جلوگیری از خروج خوزستانیها از خانه!
توضیحات:
در این متن میخواهیم به اهمیت مراقبت و پیروی از دستورالعملهای بهداشتی در مقابله با ویروس کرونا اشاره کنیم. به عنوان اهالی خوزستان، باید از خطرات این ویروس اطلاع داشته و اقدامات لازم را برای حفاظت از خود و دیگران انجام دهیم. به عنوان فرهنگهای مهم ایرانی، باید به یکدیگر کمک کنیم و همچنین از همدیگر مراقبت کنیم. خوزستانیها بیایند و با رعایت همه دستورالعملهای بهداشتی از خانه بیرون نرود. به این ترتیب، میتوانیم خودمان و جامعهمان را در مقابل این بیماری محافظت کنیم. از اهمیت برقراری فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و شستشوی دستها در این مواقع خطرناک همچنان بسیار حیاتی است. اما اگر همه دست به دست هم دهیم، میتوانیم این بحران را مدیریت کرده و نهایتا پیروز شویم.
به گزارش آدرینبه نقل از ایسنا، بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، در ساعت ۱۱ امروز (۱۴ اسفندماه) شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازهگیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه هندیجان ۱۳۹، ایستگاه پست برق شماره ۳ اهواز ۱۳۶ و ایستگاه اندیمشک ۱۰۳ میکروگرم برمترمکعب بوده بنابراین هوای این شهرها در وضعیت «ناسالم برای گروههای حساس» و «نارنجی» بوده است.
طبق شاخص ذرات ۲.۵ میکرون در این مدت هوای دزفول، سوسنگرد، آبادان، شادگان و ماهشهر در شرایط «قابل قبول» بوده و هوای هیچکدام از شهرهای خوزستان در وضعیت «پاک» نبوده است.
شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیمبندی میشود. بر اساس این تقسیمبندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروههای حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروهها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.
- برچسب ها: آلودگی هوای خوزستان