دوشنبه‌ی اشتها‌انگیز: دنبال ایده‌های ناب ناهاری هستی؟ ببین چه چیزهای خوشمزه‌ای می‌تونی بپزی!

  • توسط: admin


امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمی‌کند دانشجو باشید، خانه‌دار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و می‌خواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند. 

از این رو ما امروز، در سی‌ و یکمین روز اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از آدرینبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آن‌ها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.

معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- باقالی پلو با مرغ

باقالی‌ پلو با مرغ یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین غذاهای مجلسی با مرغ است که به روش‌های بسیار زیادی طبخ می‌شود. این غذای لذیذ طرز تهیه بسیار آسانی دارد و شما می‌توانید آن را با مواد اولیه ساده‌ای همچون برنج، مرغ، باقالی و… برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.

مراحل تهیه باقالی پلو با مرغ

مراحل تهیه باقالی پلو با مرغ به شرح زیر است:

در اولین مرحله به سراغ آماده‌ سازی پیاز روید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به‌ صورت نگینی یا خلالی خرد کنید.درون قابلمه مناسبی که قصد طبخ مرغ را دارید کمی روغن بریزید. پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند. در همین مرحله به سراغ افزودن سیر روید. سیر را بشویید و پوست بگیرید. آن را با کمک سیر له کن یا چاقو پوره کنید و به پیازهای درون قابلمه اضافه کنید کمی تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.سپس به سراغ ادویه‌ها روید. مقداری زردچوبه و فلفل قرمز به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفت‌دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.اکنون به سراغ تکه‌های مرغتان روید. مرغ‌ها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. حال تکه‌های مرغ را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به‌ خوبی مرغ‌ها را با مواد درون قابلمه ترکیب کنید. هر طرف مرغ را به‌ خوبی سرخ کنید تا طلایی و برشته شود.

برای ادامه رسپی این غذای پرطرفدار و همه پسند روی لینک طرز تهیه باقالی پلو با مرغ کلیک کنید. 

۲- خورشت قیمه

قیمه از جمله غذاهای سنتی ایرانی است که پایه ثابت خیلی از مناسبت‌های خاص و مهمانی‌های ما ایرانی‌ها به حساب می‌آید! این غذا خیلی راحت با مواد اولیه در دسترسی همچون گوشت خورشتی، لپه خیس خورده، پیاز، رب گوجه فرنگی، لیمو عمانی، ادویه و… تهیه می‌شود، اما نکات ریز و فوت و فن‌های کوزه گری دارد که رعایتش برای خوشمزه شدن و داشتن یک قیمه‌ی مجلسی لازم است.

مراحل تهیه خورشت قیمه

مراحل تهیه خورشت قیمه به شرح زیر است:

در ابتدا لپه‌ها را به خوبی بشویید و از شب قبل از پخت یا حداقل چند ساعت قبل در آب بخیسانید و آب آن را عوض کنید. در غیر این صورت نیاز است قبل از تهیه خورشت، لپه‌ها را در کمی آب بجوشانید. حین جوشاندن لپه‌ها کف حاصل از جوشاندن را بگیرید و در آخر آب آن را دور بریزید.بعد از خیساندن یا پختن لپه، یک عدد پیاز درشت را نگینی ریز خرد کنید. روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود و بعد پیاز را به روغن اضافه کنید.اجازه دهید پیاز کمی نرم و طلایی شود. نیازی به سرخ کردن پیاز نیست چون قرار است پیاز به همراه گوشت سرخ شود تا گوشت هم عطر پیاز را بگیرد. پیازها که نرم و طلایی شد، گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کنید و به خوبی گوشت را تفت دهید تا گوشت کمی سرخ شود و تغییر رنگ دهد.ادویه‌های دلخواه که شامل زردچوبه، فلفل، چوب دارچین، هل و… هستند را هم اضافه کنید و با گوشت و پیاز به خوبی تفت دهید. 

برای ادامه رسپی این غذای اصیل ایرانی روی لینک طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی کلیک کنید.

۳- کباب تابه‌ای (کباب دیگی)

شاید کمتر کسی پیدا شود که کباب تابه‌ای (همان کباب دیگی یا ماهیتابه‌ای) غذای مورد علاقه‌اش نباشد. کباب تابه‌ای همانطور که از اسمش پیداست، کباب خوشمزه‌ای است که در ماهیتابه و بر روی گاز درست می‌شود.

این غذا با گوشت چرخ کرده گوسفندی یا گاوی تهیه می‌شود که شما می‌توانید آن را همراه با گوجه‌های کبابی، سیب زمینی تنوری، فلفل دلمه‌ای و سایر سبزیجات نوش جان کنید.

مراحل تهیه کباب تابه‌ای

مراحل تهیه کباب تابه‌ای به شرح زیر است:

گوشت را شسته و چرخ کنید یا از گوشت چرخ کرده آماده استفاده کنید.پیاز را ریز رنده کنید و به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید.نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و مجددا ورز دهید. بعد از ورز دادن که گوشت کمی حالت چسبندگی پیدا کرد کمی دارچین به گوشت اضافه کنید. ( اضافه کردن دارچین اختیاری است ولی طعم خیلی خوبی به کباب می‌دهد).بعد از اینکه به کباب‌ها شکل و فرم دادید شعله گاز را روشن کنید و ماهیتابه را روی آن قرار دهید. سعی کنید حرارت را خیلی کم کنید و درب ظرف را بگذارید. با این کار کباب شما به آهستگی آب می‌اندازد و کم کم آب آن به خورد کباب‌ها می‌رود.

برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و همه‌پسند روی لینک طرز تهیه کباب دیگی (کباب تابه‌ای) کلیک کنید.

۴- میگو پلو

میگو پلو یکی از غذاهای دریایی و خوشمزه است که به شهرهای جنوبی کشور مانند بوشهر، بندرعباس و خوزستان تعلق دارد. در تهیه میگو پلو از میگو، برنج به همراه سبزیجات معطر محلی و ادویه جات استفاده می‌کنند. به طور کلی میگو پلو در شهرهای جنوبی دستور پخت متفاوتی دارد که در ادامه روش تهیه اصولی آن را برایتان شرح خواهیم داد.

مراحل تهیه میگو پلو

مراحل تهیه میگو پلو به شرح زیر است:

ابتدا پیاز و سیرها را پوست بگیرید، بشویید و بر روی تخته آشپزخانه با استفاده از یک چاقو به صورت نگینی خرد کنید.سپس یک تابه مناسب را انتخاب کنید و در آن روغن مایع بریزید. بر روی اجاق گاز بگذارید و بعد از داغ شدن روغن، پیاز و سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا مقداری نرم شود.حال به مقدار دلخواه نمک، زردچوبه و فلفل را به پیاز و سیر اضافه کنید و کاملا هم بزنید و تفت دهید تا پیاز و سیرها رنگ طلایی به خود بگیرند.اکنون میگوهایی را که از قبل پاک کرده و شسته‌اید به ترکیب پیاز و سیر اضافه کنید. خوب مواد را هم بزنید تا طعم یکدیگر را بگیرند، مقداری که میگوها تفت خوردند و رنگ آن‌ها تغییر کرد به تابه ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید و آن‌ها را با هم تفت بدهید.

برای ادامه رسپی این غذای دریایی پرطرفدار و مخصوص روی لینک طرز تهیه میگو پلو کلیک کنید.

۵- کوزالاک مانتی با گوشت چرخ کرده

کوزالاک مانتی نوعی غذای ترکی فوق‌العاده خوشمزه است که می‌توانید آن را طی یک ساعت تهیه و به‌ عنوان فینگر فود در وعده ناهار سرو کنید. این فینگر فود، نوعی ساید دیش ترک محسوب می‌شود که برای طبخ آن به گوشت چرخ کرده، نان یوفکا، قارچ، فلفل دلمه، پیاز و… نیاز دارید.

مراحل تهیه کوزالاک مانتی

مراحل تهیه کوزالاک مانتی با گوشت چرخ کرده به شرح زیر است:

در مرحله اول سراغ پیاز می‌رویم و آن را نگینی خرد می‌کنیم. در تابه روغن می‌ریزیم و پیازها را تفت می‌دهیم تا حجم‌شان کم شود.ادویه گوشت و فلفل قرمز، زردچوبه را به پیازها اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا ادویه‌ها رنگ باز کنند و بوی عطرشان فضای آشپزخانه را پر کند.گوشت چرخ‌ کرده را به پیازها اضافه می‌کنیم و سر تابه را چند دقیقه‌ای می‌گذاریم و زمان می‌دهیم تا گوشت نیم‌پز شود. در این مرحله با به‌ هم زدن مواد درون تابه کمک می‌کنیم تا گوشت سرخ شود و از حالت خامی خارج شود.حالا نوبت رنگ‌ دادن به سس کوزالاک مانتی فرا می‌رسد. رب‌ گوجه فرنگی را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا سس گوشتی ما را خوشرنگ و جذاب کند. این مرحله کاملا سلیقه‌ای است و شما می‌توانید آن را حذف کنید.

برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه کوزالاک مانتی با گوشت چرخ کرده کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی آدرینلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه‌ غذایی‌تان جای دهید و از طعم‌ بی‌نظیر آن‌ها نهایت لذت را ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط
اخبار
بهترین دکتر عمل چاقی در تهران
  • ۹ دی ۱۴۰۳
  • -
  • 0 بازدید
آموزش سرمایه‌گذاری و ترید
چگونه در ایران بیت کوین (BTC) بخرم؟
  • ۹ دی ۱۴۰۳
  • -
  • 0 بازدید

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید