میل کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی تر برشی توت فرنگیدر تهیه پودینگ توت فرنگی به ۶ نکته مهم زیر توجه کنیداگر می خواهید پودینگ را به صورت قالبی مانند ژله در ظرف سرو برگردانید باید مقدار پودر ژلاتین را ۲ برابر کنید.به جای شیر عسلی می توانید عسل را جایگزین کنید.برای خوشمزه تر شدن پودینگ بهتر است از شیر محلی یا پرچرب استفاده کنید.بهتر است از توت فرنگی های ارگانیک، سالم و شیرین استفاده کنید تا پودینگ شما طعم و عطر بهتری به خود گیرد.شما در تهیه این پودینگ می توانید مطابق ذائقه و سلیقه تان از مقدار توت فرنگی کم و متناسب با همان مقدار توت سفید، بلوبری، توت سیاه یا موز به پودینگ اضافه کنید تا طعم متفاوت تری از پودینگ را خلق کنید.برخی در تهیه این پودینگ ژله توت فرنگی را با پودر ژلاتین جایگزین میکنند.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به انواع دسرهای خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده و کامل بالا این پودینگ خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: