دعوت به وراثان محترم: برای دریافت سهام عدالت تقاضای خود را ثبت کنید

  • توسط: admin


وراث متوفیان سهام عدالت به افرادی گفته می‌شود که وارثان یا وراث شهروندانی هستند که بعد از درگذشت فرد تعیین شده به عنوان مشمول سهام عدالت شناخته می‌شوند. این افراد بر اساس نسبت دادخواست وارث مخصوصه‌های خاصی می‌توانند به عنوان وراث مدعی شناخته شوند. حقوق و مزایای مربوط به مالکیت سهام عدالت به وراث منتقل می‌شود و آن‌ها از آن بهره‌مند می‌شوند. اما برای اینکه وراث متوفیان سهام عدالت حقوق خود را برخوردار شوند، باید مراحل مورد نیاز را پیگیری کنند و ضروری است که همه مدارک و آیین نامه‌ها را رعایت کنند. در نهایت، وراث متوفیان سهام عدالت باید برخورداری از این حقوق را با مسئولیت‌های خود برای حفظ دارایی‌ها و انجام تعهدات خود تطبیق دهند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از  ایسنا، سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: سامانه میراث برای ثبت‌نام ورّاث متوفیان سهام عدالتی که بعد از ۳۱ تیرماه ۱۳۹۹ فوت کرده‌اند، هنوز بازگشایی نشده است.
متن اطلاعیه سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه به این شرح است:
«مطابق با مصوبه شورای عالی بورس از آنجایی‌ که مالیات بر دارایی مشمول متوفیان سهام عدالت بعد از تاریخ ۳۱ تیر ۱۳۹۹ می شود، لذا این شرکت در تلاش برای ایجاد بستر مناسب غیر حضوری برای پرداخت مالیات است و به محض حصول نتیجه نهایی از سازمان امور مالیاتی کشور، اطلاع‌رسانی مقتضی در این خصوص صورت خواهد گرفت.
در حال حاضر تا اطلاع ثانوی تنها برای متوفیان با تاریخ فوت قبل از ۳۱ تیر ۱۳۹۹ که سهام عدالت غیرمستقیم داشتند امکان تشکیل پرونده تقسیم سهام عدالت در دفاتر شرکت های کارگزاری و بانک های منتخب وجود دارد.»
براساس این گزارش، هم اکنون سامانه میراث برای متوفیان سال‌های ۱۳۸۴ تا ۳۱ تیرماه ۱۳۹۹ سهام عدالت بازگشایی شده تا فرایند انتقال سهام به وراث تسریع یابد.
همچنین تمامی فرایند ثبت نام در سامانه میراث در شعب شرکت‌های کارگزاری و بانک‌های منتخب رایگان بوده و وراث نیازی به پرداخت وجه ندارند.
براساس آخرین اطلاعات شرکت سپرده گذاری مرکزی، بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ فوت کرده اند که یکی از وراث متوفیان سهام عدالت می تواند با مراجعه به ۶ هزار شعبه دفاتر شرکت‌های کارگزاری و یا بانک‌های منتخب ازجمله (ملی ایران، ملت، پارسیان و تجارت) فرایند انتقال سهام را انجام دهد.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید