توافق تاریخی بین آمریکا و چین برای خرید نفت از ایران: بزن به سرمقدمه تازه انرژی!

  • توسط: admin


توافق آمریکا و چین برای خرید نفت از ایران نشان از تغییرات مهمی در روابط بین‌المللی است. این توافق نه تنها برای ایران بلکه برای تمام اقتصاد جهانی نیز تأثیرات بزرگی دارد. با توجه به تحریم‌های آمریکا و شورای امنیت سازمان ملل، ایران در چند سال اخیر با مشکلات بسیاری روبه‌رو شده بود. اما با توافق آمریکا و چین برای خرید نفت از ایران، این کشور دوباره به بازار جهانی برمی‌گردد و امکان صادرات نفت به این دو کشور فراهم می‌شود. این توافق می‌تواند موجب رونق اقتصادی ایران شود و در عین حال نقض تحریم‌ها علیه ایران را به تضمین‌کننده ارتباطات بین‌المللی نشان می‌دهد. بنابراین، این توافق می‌تواند ابعاد جدیدی را در دیپلماسی میان‌رشته‌ای و اقتصادی بین کشورها ایجاد کند.

به گزارش آدرینبه نقل از مهر، محسن قمصری کارشناس انرژی با اشاره به اینکه ممکن است اوپک ظرفیت تولید خود را افزایش دهد تا بازار نفت آرام شود و قیمت کاهش یابد گفت: تلاش بر این است که اوپک ظرفیت فروش خود را افزایش دهد و در حد محدود مشکلی را به وجود نمی آورد و قابل انجام است.

به گفته این کارشناس انرژی نظر بر همین است که به صورت محدود عرضه را افزایش دهند و بازار را کنترل کنند و مشتریان نفت به دنبال این هستند که قیمت نفت افزایش پیدا نکند و هماهنگی‌هایی وجود دارد که افزایش قیمت اتفاق نیفتد.

این کارشناس انرژی در ادامه با اشاره به اینکه تحریم‌های جدید نفتی که آمریکا در از آنها صحبت می‌کند هم اکنون نیز وجود دارد، خاطر نشان کرد: هم اکنون تقریباً هیچ پالایشگاه خارجی نفت ایران را خریداری نمی‌کند و تنها چین مشتری نفت ایران است.

وی ادامه داد: چین هم با توجه به روابطی که با ایران دارد و مصالح ملی که دارند به نظر نمی‌رسد نفت ایران را کنار بگذارد؛ زیرا نفت خوب و مناسبی دریافت می‌کنند.

این کارشناس انرژی با اشاره به اخبار منتشر شده مبنی بر تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران خاطر نشان کرد: این خبرها بیشتر جنگ رسانه‌ای هستند تا بتوانند بازار را متشنج کنند و مساله خرید نفت ایران توسط چین موضوعی تثبیت شده است که ظاهراً توافق کلی بین چین و آمریکا نیز وجود دارد.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید