دستور پخت بی‌نظیر بامیه پلو با گوشت گلوله‌ای: لذت بی‌کران با فوت و فن‌های ویژه

  • توسط: admin


بامیه یک گیاه سبز خوردنی است که خواص و مواد مغذی بسیار زیادی دارد. بامیه یکی از پرطرف‌دارترین و محبوب‌ترین سبزیجاتی است که در هند از آن استفاده‌های متفاوتی می‌شود. خورشت بامیه نیز یکی از پرکاربردترین و شناخته شده ترین غذاها در ایران است. شاید تا به حال نام بامیه پلو را نشنیده باشید، بامیه پلو با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی تهیه می‌شود. اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم از میل کردن و چشیدن طعم این غذا غافل نشوید.

ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این غذا باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی

بامیه (ریز)۱۵۰ گرمپیاز ۱ عددگوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرمنمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار دلخواهروغن به مقدار لازمبرنج۲ پیمانهرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریمحلول زعفران به مقدار دلخواهآرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوریلیمو ترش ۱ عدد

مرحله اول: آماده سازی بامیه

بامیه ها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

برای تهیه این غذا بهتر است از بامیه‌های ریز استفاده کنید.

با چاقو قسمت انتهای بامیه‌ها را جدا کنید، در انجام این مرحله دقت لازم را داشته باشید که بدنه بامیه آسیب نبیند؛ زیرا موجب خارج شدن مایه لزج درون بامیه و بد طعم شدن غذای شما می‌شود.

درون تابه مناسبی کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید.

منتظر بمانید تا روغن کمی داغ شود سپس بامیه ها را درون تابه بریزید.

چنددقیقه‌ای بامیه‌ها را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند و بوی خامی‌شان گرفته شود.

مرحله دوم: افزودن رب گوجه‌فرنگی و آب لیموترش

رب گوجه‌فرنگی را به بامیه‌ها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رب رنگ باز کند و بوی خامی‌اش گرفته شود.

در همین مرحله آب‌لیمو ترش تازه را به محتوای درون تابه اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بامیه‌ها را به هم زنید.

پس از تفت دادن بامیه‌ها را از تابه خارج کنید و کنار گذارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش بامیه با گوشت قلقلی

مرحله سوم: آماده سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید.

با کمک رنده ریز یا میکسر پیاز را پوره کید.

پوره پیاز را درون صافی یا آبکش بریزید و کمی فشار دهید تا آب اضافی پیاز گرفته شود.

توجه داشته باشید که انجام این مرحله در انسجام نهایی قلقلی‌های شما تاثیر مهمی دارد.

پیاز آب گرفته شده را درون کاسه مناسبی بریزید.

مرحله چهارم: افزودن گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌ها

گوشت چرخ کرده را به پیازهای آب گرفته شده اضافه کنید.

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد نخودچی را به محتوای درون ظرف بیفزایید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

ترکیب فوق را به خوبی با دست ورز دهید تا بافت یک‌دست و یک‌نواختی به خود گیرد.

روی مایه گوشتی را بپوشانید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در یخچال به آن استراحت دهید.

مرحله پنجم: آماده سازی برنج

درون قابلمه مناسبی مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گذارید.

کمی نمک و روغن درون آب بریزید و منتظر بمانید تا آب به نقطه جوش رسد.

حال برنج‌های از قبل شسته و خیسانده شده را به آب در حال جوش اضافه کنید.

۴-۶ دقیقه ای زمان دهید تا برنج نیمه پز شود سپس آن را در صافی یا آبکش بریزید.

توجه داشته باشید که بافت و جنس برنج‌های مختلف با هم متفاوت است و ممکن است شما زمان کمتر یا بیشتری نیاز باشد برنج را در آب جوش نیم‌پز کنید.

پس مدیریت این مرحله با توجه به برنج مصرفی‌تان با شماست.

مرحله ششم: آماده سازی و سرخ کردن گوشت قلقلی

از مواد گوشتی به اندازه یک فندق بردارید و در دست آن را گرد کنید.

همه مواد گوشتی را به همین ترتیب شکل دهید،

درون تابه‌ای که در آن بامیه‌ها را تفت دادید کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت گذارید تا روغن به خوبی داغ شود.

سپس گوشت‌های قلقلی شده را درون روغن داغ بریزید.

حرارت را متوسط کنید و با تکان دادن تابه سعی کنید گوشت‌ها را بچرخانید تا همه قسمت‌های آن یکسان سرخ و طلایی شود.

پس از سرخ کردن قلقلی‌ها را از تابه خارج کنید و با بامیه‌های تفت داده شده ترکیب کنید.

مرحله هفتم: افزودن محلول زعفران و ترکیب همه مواد پلو

محلول زعفران را به برنج درون صافی اضافه کنید.

ترکیب بامیه‌ها و گوشت‌های قلقلی شده را نیز به برنج اضافه کنید و به آرامی مواد را با هم ترکیب کنید.

ته قابلمه مناسبی که قصد طبخ غذا را دارید کمی روغن بریزید و با مقداری نان یا سیب‌زمینی حلقه حلقه شده ته دیگ دلخواهتان را در قابلمه بچینید.
حال از ترکیب بامیه پلو و گوشت قلقلی به آرامی در قابلمه بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان

محتوای درون قابلمه را از سمت دیواره‌ها جدا سازید و به مرکز قابلمه هدایت کنید.

درب قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا برنج شما بپزد، پس از پخت کامل آن را در ظرف سرو بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله ساده بامیه پلو بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده نوش جان کردن است. این غذا را با فیله مرغ نگینی خرد شده نیز می‌توانید تهیه کنید.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ و جذاب آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده و کامل فوق این غذای خوشمزه و متفاوت را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

اگر شما نیز در تهیه این غذا از فوت و فن‌هایی استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود خوشحال می‌شویم که در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید