جشنواره قربان: اعلام خبرهای هیجان‌انگیز به همین مناسبت!

  • توسط: admin


به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، سازمان دامپزشکی کشور در اطلاعیه‌ای ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید قربان اعلام کرد: این سازمان و ادارات کل دامپزشکی در سطح استان‌ها به منظور حفظ سلامت هموطنان و تأمین بهداشت عمومی جامعه، آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دام‌های قربانی در روز عید قربان است.

بازرسان بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها به ویژه در محل کشتارگاه‌های دامی (ثابت و سیار)، دام‌های کشتاری را از نظر آلودگی به عوامل بیماری‌زا به ویژه بیماری‌های مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و سلامتی مصرف کنندگان را از ابتلاء به بیماری‌ها تضمین خواهند کرد.

سازمان دامپزشکی از مردم خواست به مناسبت این روز و به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیه‌های بهداشتی زیر را جدی بگیرند.

– از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان و منازل اکیداً خودداری کنند.

– گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.

– برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند.

– از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.

– اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.

– گوشت و آلایش خوراکی را کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.

– وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید