خلق طعمی ماندگار به استقبال بهار: دستور ابتداعی حمص نخود سبز

  • توسط: admin


حمص نخود سبز، یک پیش غذای خوشمزه و مقوی با عطر و طعمی بهاری و تازه است که می‌تواند به عنوان سس، دیپ یا همراه با نان یا سبزیجات سرو شود. در این مقاله از آدرینبلاگ، طرز تهیه حمص نخود سبز را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه حمص نخود سبز

مواد لازم جهت تهیه حمص نخود سبز به شرح زیر است:

نخود سبز تازه یا فریز شده۲ پیمانهارده۱/۴ پیمانهسیر۲ حبهآبلیمو تازه۲ قاشق غذاخوریروغن زیتون۱/۴ پیمانهنمک۱/۲ قاشق چای‌خوریفلفل سیاه۱/۴ قاشق چای‌خوریجعفری تازه خرد شده (اختیاری)۱/۴ پیمانه

مراحل تهیه حمص نخود سبز

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این حمص ۳۵-۲۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این حمص در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی و پخت نخود سبز

اگر از نخود سبز تازه استفاده می‌کنید، ابتدا آن‌ها را به خوبی بشویید.

در یک قابلمه، به‌ اندازه‌ای آب بریزید که روی نخود سبزها را بپوشاند. کمی نمک به آب اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید آب به جوش آید.

نخود سبزها را به آب جوش اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا نرم شوند.

پس از پخت، نخود سبزها را از آب جوش خارج کرده و آبکش کنید.

اجازه دهید نخود سبزها کمی خنک شوند.

مرحله دوم: ترکیب همه مواد حمص

نخود سبزهای پخته شده را به همراه ارده، سیر، آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه در غذاساز یا مخلوط کن بریزید.

مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست و صاف شوند. در صورت نیاز، می‌توانید کمی آب یا آب نخود به حمص اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.

حمص را بچشید و در صورت تمایل، نمک و فلفل آن را تنظیم کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه حمص (هوموس) به روش عربی

مرحله سوم: سرو و تزیین حمص

حمص را در ظرف مورد نظر بریزید و با جعفری تازه خرد شده (اختیاری) تزیین کنید.

می‌توانید حمص را با نان پیتا، نان تست، سبزیجات تازه یا به عنوان سس در کنار غذاهای مختلف سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه حمص نخود سبز

در تهیه حمص نخود سبز به ۵ نکته زیر توجه کنید:

برای طعم بهتر حمص، از نخود سبز تازه استفاده کنید. اگر از نخود سبز فریز شده استفاده می‌کنید، قبل از پخت، آن‌ها را در دمای اتاق یخ زدایی کنید.می‌توانید از ارده سفید یا ارده سیاه در تهیه حمص استفاده کنید. ارده سیاه طعم قوی‌تری دارد.اگر طعم سیر را دوست ندارید، می‌توانید مقدار آن را در این دستور کم کنید یا حذف کنید.می‌توانید به جای آبلیمو از سرکه سفید یا آب نارنج نیز استفاده کنید.برای اینکه حمص شما طعم دودی داشته باشد، می‌توانید قبل از اضافه کردن سیر به غذاساز، آن را کمی روی شعله مستقیم گاز کبابی کنید.

با دنبال کردن مراحل و نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی آدرینمی‌توانید به راحتی حمص نخود سبز خوشمزه و مغذی در منزل تهیه کنید و از طعم تازه و بهاری آن لذت ببرید. اگر شما نیز در تهیه این حمص از فوت و فن‌هایی استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود خوشحال می‌شویم که آن ترفندها را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید