دستور پخت لیموناد هندوانه: نوشیدنی تابستانی خنک در لیوان شما!

  • توسط: admin


هندوانه و لیموناد، دو نماد خنکای تابستان هستند. ترکیب این دو در یک نوشیدنی، طعمی بی‌نظیر و گوارا به ارمغان می‌آورد که گرمای روزهای بلند تابستان را به دلچسب‌ترین شکل ممکن از بین می‌برد. در این مقاله از آدرینبلاگ با دو روش ساده و سریع برای تهیه لیموناد هندوانه آشنا می‌شوید.

مواد لازم جهت تهیه لیموناد هندوانه کلاسیک

مواد لازم جهت تهیه لیموناد هندوانه کلاسیک به شرح زیر است:

هندوانه۸ پیمانهآب لیمو ترش تازه۱ تا ۱ و نیم پیمانهشکر۱ تا ۱ و نیم پیمانهآب ۴ تا ۵ پیمانهیخ به مقدار دلخواهبرگ نعنا و لیمو ترش برای تزیین (اختیاری)به مقدار دلخواه

مراحل تهیه لیموناد هندوانه کلاسیک

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این لیموناد ۵-۸ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این لیموناد در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی هندوانه

هندوانه را به مکعب‌های کوچک خرد کنید. می‌توانید از پوست کن هندوانه برای این کار استفاده کنید تا به راحتی و بدون دردسر، هندوانه را مکعبی کنید.

آب هندوانه را بگیرید. نیمی از مکعب‌های هندوانه را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس با استفاده از یک صافی ریز، آب هندوانه را از تفاله آن جدا کنید.

مرحله دوم: آماده سازی شربت هندوانه

در یک ظرف جداگانه، آب لیمو ترش، شکر و آب را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. از آب تصفیه شده یا آب معدنی استفاده کنید. آب شیر می‌تواند طعم لیموناد شما را تحت تاثیر قرار دهد.

به میزان دلخواه از شکر استفاده کنید. اگر طعم ترش دوست ندارید، می‌توانید از عسل یا شربت خرما به جای شکر استفاده کنید.

شربت را به غلظت مناسب برسانید. اگر شربت خیلی رقیق باشد، لیموناد شما طعم ضعیفی خواهد داشت و اگر خیلی غلیظ باشد، طعم آن زیادی شیرین می‌شود.

اگر می‌خواهید لیموناد شما طعم قوی‌تری داشته باشد، می‌توانید از پوست لیمو رنده شده نیز در تهیه شربت استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی هندوانه و نعناع

مرحله سوم: ترکیب هندوانه و شربت

آب هندوانه، شربت و یخ را در یک پارچ بزرگ با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم: تزیین و سرو لیموناد

لیموناد هندوانه را در لیوان‌های دلخواه خود بریزید و با برگ نعنا و لیمو ترش تزیین کنید.

مواد لازم جهت تهیه لیموناد هندوانه با خیار

برای تهیه لیموناد هندوانه با خیار به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

هندوانه۶ پیمانهخیار۱ عددآب لیمو ترش تازه۱ پیمانهشکر۱/۲ پیمانهآب۴ پیمانهیخبه مقدار دلخواهبرگ نعنا و لیمو ترش تازه برای تزیین (اختیاری)به مقدار دلخواه

مراحل تهیه لیموناد هندوانه با خیار

مراحل تهیه لیموناد هندوانه با خیار به شرح زیر است:

مرحله اول: آماده سازی هندوانه و خیار

هندوانه و خیار را به مکعب‌های کوچک خرد کنید.

هندوانه، خیار و آب لیمو ترش را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.

سپس با استفاده از یک صافی ریز، آب هندوانه و خیار را از تفاله آن جدا کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت هندوانه

مرحله دوم: آماده سازی شربت

در یک ظرف جداگانه، شکر و آب را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.

برای طعم دادن به شربت می‌توانید از ادویه‌هایی مانند دارچین، وانیل یا زنجبیل استفاده کنید.

تمام مواد را به طور کامل مخلوط کنید تا یکدست شوند.

اگر می‌خواهید لیموناد شما گازدار باشد، می‌توانید از آب معدنی گازدار به جای آب استفاده کنید.

مرحله سوم: ترکیب همه مواد لیموناد

آب هندوانه و خیار، شربت و یخ را در یک پارچ بزرگ با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم: تزیین و سرو لیموناد

لیموناد هندوانه و خیار را در لیوان‌های دلخواه خود بریزید و با برگ نعنا و لیمو ترش تزیین کنید.

نکات تکمیلی تهیه لیموناد هندوانه

تهیه این نوشیدنی در منزل کار سختی نیست، اما با رعایت نکاتی می‌توانید یک لیموناد فوق‌العاده خوشمزه و دلچسب تهیه کنید.

می‌توانید به دلخواه، مقداری از تفاله هندوانه را در لیموناد خود بریزید تا طعم و رنگ قوی‌تری داشته باشد.اگر طعم ترش دوست ندارید، می‌توانید مقدار آب لیمو ترش را کم کنید.برای متفاوت‌تر شدن طعم نوشیدنی  می‌توانید از طعم دهنده‌های طبیعی مانند کمی عرق هل یا چند برگ ریحان استفاده کنید.اگر لیموناد را برای بعد می‌خواهید نگه دارید، آن را در یخچال و در ظرف دربسته نگهداری کنید.

با این دو روش ساده و سریع، می‌توانید در عرض چند دقیقه یک لیموناد هندوانه خوشمزه و خنک تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن در فصل گرم تابستان لذت ببرید. امیدوارم این مقاله از مجله آشپزی آدرینبه شما در تهیه یک لیموناد هندوانه خوشمزه و خنک کمک کرده باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید