دو شیوه خلاقانه برای پخت کیک گل محمدی خوش عطر

  • توسط: admin


کیک گل محمدی یکی از انواع کیک خانگی است که به خاطر عطر جذابی که دارد، بسیار محبوب است. برای تهیه این کیک می‌توانید از گلبرگ‌های تازه یا خشک گل محمدی همراه با گلاب استفاده کنید. در این مقاله از بخش آشپزی در آدرینبلاگ می‌توانید با ۲ روش طرز تهیه کیک گل محمدی به طور کامل آشنا شوید.

طرز تهیه کیک گل محمدی با گل محمدی تازه

آماده کردن مواد اولیه این کیک حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشد و برای پخت آن نیز باید حدود ۴۵ دقیقه زمان صرف کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک گل محمدی مجلسی به روش قنادی

تخم مرغ۳ عددشکر۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارروغن مایع۳/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دارشیر۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارگلاب۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دارگلبرگ‌های تازه گل محمدی۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارآرد۲/۵ لیوان فرانسوی دسته‌داربیکینگ پودر۲/۵ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مراحل طرز تهیه کیک گل محمدی یا گل سرخ خانگی

در ادامه این بخش می‌توانید با مراحل درست کردن کیک گل محمدی آشنا شوید.

مرحله اول: فر را روشن کنید

برای شروع باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس قالب مورد نظرتان را نیز با کمی روغن چرب کنید و مقداری آرد روی آن بپاشید و برای کیک کنار بگذارید.

مرحله دوم: تخم مرغ و شکر را با همزن ترکیب کنید

تخم مرغ‌ها را بشکنید و در یک کاسه بریزید. در ادامه شکر را اضافه کنید. حالا ترکیب شکر و تخم مرغ را با دور تند همزن مخلوط کنید تا کرم رنگ و کش دار شوند.

مرحله سوم: روغن مایع، شیر، گلاب و گل محمدی را اضافه کنید

بعد از این که شکر و تخم مرغ به خوبی ترکیب شدند، باید روغن مایع، شیر، گلاب و گل محمدی خرد شده را اضافه کنید. بهتر است هر کدام از مواد را به نوبت اضافه کنید و سپس در حد مخلوط شدن، مواد را هم بزنید و به سراغ اضافه کردن سایر مواد بروید.

مرحله چهارم: آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و ۳ مرتبه مواد را الک کنید. سپس مواد خشک را در چند مرحله به سایر مواد اضافه کنید. با لیسک مایه کیک را هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. بهتر است مواد را به صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک بهار نارنج و پرتقال

مرحله پنجم: مایه کیک را در قالب بریزید

مایه کیک را در قالبی که از قبل آن را چرب کرده‌اید بریزید. سپس قالب را چند مرتبه روی سطح کار بکوبید تا هوای اضافه به طور کامل خارج شود.

مرحله ششم: کیک را بپزید

در این مرحله باید قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید کیک برای ۴۵ دقیقه بپزد. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه می‌توانید یک سیخ چوبی یا خلال دندان در مرکز کیک فرو کنید. اگر کیک به خلال دندان چسبید، یعنی باید برای مدت زمان بیشتری در فر بماند.

مرحله هفتم: کیک را سرو کنید

بعد از این که کیک آماده شد، آن را از قالب خارج کنید. صبر کنید تا کیک خنک شود و بعد کیک را از قالب جدا کنید و آن را به هر روشی که دوست دارید تزیین کنید. کیک شما آماده است و می‌توانید از طعم آن لذت ببرید.

کیک گل محمدی با گل محمدی خشک

روش تهیه این کیک با گل محمدی خشک هیچ تفاوتی با درست کردن آن با گل محمدی تازه ندارد. در این روش تنها باید به جای گلبرگ‌های تازه گل محمدی از گلبرگ‌های خشک شده استفاده کنید. به ازای هر ۱/۲ لیوان گل سرخ تازه باید از ۲ قاشق غذاخوری پودر گل محمدی خشک استفاده کنید.

قبل از اضافه کردن گل محمدی خشک حتما آن را پودر کنید و سپس به مایه کیک اضافه کنید. برای این که عطر کیک شما بهتر شود، حتما در این روش از مقداری گلاب نیز استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که عطر و مزه این کیک با گل محمدی تازه بهتر است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک بهار نارنج

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه کیک گل محمدی

با نکات طرز تهیه کیک محمدی همراه ما باشید.

برای تزیین کیک گل سرخ می‌توانید از گل محمدی خشک، پودر پسته و مقداری شکلات آب شده استفاده کنید.اضافه کردن مقداری گردوی خرد شده به این کیک طعم بهتری می‌بخشد.اگر فر شما گزینه کانوکشن ندارد، می‌توانید در ۷ دقیقه نهایی پخت کیک، گریل را روشن کنید تا سطح کیک طلایی و خوشرنگ شود.برای تهیه کیک گل محمدی خانگی در فر برقی و توستر باید دما را ۲۰ درجه کمتر از فرهای بزرگ گازی تنظیم کنید.برای تهیه کیک گل محمدی شکلاتی می‌توانید از مقداری پودر کاکائو داخل مایه کیک استفاده کنید و کیک را با شکلات آب شده تزیین کنید.

کیک گل محمدی یکی از خوش عطر و طعم‌ترین کیک‌های خانگی است که می‌توانید به راحتی آن را در خانه درست کنید. برای تهیه این کیک بهتر است از گل محمدی تازه استفاده کنید، اما در صورتی که به گل تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از پودر گل محمدی خشک نیز استفاده کنید. اگر تجربه درست کردن این کیک را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به آشپزی در میان بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید