دو دستور پخت شگفت‌انگیز ته چین گوجه و بادمجان: نسخه گیاهی و گوشت‌دار!

  • توسط: admin


ته چین گوجه و بادمجان، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که با عطر و طعم بی‌نظیرش، هر ذائقه‌ای را به وجد می‌آورد. این غذای مجلسی را می‌توان به دو روش با گوشت و بدون گوشت تهیه کرد. برای آشنایی با طرز تهیه ته چین گوجه و بادمجان به دو روش، با ما در آدرینبلاگ همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه ته چین گوجه و بادمجان بدون گوشت

برای تهیه ته چین گوجه و بادمجان بدون گوشت به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

بادمجان۳ عددگوجه فرنگی۲ عددبرنج۲ پیمانهتخم مرغ۱ عددپیاز۱ عددماست۲۰۰ گرمزعفران دم کرده۱ قاشق غذاخورینمک، زردچوبه و فلفلبه مقدار لازمکرهبه مقدار لازمروغنبه مقدار لازمآببه مقدار لازم

مراحل تهیه ته چین گوجه و بادمجان بدون گوشت

مراحل تهیه ته چین بادمجان و گوجه بدون استفاده از گوشت، به شرح زیر است:

مرحله اول: خیساندن برنج

در اولین قدم باید برنج را شسته و در یک ظرف به همراه مقداری نمک و آب خیس کنید. مقدار آب باید به حدی باشد که سطح برنج را بپوشاند.

مرحله دوم: آماده کردن بادمجان‌ها

بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. سپس آن‌ها را در آب و نمک به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. بعد از اینکه بادمجان‌ها را از آب خارج کردید، آن‌ها را با دستمال تمیز خشک کنید و در روغن سرخ کنید.

مرحله سوم: آماده کردن گوجه فرنگی

پیاز را شسته و به صورت نگینی خرد کنید. در تابه‌ای مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. صبر کنید تا روغن داغ شود، سپس پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید. پیازها را به طور مرتب هم بزنید تا نرم و شفاف شوند.

گوجه فرنگی‌ها را رنده کنید و همراه با نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز تفت‌داده شده اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا مایه غلیظ شود و آب اضافی آن تبخیر شود.

مرحله چهارم: پختن برنج

بعد از خیس خوردن برنج، آن را آبکش کنید. برای این کار، برنج را در قابلمه‌ای حاوی آب جوش بریزید و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید تا زمانی که مغز برنج کمی بپزد. سپس آب برنج را با آبکش جدا کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ته چین اسفناج خوشمزه

مرحله پنجم: مخلوط کردن برنج و ماست

در یک کاسه بزرگ ماست، تخم مرغ و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. برنج آبکش شده را به مخلوط ماست اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا تمام دانه‌های برنج به طور یکنواخت به مخلوط آغشته شوند.

مرحله ششم: ریختن مواد ته چین داخل تابه

در تابه‌ای مناسب، مقداری کره ذوب کنید. نصف مخلوط ماست و برنج را به طور یکنواخت در کف تابه پخش کنید. سطح برنج را با قاشق صاف کنید تا ضخامت آن یکسان باشد.

مخلوط گوجه و بادمجان را که از قبل آماده کرده‌اید، روی لایه برنج بریزید و به طور مساوی در تمام سطح آن پخش کنید. باقی‌مانده مخلوط ماست و برنج را روی لایه گوجه و بادمجان بریزید و سطح آن را صاف کنید.

مرحله هفتم: پختن ته چین بادمجان و گوجه

درب تابه را ببندید و حرارت را به کمترین حد ممکن کاهش دهید. به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت یا تا زمانی که ته چین به طور کامل پخته و طلایی رنگ شود، اجازه دهید تا ته چین دم بکشید. در نهایت می‌توانید ته چین را از تابه خارج کنید و در ظرفی مناسب سرو کنید. نوش جان!

مواد لازم جهت تهیه ته چین گوجه و بادمجان با گوشت

برای تهیه ته چین گوجه و بادمجان با گوشت به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

گوشت مرغ یا گوسفند (به دلخواه)۱۰۰ گرمبادمجان متوسط۱۰ عددگوجه۱ عددبرنج۱ پیمانهتخم مرغ۱ عددماست۴ قاشق غذاخوریپیاز۱ عددنمک و فلفلبه مقدار لازمزعفران دم کردهبه مقدار لازمآببه مقدار لازمزردچوبهبه مقدار لازمروغن به مقدار لازم

مراحل تهیه ته چین گوجه و بادمجان با گوشت

برای تهیه ته چین بادمجان و گوجه با گوشت، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: پختن گوشت یا مرغ

مرغ یا گوشت را به همراه پیاز، مقداری آب، نمک و زردچوبه در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. سپس، گوشت پخته شده را ریش ریش کنید.

مرحله دوم: پختن برنج

برنج را شسته و به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در آب و نمک خیس کنید. سپس آن را آبکش کرده و نیم‌پز کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ته چین گوجه پلو

مرحله سوم: آماده‌سازی مخلوط ماست و برنج

در یک کاسه تخم مرغ، ماست، زعفران دم‌کرده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس برنج آبکش شده را به این مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا تمام دانه‌های برنج به طور یکسان به مایه ماست آغشته شوند.

مرحله چهارم: آماده‌ کردن بادمجان و گوجه

بادمجان‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و به همراه مقداری نمک در آب قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. سپس بادمجان‌ها را آبکش کرده و سرخ کنید. گوجه فرنگی‌ها را نیز به صورت حلقه‌ای برش بزنید و سرخ کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ته چین شوید باقالی با مرغ

مرحله پنجم: چیدن لایه‌های ته چین

در یک قابلمه یا قالب مناسب، مقداری روغن بریزید. سپس ۲ تا ۳ سانتی‌متر از مخلوط ماست و برنج را کف ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید. روی برنج، گوشت ریش ریش شده را بچینید و سپس مجدداً مقداری از مخلوط ماست و برنج را روی گوشت بریزید.

لایه بعدی را با گوجه‌فرنگی‌های سرخ شده و سپس با بادمجان‌های سرخ شده بپوشانید. در نهایت، باقی‌مانده مخلوط ماست و برنج را روی بادمجان‌ها بریزید.

مرحله ششم: پختن ته چین بادمجان و گوجه

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روی ظرف ته چین را با فویل بپوشانید و آن را به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید تا ته چین به طور کامل پخته و دم بکشد.

پس از پخت، ته چین را از فر خارج کرده و از فویل جدا کنید. می‌توانید ته چین را به دلخواه تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان!

در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه ته چین گوجه و بادمجان را به دو روش معرفی کردیم. اگر به دنبال غذایی خوشمزه و متفاوت هستید که بتوانید در کنار خانواده و دوستان خود از آن لذت ببرید، حتما این ته چین را امتحان کنید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید