دو دستور العمل ناب برای تهیه کمپوت زردآلو: طعم لذیذ با دوام طولانی

  • توسط: admin


زردآلو، میوه‌ای خوش‌طعم و بهاری است که می‌توانید از آن به روش‌های مختلف در آشپزی و شیرینی‌پزی استفاده کنید. یکی از روش‌های محبوب برای نگهداری از طعم بی‌نظیر زردآلو، تهیه کمپوت است. در این مقاله از آدرینبلاگ، به شما آموزش می‌دهیم که چگونه کمپوت زردآلو را به ۲ روش مختلف تهیه کنید.

مواد لازم جهت تهیه کمپوت زردآلو ساده

مواد لازم جهت تهیه کمپوت زردآلو ساده به شرح زیر است:

زردآلو۱ کیلوگرمشکر (با توجه به ذائقه شما)۵۰۰ تا ۷۰۰ گرمآب ۲ پیمانه

مراحل تهیه کمپوت زردآلو ساده

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کمپوت ۴۵-۳۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۸۰۰-۹۰۰ گرم کمپوت به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این کمپوت در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی زردآلو

زردآلوها را به دقت بشویید و ساقه و برگ‌های آن‌ها را جدا کنید.

هسته‌های زردآلو را با استفاده از هسته‌گیر یا به صورت دستی جدا کنید.

زردآلوها را در یک قابلمه مناسب بچینید.

مرحله دوم: افزودن شکر و آب

شکر و آب را به زردآلوها اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود.

مقدار شکر را با توجه به ذائقه خودتان تنظیم کنید. اگر طعم ترش‌تر را دوست دارید، شکر کمتری استفاده کنید و اگر طعم شیرین‌تر را ترجیح می‌دهید، شکر بیشتری اضافه کنید.

مرحله سوم: پخت کمپوت

بعد از جوش آمدن شربت، حرارت را کمی کم کنید و اجازه دهید تا زردآلوها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در شربت بپزند.

در طول پخت، کمپوت را به طور مرتب هم بزنید تا شربت به طور یکسان به تمام زردآلوها برسد.

در تهیه کمپوت زردآلو ها نباید له شوند و مربا ته بگیرد پس کمپوت را به آرامی و با حرارت ملایم بپزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کمپوت هلو

مرحله چهارم: افزودن آبلیمو و وانیل

۱۰ دقیقه قبل از خاموش کردن شعله، می‌توانید کمی آبلیمو یا وانیل (در صورت تمایل) به کمپوت زردآلو اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

می‌توانید از کمی گلاب یا زعفران برای طعم‌دهی بیشتر به کمپوت استفاده کنید.

مرحله پنجم: انتقال به ظرف نگهدارنده

بعد از خنک شدن کامل کمپوت، آن را در شیشه‌های تمیز و استریل شده بریزید.

درب شیشه‌ها را محکم ببندید و کمپوت را در یخچال یا جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.

کمپوت زردآلو را می‌توانید تا ۶ ماه در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم جهت تهیه کمپوت زردآلو رژیمی

مواد لازم جهت تهیه کمپوت زردآلو رژیمی به شرح زیر است:

زردآلو۱ کیلوگرمعسل (با توجه به ذائقه شما)۱۰۰ تا ۱۵۰ گرمآب۲ پیمانهچوب دارچین (اختیاری)۱ عدد

طرز تهیه کمپوت زردآلو رژیمی

اگر به دنبال کمپوت زردآلو با کالری و شکر کمتر هستید، این روش رژیمی را امتحان کنید.

مرحله اول: آماده سازی زردآلو

زردآلوها را مانند مرحله اول در روش اول آماده کنید و در قابلمه بچینید.

توجه داشته باشید بهتر است از زردآلو های سفت، رسیده و بدون لکه استفاده کنید. زردآلوهای نارس طعم خوبی در کمپوت نخواهند داشت و زردآلوهای خیلی رسیده له می‌شوند.

مرحله دوم: افزودن آب و عسل

آب و عسل را با هم ترکیب کنید و به قابلمه حاوی زردآلوها اضافه کنید.

در همین مرحله در صورت تمایل، چوب دارچین را نیز به قابلمه اضافه کنید.

شما می‌توانید از مواد مختلفی مانند گلاب، زعفران، وانیل یا اسانس میوه برای طعم‌دهی بیشتر به کمپوت استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشک زردآلو خانگی

مرحله سوم: افزودن چوب دارچین و پخت کمپوت

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب آب و عسل به تمام نقاط زردآلو ها برسد.

بعد از جوش آمدن آب، حرارت را کمی کم کنید و اجازه دهید تا زردآلوها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آب بجوشند.

در این روش نیز باید در طول پخت، کمپوت را به طور مرتب و آرام هم بزنید تا از له شدن زردآلوها جلوگیری شود.

پس از گذشت زمان اعلام شده چوب دارچین را از کمپوت خارج کنید.

مرحله چهارم: انتقال به ظروف نگهدارنده

زمان دهید تا کمپوت در دمای محیط کاملا خنک شود. سپس به شیشه‌های تمیز و استریل شده انتقال دهید و آن‌ها را در یخچال نگهداری کنید.

کمپوت زردآلو رژیمی را می‌توانید تا ۳ ماه در یخچال نگهداری کنید.

با کمک دو روش ساده و کامل ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی آدرینمی‌توانید کمپوتی خوشمزه، با طعمی بی‌نظیر و ظاهری زیبا تهیه کنید و از آن به عنوان دسر یا میان وعده در کنار فنجانی چای سرو لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید