دستور انحصاری پخت دلمه پیاز به سبک قدیمی روسی: طعمی بی‌نظیر و اصیل

  • توسط: admin


شاید تا به حال نام دلمه پیاز را نشنیده باشید یا تصور کنید که ممکن است این دلمه طعم و مزه خوبی نداشته باشد؛ اما دلمه پیاز یکی از خوشمزه‌ترین دلمه‌هایی است که می‌توانید آن را تهیه کنید. در ادامه به آدرینبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه دلمه پیاز را به طور کامل برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه دلمه پیاز

مواد لازم جهت تهیه دلمه پیاز به شرح زیر است:

پیاز۳ عددگوشت چرخ کرده۳۰۰ گرملپه۱/۲ پیمانهبرنج۱ پیمانهرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریپیاز داغ۳ قاشق غذاخوریسبزی دلمه۱/۲ پیمانهآب جوش۱/۲ پیمانهروغنبه مقدار لازمسرکه۱ قاشق غذاخورینمک، فلفل و گرد لیموبه مقدار دلخواه

مراحل تهیه دلمه پیاز

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه این دلمه ۱-۲ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این دلمه در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی برنج و لپه

برنج و لپه را تمیز کنید و بشویید. لپه‌ها و برنج شسته شده را درون ظرف مناسبی بریزید و با مقداری آب آن‌ها را بخیسانید.

خیساندن حبوبات پیش از پخت غذا مقدار زیادی از نفخ آن‌ها را می‌گیرد و‌ روند پخت را سریع‌تر می‌کند.

بهتر است در این بازه زمانی چند بار آب آن‌ها را عوض کنید.

مرحله دوم: آماده سازی پیاز

پیازها را بشویید و سر و ته آن‌ها را با چاقو جدا سازید. قابلمه مناسبی را آب کنید و روی حرارت گذارید. منتظر بمانید تا آب درون قابلمه به نقطه جوش رسد.

حال برشی از بالا (قسمت سر) تا پایین (قسمت انتهایی) پیازها زنید. برش شما باید کمی عمیق باشد تا لایه‌های زیرین پیاز نیز بریده شوند؛ اما پیاز به دو نیمه تقسیم نشود.

پس از جوش آمدن آب درون قابلمه، پیازها را درون آب جوش قرار دهید. ۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا پیازها در آب بجوشند و نرم شوند.

پس از گذشت زمان اعلام شده آن‌ها را از قابلمه خارج کنید و درون آبکش گذارید تا خنک شوند. حال به آرامی لایه‌های پیاز را از هم باز کنید و کنار گذارید.

مرحله سوم: آماده سازی گوشت چرخ کرده

درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید. تابه را روی حرارت کم قرار دهید و منتظر بمانید تا روغن کمی گرم شود.

گوشت چرخ کرده را درون تابه بریزید و کمی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و بوی خامی‌اش گرفته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه برگ مو با رب انار

مرحله چهارم: افزودن ادویه‌ها و پیاز داغ

پس از تفت دادن گوشت مقداری فلفل و گرد لیمو به گوشت‌ها زنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

حال باید پیاز داغ را به محتوای درون تابه اضافه کنید. مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.

مرحله پنجم: افزودن سبزی، لپه و برنج

سبزی دلمه، برنج و لپه خیسانده شده را درون تابه بریزید و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.

پس از اینکه همه مواد کمی تفت خوردند و طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شدند با مقداری نمک چاشنی مواد دلمه را تنظیم کنید.

حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار گذارید تا مواد خنک شوند.

مرحله ششم: پیچیدن دلمه‌ها

از مواد دلمه با کمک قاشق بردارید و در پیاز گذارید.

به آرامی پیاز را رول کنید تا مواد درون آن به خوبی پوشیده شود و مواد در زمان پخت از دلمه خارج نشوند.

همه مواد را به همین ترتیب بپیچید و‌ دلمه‌ها را یکی‌یکی در کنار هم در قابلمه بچینید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه پَر دزفولی

مرحله هفتم: آماده سازی سس دلمه

رب گوجه فرنگی را درون تابه کوچکی کمی تفت دهید تا رنگ باز کند و بوی خامی‌اش گرفته شود.

سپس ۱/۲ پیمانه آب جوش و سرکه را به آن اضافه کنید و به هم زنید تا سس غلیظی حاصل شود.

سس را روی دلمه‌ها بریزید و قابلمه دلمه را روی حرارت کم قرار دهید. درب قابلمه را ببندید و ۱۵-۲۰ دقیقه زمان دهید تا دلمه‌ها بپزند.

دلمه‌های پیاز بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن هستند. پس از پخته شدن آن‌ها را در ظرف سرو گذارید و با نان یا سبزی تازه میل کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز این دلمه پیاز خوشمزه یا همان پیاز شکم‌پر را تهیه و‌ در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید