خلاصه کننده جذاب: ترفندهای عالی برای پاک کردن لکه‌های سیاه از جوراب‌ها!

  • توسط: admin


با استفاده از ترکیب تنها دو ماه نظیر نمک، جوش‌شیرین، آبلیمو، خمیر دندان یا چند ماده ساده و ارزان دیگر می‌توانید به‌ راحتی لکه‌های سیاه روی جوراب‌های خود را پاک کنید. در این مقاله از مجله اکالا به شما نشان می‌دهیم چگونه با کاربرد چند ترفند ساده و مواد رایج خانگی، می‌توانید کاری کنید که جوراب‌های روشن شما دوباره مثل روز اول تمیز و بدون لکه شوند.

۱- جوش شیرین را با سرکه خیس کنید

مخلوط جوش شیرین و سرکه یکی از بهترین موارد برای از بین بردن انواع لکه روی لباس‌ها و جوراب‌های شما هستند. علاوه بر این سرکه خاصیت ضدعفونی‌کننده بالایی دارد. آنچه شما نیاز دارید:

جوش شیرین، سرکه سفید، آب گرم

نحوه استفاده

یک لگن کوچک بردارید و درون آن را پر از آب گرم کنید. یک لیوان سرکه و یک پیمانه جوش شیرین درون آن بریزید.مخلوط را کاملا به هم بزنید تا یکدست شود.حالا جوراب‌های لکه دار خود را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت درون مخلوط لگن قرار دهید تا به خوبی خیس بخورند.پس از خیساندن، قبل از اینکه جوراب‌ها را کاملا بشویید، ابتدا قسمت‌های لکه دار جوراب‌ها را با دست روی هم بکشید تا کاملا جدا شده و پاک شوند یا می‌توانید این کار را با یک برس نرم انجام دهید.

این روش بهترین ترفند از بین بردن لکه‌ها روی جوراب‌ها و لباس‌های شما است؛ زیرا جوش شیرین یک پاک کننده طبیعی عالی است و سرکه نیز به عنوان یک ضد عفونی‌کننده عمل می‌کند.

بیشتر بخوانید: چطور لکه زرد عرق را از زیر بغل لباس پاک کنیم؟

۲- اسکراب آب لیمو و نمک

آب لیمو تازه به عنوان یک سفید کننده طبیعی بسیار عالی عمل می‌کند و نمک یک عامل ضدعفونی‌کننده است که برای ساییدن قسمت لکه‌دار روی هم و جدا کردن لکه به شما کمک می‌کند. آنچه شما نیاز دارید:

آب لیموی تازه، نمک خوراکی

نحوه استفاده

مقداری آبلیموی تازه درست کنید. یعنی چند لیمو بردارید و آب آن‌ها را بگیرید.آب لیمو را روی لکه سیاه جوراب بمالید، سپس نمک را مستقیماً روی ناحیه آسیب دیده بپاشید.بگذارید این ترکیب حدود ۱۰ دقیقه بماند.حالا ناحیه مورد نظر را به آرامی با برس یا با مالش پارچه یا استفاده از دستان روی هم بکشید تا لکه کاملا از بین برود.مقداری آب گرم روی جوراب بریزید و هر بار آن ناحیه را بمالید و بشویید تا کاملا جوراب شما تمیز شود.

۳- استفاده از آب اکسیژنه یا پراکسید هیدروژن

هیدروژن پروکساید یا آب‌اکسیژنه (H2O2 ) یک اکسنده متداول است که به عنوان سفیدکننده استفاده می‌شود. آب اکسیژنه برای حذف مواد آلی و معدنی که موجب فاسد شدن آب استخر می‌شوند بکار می‌رود اما کاربردهای زیاد دیگری برای پاک‌کنندگی و ضدعفونی‌کنندگی دارد.

این محلول را به راحتی می‌توانید از فروشگاه‌‌های اینترنتی بخرید و با آن کلی جوراب لکه‌دار خود را کاملا تمیز و سفید کنید. آنچه شما نیاز دارید:

پراکسید هیدروژن، یک اسفنج تمیز یا پارچه

نحوه استفاده

قبل از اینکه بخواهید جوراب‌ها را درون ماشین لباسشویی بریزید ابتدا باید با این محلول لکه‌های آن را از بین ببرید.پس یک دستکش مناسب بپوشید.مقدار کمی پراکسید هیدروژن را روی یک اسفنج یا پارچه بمالید.آن را مستقیماً روی لکه بکشید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.به آرامی مالش دهید و در نهایت با آب سرد بشویید.طبق معمول در ماشین لباسشویی بشویید.

پراکسید هیدروژن به عنوان یک عامل سفید کننده ملایم عمل می‌کند و حتی سخت‌ترین لکه‌های روی لباس‌ها را نیز از بین می‌برد.

بیشتر بخوانید: روش‌های رفع لکه مام و سفیدک از روی لباس

۴- اسکراب خمیر دندان و جوش شیرین

ساینده‌های ملایم موجود در خمیر دندان، همراه با جوش شیرین، به از بین بردن لکه کمک می‌کند. خمیر دندان به تنهایی برای پاک کردن و ضدعفونی کردن لکه‌ها کاربرد دارد؛ اما چون لکه‌های روی جوراب‌ها لکه‌های سختی هستند برای این کار ما آن را با جوش شیرین ترکیب می‌کنیم. آنچه شما نیاز دارید:

خمیر دندان سفید بدون ژل، جوش شیرین، یک مسواک قدیمی

نحوه استفاده

مقدار کمی خمیر دندان را با جوش شیرین مخلوط کنید.از یک مسواک قدیمی برای پاک کردن لکه استفاده کنید. به آرامی مسواک را روی ناحیه لکه‌دار بکشید تا مخلوط به جسم جوراب نفوذ کند و آن را کاملا پاک کند.بگذارید ۱۰ دقیقه مخلوط روی جوراب بماند.سپس آن را با آب سرد بشویید.

هر جورابی روشنی که می‌خرید بعد از مدتی خواه‌وناخواه روی آن لکه‌های سیاه می‌بینید که ناشی از واکنش عرق پا با فضای داخل کفش است. ترفندهایی که در این مطلب از مجله سبک زندگی آدرینبه شما آموزش دادیم ترفندهای تضمینی برای پاک‌کردن لکه‌های سیاه و سخت روی جوراب‌ها است. روش‌های مقرون به صرفه که عمر استفاده از جوراب را برای شما طولانی‌تر می‌کند.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید