دستور پخت اسرارآمیز بامیه پلو با مرغ به روش سنتی جنوبی: همراه با ترفندهای طلایی
بامیه، یکی از گیاهان محبوب و جذابی است که کاربردهای زیادی در دنیایی جذاب و رنگارنگ آشپزی دارد. این گیاه در فصل بهار به وفور یافت میشود، برخی معتقدند که طعم آن شبیه به بادمجان است. بامیه پلو با مرغ یکی از جذابترین و متفاوتترین غذاهایی است که شاید تا به حال نامش را نشنیده باشید. اگر علاقهمند به چشیدن طعمهای جدید هستید به شما توصیه میکنیم که از میل کردن این غذا غافل نشوید.
ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی کاملترین و خوشمزهترین روشهای تهیه بامیهپلو با مرغ را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این غذا باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.
طرز تهیه بامیه پلو با مرغ
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه و تهیه نهایی این غذا ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این غذای جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مواد لازم جهت تهیه بامیه پلو با مرغ
سینه مرغ ۱ عددپیاز ۱ عددبامیه (ریز) ۱۵۰ گرمبرنج ۲ پیمانهمحلول زعفران به مقدار دلخواهنمک و فلفل به مقدار لازمروغن به مقدار لازملیمو ترش ۲ عددآب ½ پیمانه
مرحله اول: آماده سازی سینه مرغ
سینه مرغ را بشویید. با کمک چاقو آن را به صورت مکعبی و به اندازههای یکسان برش زنید.
تکههای مرغ را درون کاسه مناسبی بریزید.
مقداری نمک، فلفل سیاه، محلول زعفران و آب لیمو را به تکههای مرغ اضافه کنید.
به خوبی تکههای مرغ را زیر و رو کنید تا با مواد طعمدار شود.
روی ظرف را بپوشانید و آن را کنار گذارید تا مرغها به خوبی طعم و رنگ ادویهها و زعفران را به خود گیرند.
در این بازه زمانی برای بالاتر رفتن سرعت کار به سراغ مراحل بعد روید.
مرحله دوم: آماده سازی بامیه
بامیهها را بشویید و درون صافی قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.
با کمک چاقو قسمت بالای بامیه را با دقت جدا سازید، دقت داشته باشید بدنه بامیه را برش نزنید زیرا بافت لزج درون آن خارج میشود و طعم بدی به خود میگیرد.
توجه داشته باشید که برای تهیه این غذا بهتر است از بامیههای کوچک و ریز استفاده کنید.
تابه مناسبی را روی حرارت گذارید و کمی روغن درون تابه بریزید.
بامیهها را درون تابه بریزید و چنددقیقهای تفت دهید تا بامیهها تغییر رنگ دهند و بوی خامیشان گرفته شود.
پس از تفت دادن بامیهها را از تابه خارج کنید.
مرحله سوم: آمادهسازی پیاز
پیاز را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.
پیازهای نگینی خرد شده را درون تابهای که بامیهها را سرخ کرد ید بریزید.
با حرارت کم پیازها را تفت دهید تا طلایی شوند.
مرحله چهارم: سرخ کردن مرغ
پس از طلایی شدن پیاز تکههای مرغ طعمدار شده را به تابه اضافه کنید.
چند دقیقهای مرغها را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند و بوی خامی مرغ گرفته شود.
مرحله پنجم: پخت مرغ و بامیه
پس از سرخ شدن تکههای مرغ، بامیههای سرخ شده و آب را به تابه اضافه کنید.
درب تابه را ببندید و ۱۰-۱۵ دقیقهای زمان دهید تا فیلههای مرغ و بامیه بپزند.
مرحله ششم: آماده سازی برنج
درون قابلمه مناسبی مقداری آب، نمک و روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت گذارید.
منتظر بمانید تا محتوای درون قابلمه به نقطه جوش رسد.
حال برنجهای از قبل خیسانده شده را به قابلمه اضافه کنید.
۴-۵ دقیقهای زمان دهید تا برنجها نیمهپز شوند سپس برنج را در آبکش بریزید.
توجه داشته باشید که جنس برنجهای مختلف با هم متفاوت است.
ممکن است برنجهای شما زمان کمتر یا بیشتری را برای نیمپز شدن نیاز داشته باشند پس متناسب با برنج مصرفیتان مدیریت این مرحله را به شما میسپاریم.
مرحله هفتم: ترکیب برنج، بامیه و مرغ
مقداری محلول زعفران به برنج درون صافی اضافه کنید و به آرامی کمی برنج را به هم زنید.
ته قابلمهای که قصد طبخ غذا را دارید کمی روغن بریزید.
با تکهای نان یا سیبزمینی حلقهحلقه شده ته قابلمه ته دیگ قرار دهید.
حال لایه نازکی برنج در قابلمه بریزید، مقداری از ترکیب مرغ و بامیه روی برنج بریزید و این کار را تا پایان یافتن مواد غذاییتان تکرار کنید.
محتوای درون قابلمه را در مرکز قابلمه جمع کنید.
درب قابلمه را ببندید و قابلمه را روی حرارت کم گذارید.
۳۵-۴۵ دقیقه زمان دهید تا غذای شما بپزد. پس از پخت غذا را در ظرف سرو بریزید.
بامیه پلو با مرغ جذاب و متفاوت شما آماده سرو و نوش جان کردن است.
شما در تهیه این غذا از مرغهای استخواندار یا مرغ ریشریش شده نیز میتوانید استفاده کنید.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده و کامل بالا این غذای خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما نیز در تهیه بامیه پلو با مرغ از فوت و فنهایی استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن این غذا میشود خوشحال میشویم که آنها را با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک گذارید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: