جشنواره پیتزای سالامی و اسفناج در روز جهانی سالامی

  • توسط: admin


پیتزا سالامی و اسفناج یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین پیتزاهایی است که به راحتی با چند قلم مواد اولیه ساده می‌توانید در منزل آن را تهیه کنید. این پیتزا با ترکیب طعم شور سالامی و طعم لطیف اسفناج در کنار هم یک تجربه فراموش نشدنی از پیتزا را برایتان به ارمغان می‌آورد. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه پیتزا سالامی و اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه پیتزا سالامی و اسفناج

مواد لازم جهت تهیه پیتزا سالامی و اسفناج به شرح زیر است:

نان پیتزا۲ عددسالامی۱۰-۱۲ ورقهاسفناج تازهبه مقدار دلخواهرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریقارچ۵-۸ عددپنیر پیتزا رنده شدهبه مقدار دلخواهنمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواه

مراحل تهیه پیتزا سالامی و اسفناج

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این پیتزا ۲۵-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این پیتزا جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این پیتزا در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی سس پیتزا

رب گوجه فرنگی را درون کاسه کوچکی بریزید. روغن زیتون را به آن اضافه کنید و ترکیب فوق را به هم زنید تا سس بافت یک دستی به خود گیرد.

نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه کنید و به خوبی به هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند و سس یکنواختی حاصل شود.

مرحله دوم: آماده سازی قارچ و اسفناج

قارچ‌ها را درون کاسه مناسب بریزید و مقداری آب به آن‌ها اضافه کنید. چند دقیقه‌ای زمان دهید تا قارچ‌ها در آب بمانند. سپس به آرامی قارچ‌ها را بشویید.

قارچ‌های شسته شده را درون آبکش گذارید تا کمی آب اضافی‌شان گرفته شود. سپس با کمک چاقو قارچ‌ها را خرد کنید و کنار گذارید.

برگ‌های زرد و پلاسیده اسفناج را از آن جدا کنید و اسفناج‌های تازه را با مقداری آب بشویید.

اسفناج‌ها را درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. سپس با کمک چاقو چند برش زنید و آن‌ها را به ابعاد کوچک‌تری خرد کنید.

اگر اسفناج تازه در دسترس نداشتید می‌توانید از اسفناج فریز شده استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت اسفناج و پنیر

مرحله سوم: مونتاژ کردن پیتزا

خمیر پیتزا را روی سینی فر گذارید.

در تهیه این پیتزا از نان پیتا هم می‌توانید استفاده کنید.

سسی که در مرحله اول تهیه کردید را روی نان پیتزا بزنید و با پشت قاشق سس را روی تمام قسمت‌های نان پخش کنید.

لایه نازکی پنیر پیتزا روی سس بریزید.

ورقه‌های سالامی، قارچ خرد شده، اسفناج خرد شده را روی پنیر بچینید.

مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید.

مرحله چهارم: آماده سازی فر

فر برقی یا گازی‌تان را روشن کنید تا فر به خوبی داغ شود.

گرم کردن فر پیش از شروع پخت پیتزا موجب پخت سریع‌تر و بهتر پیتزا می‌شود.

مرحله پنجم: پخت پیتزا

پیتزاهای آماده شده را در طبقه وسط فر گذارید.

۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا با دمای ۱۹۰-۲۰۰ درجه پیتزا بپزد و روی آن طلایی و برشته شود.

برای کش‌دار شدن پنیر پیتزا می‌توانید پیش از شروع پخت مقدار کمی آب روی پیتزا اسپری کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت پیتزا

مرحله ششم: برش زدن و سرو کردن پیتزا

پس از پخت، پیتزا را از فر خارج کند و کمی زمان بدهید تا خنک شود.

مقداری آویشن و فلفل سیاه به دلخواه روی پیتزا بریزید و با کمک پیتزا بر آن را برش زنید.

پیتزای بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است. این پیتزا را با انواع سس می‌توانید میل کنید.

شما با توجه به سلیقه و ذائقه غذایی‌تان به دلخواه از هر نوع تاپینگ دیگری مانند فلفل دلمه‌ای، زیتون سیاه، ذرت، گوجه اسلایس شده و چند برگ ریحان روی پیتزا گذارید.

اگر علاقه‌مند به طعم‌های جدید و متفاوت هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم این پیتزای جذاب غافل نشوید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید