جادوی دمنوش زنجبیل خشک: رازی گرم برای نیرویی فوق‌العاده

  • توسط: admin


یکی از نوشیدنی‌هایی که در روزهای سرد پاییزی می‌چسبد، دمنوش است. دمنوش انواع مختلفی دارد، اما یکی از دمنوش‌هایی که علاوه بر طعم جذابش خواص زیادی هم دارد، زنجبیل است. بهترین انتخاب برای فصل سرما، نوشیدن یک فنجان از این دمنوش دلگرم کننده است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه این دمنوش را با زنجبیل خشک شده آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

روش تهیه دمنوش زنجبیل خشک شده

زنجبیل تازه ممکن است همیشه در دسترس نباشد، اما می‌توانید با کمترین تفاوت از پودر آن استفاده کنید و همان عطر و بو را تجربه کنید. در ادامه ۳ روش برای درست کردن دمنوش زنجبیل خشک شده معرفی می‌کنیم.

۱- دمنوش زنجبیل و لیمو

مواد لازم برای تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو

برای درست کردن این دمنوش مقوی برای ۲ نفر به مواد زیر نیاز دارید:

پودر زنجبیلیک قاشق چای‌خوریآب۲ فنجانآب لیموترش تازهنصف فنجانعسلبه میزان دلخواه

 طرز تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو

برای درست کردن دمنوش زنجبیل ابتدا یک فرنچ‌پرس یا قوری شیشه‌ای انتخاب کنید. سپس پودر زنجبیل و ۲ فنجان آب جوش را در آن بریزید و اجازه دهید برای ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند تا دم بکشد. سپس آب لیموترش تازه و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید و در فنجان سرو کنید.

بیشتر بخوانید: ۳ روش تهیه دمنوش نعناع فلفلی

۲- دمنوش زنجبیل و چای خشک

مواد لازم برای تهیه دمنوش زنجبیل و چای خشک

برای درست کردن این دمنوش برای ۲ نفر به مواد زیر نیاز دارید:

پودر زنجبیلیک قاشق چای‌خوریآببه میزان لازمچای خشکیک قاشق چای‌خوری

 طرز تهیه دمنوش زنجبیل و چای خشک

برای درست کردن این دمنوش باید در ابتدا آب را بجوشانید، سپس چای خشک را در قوری بریزید و پودر زنجبیل را به آن اضافه کنید. آب جوش را به قوری اضافه کنید و اجازه دهید مانند چای سیاه معمولی دم بکشد. سپس چای زنجبیلی را در فنجان سرو و نوش جان کنید.

۳- دمنوش زنجبیل و دارچین

مواد لازم برای تهیه دمنوش زنجبیل و دارچین

برای درست کردن این دمنوش مقوی برای ۲ نفر به مواد زیر نیاز دارید:

پودر زنجبیلیک قاشق چای‌خوریپودر دارچینیک قاشق چای‌خوریآب جوش۲ فنجانعسلبه میزان دلخواه

طرز تهیه دمنوش زنجبیل و دارچین

برای درست کردن این دمنوش ابتدا در یک فرنچ پرس پودر دارچین و زنجبیل را با هم ترکیب کنید و بعد به آن آب جوش را اضافه کنید. اجازه دهید تا برای ۱۰ دقیقه بماند تا دم بکشد. بعد از دم کشیدن عسل را اضافه کنید و در فنجان‌ مورد نظر سرو کنید.

بیشتر بخوانید: ۳ طرز تهیه دمنوش عناب خانگی

نکات مهم برای زمان مصرف دمنوش زنجبیل خشک شده:

اگر این دمنوش را با هدف لاغری و کاهش وزن مصرف می‌کنید، بهتر است ۱۵ دقیقه قبل از هر وعده غذایی آن را میل کنید.اگر برای کاهش استرس و بالا بردن متابولیسم بدن این دمنوش را مصرف می‌کنید، بهتر است ناشتا آن را میل کنید.پیشنهاد می‌شود افرادی که مبتلا به دیابت هستند این دمنوش را به صورت ناشتا مصرف کنند تا تاثیرات مثبت آن را متوجه شوند.این دمنوش را می‌توانید در مواقعی که حالت تهوع و استفراغ دارید، مصرف کنید تا حالتان خوب شود.

 

در این مقاله از مجله اکالا، ۳ روش تهیه دمنوش زنجبیل خشک شده را آموزش دادیم. شما می‌توانید برای درست کردن این دمنوش‌ها از پودر زنجبیل استفاده کنید و یا زنجبیل تازه را خشک کنید و بعد به شکل پودر درآورید. در هر دو حالت طعم این دمنوش بسیار خوشمزه و عالی می‌شود.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید