جادویی ۱۲۳ ساله: حضور پیرترین تمساح جهان با ۶ همسر و ۱۰،۰۰۰ نفر از فرزندان

  • توسط: admin


هانری تمساح غول پیکر با طول 5 متر و وزن 750 کیلوگرم به عنوان قدیمی ترین تمساح جهان شناخته می شود.

به گزارش روزیاتو، این حیوان خارق العاده در 16 دسامبر 1900 در دلتای اوکاوانگوی بوتسوانا متولد شد و اکنون 123 سال سن دارد و آن را در زمره قدیمی ترین خزندگان زنده جهان قرار می دهد.

یک زندگی خانوادگی منحصر به فرد

هنری زندگی خانوادگی پیچیده ای با 6 همسر دارد. با توجه به باغ وحشی که در آن نگهداری می شود، این تمساح غول پیکر حدود 10000 بچه تمساح را به دنیا آورد که رکوردی خیره کننده در دنیای حیات وحش است.

گذشته ای تاریک و سرنوشتی عجیب

داستان زندگی هنری با حوادث تلخی همراه است. او ظاهراً در گذشته کودکان یک قبیله بوتسوانا را شکار کرده بود. همین امر باعث شد که قبیله تصمیم بگیرند در سال 1903 با کمک شکارچی فیل معروف به نام سر هنری نویمان (که نام کروکودیل از او گرفته شده است) این حیوان را مجازات کنند. اما به جای اینکه او را بکشند، تصمیم می گیرند هنری را به حبس ابد در خارج از کشور محکوم کنند.

زندگی اسارت و خصوصیات ظاهری

هنری بیش از سه دهه است که در مرکز حفاظت از کروکودیل Crocworld در اسکاتبورگ، آفریقای جنوبی نگهداری می‌شود. این یک تمساح نیل است، گونه ای که در 26 کشور، بیشتر در جنوب صحرای آفریقا یافت می شود. این تمساح غول پیکر دارای دندان های نیش مانند ترسناک، پاهای بزرگ و پوست خشک و پوسته پوسته است که بیش از یک قرن قدمت دارد.

مقایسه با سایر کروکودیل های شناخته شده

در حالی که هنری لقب مسن ترین تمساح زنده جهان را دارد، تمساح دیگری به نام کاسیوس در استرالیا رکورد بزرگترین تمساح زنده آب شور را در اختیار دارد. کاسیوس که در جزیره ای در سواحل استرالیا بزرگ شده است، در سال 2011 به طور رسمی توسط کتاب رکوردهای جهانی گینس به عنوان بزرگترین تمساح زنده آب شور شناخته شد.

زنده ماندن و اقتباس از قدیمی ترین تمساح جهان

هنری بیش از یک قرن قدمت دارد و نه تنها یک شگفتی طبیعت است، بلکه نمادی از بقا و سازگاری در دنیای وحشی است. داستان زندگی او، از روزهای خطرناک در طبیعت تا زندگی در اسارت، نشان دهنده تعامل پیچیده انسان و طبیعت است. امروزه هنر نه تنها یک جاذبه گردشگری است، بلکه موضوعی برای مطالعه و نگهداری علمی است. مطالعه شرایط آن می تواند به درک بهتر این گونه های باستانی کمک کند.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید