دو دستور ساده برای ساخت بستنی طالبی لذیذ بدون استفاده از شکر: نجات دهنده رژیم‌ها!

  • توسط: admin


در گرمای طاقت‌فرسای تابستان، چه چیزی بهتر از یک بستنی خنک و خوشمزه برای رفع عطش و گرما؟ اما اگر به دنبال یک گزینه سالم و رژیمی هستید، بستنی طالبی را امتحان کنید! در این مقاله از آدرینبلاگ دو روش ساده برای تهیه بستنی رژیمی طالبی را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه بستنی طالبی با ماست یونانی

مواد لازم جهت تهیه بستنی طالبی با ماست یونانی به شرح زیر است:

طالبی رسیده۱ عددماست یونانی کم چرب۲۰۰ گرمعسل یا شیره خرمابه مقدار دلخواهوانیلنوک قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه بستنی رژیمی طالبی با ماست یونانی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۵-۱۰ دقیقه و استراحت بستنی ۲-۳ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۳-۴ نفر استدرجه سختی تهیه این بستنی در دسته بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی طالبی

طالبی را بشویید و پوست بگیرید. هسته آن را جدا کنید. سپس طالبی را به تکه‌های کوچک خرد کرده و آن را فریز کنید.

مرحله دوم: ترکیب همه مواد بستنی

پس از اینکه تکه‌های طالبی کاملاً یخ زدند، آن‌ها را به همراه ماست یونانی، عسل یا شیره خرما و وانیل در مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله سوم: استراحت دادن بستنی در فریزر

مخلوط را در ظرف مورد نظر بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا کمی سفت شود.

به همین راحتی و با طی کردن سه مرحله ساده بستنی طالبی شما آماده است!

می‌توانید آن را بلافاصله سرو کنید یا برای سفت‌تر شدن بیشتر، به مدت بیشتری در فریزر نگه دارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی هندوانه

مواد لازم جهت تهیه بستنی طالبی با شیر بادام

مواد لازم جهت تهیه بستنی طالبی با شیر بادام به شرح زیر است:

طالبی رسیده۱ عددشیر بادام بدون شکر۲۰۰ گرمعصاره وانیلنوک قاشق چای‌خورییخبه مقدار دلخواه

مراحل تهیه بستنی رژیمی طالبی با شیر بادام

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۵-۱۰ دقیقه و استراحت بستنی ۲-۳ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۳-۴ نفر استدرجه سختی تهیه این بستنی در دسته بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی طالبی

طالبی را بشویید و پوست بگیرید. هسته آن را جدا کنید. سپس طالبی را به تکه‌های کوچک خرد کنید.

مرحله دوم: ترکیب همه مواد بستنی

تکه‌های طالبی، شیر بادام، عصاره وانیل و یخ را در مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.

عصاره وانیل طعم گرم و دلنشینی به بستنی شما می‌دهد.

مرحله سوم: استراحت دادن بستنی

مخلوط را در ظرف مورد نظر بریزید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً سفت شود.

پس از استراحت بستنی می‌توانید آن را به صورت اسکوپ شده یا در لیوان سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی یخی میوه‌ای خانگی

نکات و فوت و فن‌های تهیه بستنی رژیمی طالبی

در تهیه بستنی رژیمی طالبی به ۹ نکته مهم زیر توجه کنید!

برای طعم قوی‌تر طالبی، می‌توانید از طالبی‌های بسیار رسیده استفاده کنید.اگر شیر بادام طعم شیرینی ندارد، می‌توانید از مقداری عسل یا شیره خرما یا سایر شیرین‌کننده‌های طبیعی استفاده کنید.برای تزیین بستنی طالبی می‌توانید از برش‌های طالبی، برگ نعنا یا خلال پسته استفاده کنید.این دستور تهیه را می‌توانید با میوه‌های دیگر مانند هندوانه، توت فرنگی یا تمشک نیز امتحان کنید.اضافه کردن مقدار کمی دارچین به بستنی طالبی، طعمی خاص و منحصر به فرد به آن می‌بخشد. اگر به طعم‌های تند علاقه دارید، می‌توانید از مقدار کمی زنجبیل رنده شده یا پودر زنجبیل در بستنی استفاده کنید. زعفران علاوه بر طعم، به بستنی شما رنگ و عطر بی‌نظیری نیز می‌دهد.اضافه کردن چند قطره گلاب به بستنی طالبی، عطر و طعم دل‌انگیزی به آن می‌دهد.می‌توانید از خرما، کشمش، انجیر خشک و یا توت خشک به صورت ریز شده در بستنی استفاده کنید.گردو، پسته و بادام را به صورت ریز شده به بستنی اضافه کنید تا علاوه بر طعم، به ارزش غذایی آن نیز بیفزایید.اگر از مخلوط کن استفاده می‌کنید، حتماً تکه‌های طالبی را کاملاً یخ زده بگذارید تا بستنی شما به خوبی سفت شود.

در این مطلب از مجله آشپزی آدرینطرز تهیه بستنی رژیمی طالبی را برایتان شرح دادیم. با کمی خلاقیت می‌توانید طعم بستنی طالبی رژیمی خود را مطابق با سلیقه خودتان تنوع ببخشید و از این دسر سالم و خوشمزه لذت ببرید. نوش جان!

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید