دستور تهیه کوکوی قارچ در سبک رستورانی: خوشمزه و شیک
کوکوها یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی هستند که با ترکیب مواد مختلف میتوانند طعمها و انواع متفاوتی داشته باشند. یکی از نوعهای محبوب کوکو، کوکوی قارچ است که با ترکیب قارچ تازه، سیبزمینی، پیاز، تخممرغ و ادویهها تهیه میشود.
برای تهیه کوکوی قارچ، ابتدا سیبزمینیها را بپزید و پوره کنید. سپس قارچها را تفت دهید تا آب آنها تبخیر شود. سپس قارچها را به پوره سیبزمینی اضافه کنید. پیاز را هم رنده کرده و با آب پیاز کوکو را خوشمزه تر میکنید. جعفری، تخممرغ، آرد و ادویهها نیز به مواد اضافه شده و مخلوط میشوند.
مواد حاصله را در تابه با روغن سرخ کرده و هر دو سمت آنها را طلایی و برشته کنید. کوکوی قارچ آماده سرو و نوش جان کردن است و میتوانید آن را با انواع نان و سبزیجات تزیین کرده و لذت ببرید. طعم خوشمزه و تغذیهای کوکوی قارچ برای گیاهخواران نیز بسیار مناسب است.
کوکوها تنوع بسیار زیادی دارند و شما با انواع سبزیجات دلخواهتان میتوانید کوکوی مد نظر خود را تهیه و نوش جان کنید. کوکوی قارچ نیز یکی از متفاوتترین و خوشمزهترین کوکوهایی است که برای گیاهخواران یک وعده غذایی بسیار لذیذ و مقوی به حساب میآید.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ کاملترین و خوشمزهترین طرز تهیه کوکوی قارچ را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمامی نکاتی که در تهیه این کوکو باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه کوکوی قارچمدت زمان آماده سازی و تهیه این کوکو ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲ تا ۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید حجم آن را افزایش دهید و در حجمهای بیشتر این غذای لذیذ را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کوکو در دستهبندی آسان قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه کوکوی قارچ:قارچ تازه۱۵۰ گرمسیب زمینی۲ عددپیاز۱ عددتخم مرغ۱ عددجعفری تازه۲۵ گرمآبلیمو۱ قاشق غذاخوریآرد سفید۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمروغنبه مقدار لازمزردچوبهبه مقدار دلخواهآب ۳ پیمانهمرحله اول: آماده سازی سیبزمینیسیبزمینیها را بشویید، پوست بگیرید و به چند قسمت برش زنید. آنها را درون قابلمه مناسب بریزید. مقداری نمک و آب به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان دهید تا سیبزمینیها کاملا بپزند و نرم شوند و آب درون قابلمه تبخیر شود.سیبزمینیها را از روی حرارت بردارید درون ظرف دیگری بریزید. کمی زمان دهید تا سیبزمینیها خنک شود.سپس با کمک یک چنگال یا گوشتکوب سیبزمینیها را پوره کنید.مرحله دوم: آماده سازی قارچقارچها را بشویید و آنها را به صورت نگینی ریز خرد کنید.درون تابه مناسبی کمی روغن بریزید.قارچهای خرد شده را درون تابه بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.مدام قارچها را به هم زنید تا آب اضافیشان گرفته شود و قارچها تغییر رنگ دهند.توجه داشته باشید که در این مرحله حرارت نباید کم باشد؛ زیرا قارچها آب میاندازند.برای این که قارچها سیاه نشوند در همین مرحله یک قاشق غذاخوری آبلیمو به قارچها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.پس از تفت دادن تابه را از روی حرارت بردارید و منتظر بمانید تا قارچها کمی خنک شوند.سپس قارچها را به پوره سیبزمینی اضافه کنید.مرحله سوم: آماده سازی پیازپیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را با کمک رنده ریزی رنده کنید.آب پیاز را در این مرحله با کمک صافی بگیرید. توجه داشته باشید که آب پیاز موجب شل شدن کوکوی شما میشود. پس در این مرحله دقت کنید.پیازهای آب گرفته شده را به ترکیب درون ظرف سیبزمینی و قارچ اضافه کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی کلم بروکلی با شیرمرحله چهارم: آمادهسازی جعفری و تخممرغجعفری تازه را بشویید و با کمک چاقو ساطوری خرد کنید.جعفریهای خرد شده را به ترکیب مواد مرحله قبل اضافه کنید.تخممرغها را درون کاسه کوچکی بشکنید و کمی به هم زنید تا از حالت لختگی خارج شود.سپس تخممرغها را به مواد کوکو بیفزایید.توجه داشته باشید در زمان افزودن تخممرغ حتما سیبزمینی و قارچ باید خنک شده باشند.مرحله پنجم: افزودن آرد و ادویههاآرد را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به محتوای کوکو اضافه کنید.تمام مواد را به خوبی به هم زنید تا کاملا با هم ترکیب و مواد یکدست شود.مرحله ششم: سرخ کردن کوکودرون همان تابهای که قارچ را تفت دادید کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید.از مواد کوکو با قاشق بردارید و با کمک دست به آن کمی شکل دهید.کوکو را درون روغن قرار دهید و منتظر بمانید تا یک سمت آن طلایی و برشته شود.سپس آن را برگردانید تا سمت دیگرش نیز بپزد. همه مواد کوکو را به همین ترتیب سرخ کنید.پس از سرخ کردن کوکو میتوانید آنها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.در صورت تمایل میتوانید مایه کوکوی قارچ را به صورت یک دست همانند کوکوی سبزی در تابه بپزید.کوکو قارچ بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است. میتوانید آن را با انواع نان به همراه مقداری گوجهفرنگی، خیارشور و کاهو میل کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه “کوکو سبزی با سیب زمینی”اگر شما نیز در تهیه کوکو قارچ از ترفندهایی استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن کوکو میشود خوشحال میشویم که آن را در بخش نظرات این مطلب از مجله آشپزی آدرینبا ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک گذارید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: