خلاقیت در آشپزی: چه غذایی برای شام امشب درست کنم؟ (سه شنبه 25 اردیبهشت)
امشب شام چی درست کنم؟ شام چی بپزم که تکراری نباشه؟ نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگترین دغدغههای بسیاری از افراد، اعم از خانهدار، شاغل یا دانشجو، پیدا کردن ایده و پختن یک غذای خوشمزه و سالم برای وعده شام است.
از این رو ما، در بیست و پنجمین روز اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از آدرینبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای شام امشبتان تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
معرفی ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای شام به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- بامیه پلو با گوشت قلقلی
بامیه یکی از پرطرفدارترین و محبوبترین سبزیجاتی است که در هند از آن استفادههای متفاوتی میشود و در ایران نیز اغلب خورشت آن طبخ میشود. اگر علاقهمند به چشیدن طعمهای جدید هستید به شما توصیه میکنیم از میل کردن و چشیدن طعم بامیه پلو با گوشت قلقلی نیز غافل نشوید.
بامیه پلو با گوشت قلقلی یکی از غذاهای خوشمزه با بامیه است که طرز تهیه آسانی دارد و به راحتی با چند قلم مواد اولیه ساده و در دسترسی همچون بامیه، پیاز، گوشت چرخ کرده، برنج و… طی مدت زمان کوتاهی قابل طبخ و سرو کردن است.
مراحل تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی
مراحل تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی به شرح زیر است:
ابتدا بامیهها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود. برای تهیه این غذا بهتر است از بامیههای ریز استفاده کنید. با چاقو قسمت انتهای بامیهها را جدا کنید، در انجام این مرحله دقت لازم را داشته باشید که بدنه بامیه آسیب نبیند؛ زیرا موجب خارج شدن مایه لزج درون بامیه و بد طعم شدن غذای شما میشود.سپس درون تابه مناسبی کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید. منتظر بمانید تا روغن کمی داغ شود. در ادامه بامیهها را درون تابه بریزید. چند دقیقهای بامیهها را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند و بوی خامیشان گرفته شود.حال رب گوجه فرنگی را به بامیهها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رب رنگ باز کند و بوی خامیاش گرفته شود. در همین مرحله آب لیمو ترش تازه را به محتوای درون تابه اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بامیهها را به هم زنید. پس از تفت دادن بامیهها را از تابه خارج کنید و کنار گذارید.اکنون پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با کمک رنده ریز یا میکسر پیاز را پوره کید. پوره پیاز را درون صافی یا آبکش بریزید و کمی فشار دهید تا آب اضافی پیاز گرفته شود. توجه داشته باشید که انجام این مرحله در انسجام نهایی قلقلیهای شما تاثیر مهمی دارد. پیاز آب گرفته شده را درون کاسه مناسبی بریزید. گوشت چرخ کرده را به پیازهای آب گرفته شده اضافه کنید و سراغ مرحله بعد بروید.
برای ادامه رسپی این غذای جدید و خوشمزه روی لینک طرز تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی کلیک کنید.
۲- سوپ قارچ روسی
سوپها از جمله غذاها و پیشغذاهای خوشمزهای هستند که به دلیل تنوع طعم و روش پخت فراوان، محبوبیت زیادی دارند. در میان انبوه سوپهای خوشمزه، سوپ قارچ روسی با طعمی دلنشین و بافتی غلیظ و خامهای، جایگاه ویژهای دارد.
برای تهیه این سوپ پرطرفدار فقط به چند قلم مواد اولیه ساده نظیر پیازچه، سیب زمینی، هویج، قارچ، کره یا روغن مایع، خامه و… نیاز دارید.
مراحل تهیه سوپ قارچ روسی
مراحل تهیه سوپ قارچ روسی به شرح زیر است:
برای پخت سوپ قارچ روسی خوشمزه، اولین قدم آماده سازی هویج، پیازچه و قارچ است. برای این کار، ابتدا هویجها را به خوبی شسته و پوستشان را جدا کنید.سپس با استفاده از چاقو یا ابزار مناسب، آنها را به صورت حلقهای خرد کنید. در ادامه، قارچها را نیز به دقت شسته و به صورت ورقهای برش دهید تا در سوپ به خوبی پخته شوند. در نهایت، پیازچهها را نیز به صورت ریز خرد کنید.پس از آماده کردن هویج، پیازچه و قارچ، نوبت به تفت دادن آنها میرسد. برای این کار، یک قابلمه مناسب را انتخاب کرده و مقداری روغن مایع یا کره داخل آن بریزید.سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود. پس از داغ شدن روغن یا ذوب شدن کره، هویجها را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید تا کمی نرم شوند.بعد از نرم شدن هویجها، پیازچه و قارچهای خرد شده را نیز به قابلمه اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید تا تمام مواد به طور کامل نرم و پخته شوند.در این مرحله از پخت سوپ قارچ روسی، نوبت به اضافه کردن آرد میرسد. برای این کار، آرد را به طور یکسان روی سبزیجات داخل قابلمه ریخته و شروع به تفت دادن کنید. در هنگام تفت دادن، مدام مواد را هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
برای ادامه رسپی این غذای همه پسند و مجلسی روی لینک طرز تهیه سوپ قارچ روسی کلیک کنید.
۳- اسنک مرغ
اسنکها از انواع غذاهای سریع و ساده بین خانوادهها به حساب میآیند. نکته مهم در مورد اسنک تنوع بالا در طرز تهیه آنهاست. اسنک مرغ نیز یکی از انواع اسنکهای بسیار خوشمزه است که طرز تهیه آسانی دارد و شما میتوانید آن را با مواد اولیه در دسترسی همچون سینه مرغ، نان تست، قارچ، فلفل دلمه، پیاز و… در ساندویچ ساز یا ماهیتابه تهیه و نوش جان کنید.
مراحل تهیه اسنک مرغ
مراحل تهیه اسنک مرغ به شرح زیر است:
ابتدا یک عدد سینه مرغ بدون استخوان را با چاقو به قطعات ریز تقسیم کنید.سپس پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با دو قاشق روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.بعد مرغهای خرد شده را به پیاز اضافه کنید و روی حرارت تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.اکنون نمک، فلفل سیاه و آویشن را به ترکیب بالا اضافه کنید و اجازه دهید مرغها بپزند تا آب آنها کشیده شود. از هر ادویه دلخواه دیگری هم میتوانید برای طعمدار کردن مواد استفاده کنید. قارچهای شسته و ورقهای خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید. حرارت را بالا ببرید تا قارچها بپزند؛ حرارت بالا مانع آب انداختن قارچها میشود و از سیاه شدن آنها جلوگیری میکند.
برای ادامه رسپی این غذای فستفودی خوشمزه روی لینک طرز تهیه اسنک مرغ کلیک کنید.
۴- کیمچی
کیمچی یکی از معروفترین غذاهای کره است و ریشه در فرهنگ اصیل آنها دارد. مردم روستایی کره در اواخر زمستان، برای تمام سال کیمچی تهیه و ذخیره میکنند. کرهایها از کیمچی به عنوان دورچین غذای اصلی نیز استفاده میکنند.
شما نیز میتوانید به راحتی و طی چند مرحله ساده این غذای خوشمزه و اصیل کرهای را برای وعده شام یا دورچین غذای اصلی تهیه و تجربه جدیدی را برای خود و عزیزانتان رقم بزنید.
مراحل تهیه کیمچی
مراحل تهیه کیمچی به شرح زیر است:
در مرحله اول باید کاهوی چینی را کاملا تمیز بشویید. به این منظور اول تمام برگهای کاهو را از هم جدا کنید و به خوبی بشویید. بعد یک قابلمه، ظرف یا تشت با اندازه مناسب انتخاب کنید و آن را پر از آب کنید. اندازه ظرف مورد نظر باید جوری باشد که با قرار دادن کاهوها در ظرف، آب تا بالای کاهوها را بگیرد و به نوعی آنها در آب غرق باشند.سپس در این مرحله نمک را به مقدار کافی اضافه کنید. اندازه نمک کاملا به خود شما مربوط است. بسته به شرایطتان میتوانید مقدار لازم را تعیین کنید. وقتی نمک را اضافه کردید با دست کمی روی کاهوها را فشار دهید تا کاملا آب روی آنها را بگیرد.در این مرحله اجازه دهید کاهوها برای ۳ الی ۴ ساعت به خوبی خیس بخورند تا نرم و منعطف شوند. بعد از اینکه به خوبی نرم شدند، آنها را از آب نمک خارج کنید و خلال کنید. سپس کمی به آنها زمان بدهید تا کاملا خشک شوند.اکنون باید بقیه سبزیجات تشکیل دهنده کیمچی کرهای را آماده کنید. پس پیازچهها را به خوبی بشویید و آنها را به صورت حلقهای یا خلالی خرد کنید.
برای ادامه رسپی این غذای متفاوت و خوشطعم روی لینک طرز تهیه کیمچی کلیک کنید.
۵- کوکوی برنج
کوکو یکی از انواع غذاهای ایرانی است که با مواد اولیه ساده و در دسترس طبخ و معمولا به عنوان یک وعده شام سبک در نظر گرفته میشود. یکی از انواع کوکوهای ایرانی، کوکوی برنج است که طعم بسیار لذیذی دارد و طی مدت زمان کوتاهی با مواد اولیه ساده نظیر پیارچه، تخم مرغ، برنج پخته شده و… تهیه و سرو میشود.
مراحل تهیه کوکوی برنج
مراحل تهیه کوکوی برنج به شرح زیر است:
ابتدا سیب زمینی شسته شده را در قابلمهای کوچک مانند یک شیر داغ کن ریخته و همراه با آب روی حرارت متوسط میگذاریم تا نیم پز شود.سپس برنج پخته شده را با چرخ گوشت یا غذاساز و یا با گوشتکوب له میکنیم و در کاسهای بزرگ میریزیم.حال پیازچهها را پاک کرده و میشوییم. سپس به شکل ریز خرد کرده و به برنج اضافه میکنیم.بعد از اینکه سیب زمینی پخت صبر میکنیم تا از حرارت بیفتد و خنک شود. سپس با رنده ریز، رنده کرده و به مواد درون کاسه میافزاییم. در ادامه تخم مرغها را در کاسه جداگانهای میشکنیم و اگر سالم بودند به مواد اضافه میکنیم.
برای ادامه رسپی این غذای ساده و سبک روی لینک طرز تهیه کوکوی برنج کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی آدرینلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.
- برچسب ها: