دستور پخت فوری: چگونه یک خوراک مرغ و نخود فرنگی آسان و لذیذ تهیه کنیم

  • توسط: admin


خوراک مرغ و نخود فرنگی، غذایی ساده و در عین حال خوشمزه و مغذی است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه و به عنوان میان وعده یا غذایی رژیمی و سبک در وعده اصلی سرو کنید. در ادامه با آدرینبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه خوراک مرغ و نخود فرنگی را به طور کامل برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه خوراک مرغ و نخود فرنگی

مواد لازم جهت تهیه خوراک مرغ و نخود فرنگی به شرح زیر است:

پیاز۱ عددسیب زمینی۱ عددرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریسینه مرغ ۱ عددهویج۲ عددنخود فرنگی۲ پیمانهآب جوش۲ پیمانهنمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازملیمو ترش۱ عدد

مراحل تهیه خوراک مرغ و نخود فرنگی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این خوراک ۳۰-۳۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این خوراک جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این خوراک در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید.

درون تابه مناسبی کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت گذارید.

منتظر بمانید روغن کمی گرم شود. سپس پیازهای نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید.

کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.

مرحله دوم: افزودن ادویه‌ها

فلفل قرمز، فلفل سیاه و مقداری زردچوبه به محتوای درون تابه اضافه کنید. چند دقیقه‌ای تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

مرحله سوم: افزودن مرغ

سینه مرغ را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا کمی آب اضافی آن گرفته شود.

سینه مرغ را با کمک چاقو به صورت نگینی با ابعاد یکسانی خرد کنید.

تکه‌های مرغ خرد شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید و حرارت را کمی بیشتر کنید.

مدام مرغ را به هم زنید تا گوشت تغییر رنگ دهد و بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله چهارم: افزودن رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی را به محتوای درون تابه اضافه کنید. چند دقیقه‌ای تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رب تغییر رنگ دهد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش مرغ با بامیه

مرحله پنجم: افزودن هویج و آب جوش

هویج‌ها را بشویید و پوست بگیرید. آن‌ها را به صورت خلالی یا حلقه حلقه برش زنید.

هویج‌های خرد شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن بهم زنید.

در همین مرحله آب جوش را به محتوای درون تابه اضافه کنید.

حرارت را زیاد کنید تا مواد به نقطه جوش رسند. سپس درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید.

۱۵-۲۰ دقیقه‌ای زمان دهید تا محتوای درون تابه بپزند.

مرحله ششم: افزودن سیب‌ زمینی و نخود فرنگی

سیب‌ زمینی را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید.

نخود فرنگی‌ها را نیز از غلاف خارج کنید و با مقداری آب بشویید.

نخود فرنگی و سیب زمینی نگینی خرد شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید.

مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید و درب تابه را ببندید. ۱۵-۲۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا نخود فرنگی و سیب زمینی بپزد.

مرحله هفتم: تنظیم چاشنی و سرو غذا

پس از پخت محتوای خوراک با مقداری نمک و آب یک لیمو ترش تازه چاشنی خوراک را مطابق ذائقه‌تان تنظیم کنید. خوراک مرغ و نخود فرنگی بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش کنگر با مرغ

نکات و فوت و فن‌های تهیه خوراک مرغ و نخود فرنگی

در تهیه خوراک مرغ و نخود فرنگی به ۱۰ نکته مهم زیر توجه کنید:

این خوراک باید تقریبا غلیظ باشد، می‌توانید این غذا را با نان، پلو یا ماکارونی سرو کنید.برای تنظیم چاشنی این خوراک از آبغوره هم می‌توانید استفاده کنید.می‌توانید از انواع سبزیجات دیگر مانند هویج، ذرت، فلفل دلمه‌ای یا قارچ نیز در این غذا استفاده کنید. سبزیجات تازه طعم و مزه بهتری به غذا می‌دهند. برای تزیین خوراک مرغ و نخود فرنگی می‌توانید از جعفری، گشنیز یا پیازچه خرد شده استفاده کنید.می‌توانید این غذا را به صورت گرم یا سرد سرو کنید.خوراک مرغ و نخود فرنگی را می‌توانید تا ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.از مرغ تازه و باکیفیت استفاده کنید. سینه مرغ بدون پوست و استخوان بهترین انتخاب برای این غذا است.می‌توانید از نخود فرنگی تازه یا منجمد استفاده کنید. اگر از نخود فرنگی منجمد استفاده می‌کنید، حتماً قبل از اضافه کردن به غذا، آن را یخ‌زدایی کنید.از ادویه‌های تازه و باکیفیت استفاده کنید. ادویه‌های دیگری مانند آویشن، پاپریکا و پودر سیر می‌توانند طعم لذیذی به خوراک مرغ و نخود فرنگی بدهند.اگر به دنبال طعمی تند هستید، می‌توانید از فلفل قرمز یا فلفل سبز به غذا اضافه کنید.برای اینکه خوراک مرغ و نخود فرنگی لعاب‌دارتر شود، می‌توانید از یک قاشق غذاخوری آرد سفید یا نشاسته ذرت در سس استفاده کنید.

امیدواریم با کمک این رسپی از مجله آشپزی آدرینبتوانید خوراک مرغ و نخود فرنگی خوشمزه‌ای را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. نوش جان!

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید