تنزیل قیمت نفت در بازار آنلاین

  • توسط: admin


قیمت نفت به عنوان یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده اقتصاد کشورها و جهان به دلایل مختلفی از جمله عرضه و تقاضا، تحولات سیاسی و اقتصادی، نرخ ارز و … دائماً در حال تغییر است. اخیراً نیز شاهد کاهش قیمت نفت بوده‌ایم که می‌تواند بر اقتصاد جهانی و کشورهای صادرکننده نفت تأثیر بسزایی داشته باشد. این کاهش معمولاً از نظر برخی متخصصان به عنوان نشانه‌ای از کاهش تقاضا یا افزایش عرضه تلقی می‌شود.

این موضوع می‌تواند انگیزه آور برای کشورهای وابسته به صادرات نفت بوده و به دنبال آن کاهش درآمدها و رشد اقتصادی آنان را تحت تأثیر قرار دهد. از سوی دیگر، برخی کشورها ممکن است از این وضعیت به عنوان یک فرصت برای افزایش و گسترش بخش‌های دیگر اقتصادی خود استفاده کنند.

در نتیجه، کاهش قیمت نفت می‌تواند دامنه گسترده‌ای از تأثیرات اقتصادی و سیاسی را در انتقال داد راهه‌های مختلفی ایجاد کند که نظارت و برنامه‌ریزی دقیق‌تری نیاز است تا اثرات آن بر اقتصاد جهانی کاهش یابد.

به گزارش آدرینبه نقل از تسنیم، قیمت نفت کاهش یافته و شدیدترین کاهش هفتگی را طی سه ماه گذشته تجربه کرده است. سرمایه‌گذاران در حال بررسی اطلاعات ضعیف اشتغال آمریکا و زمانبندی احتمالی کاهش نرخ بهره فدرال رزرو هستند.

به نقل از رویترز، قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۷۱ سنت معادل ۰.۸۵ درصد کاهش به ۸۲ دلار و ۹۶ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۸۴ سنت معادل ۱.۰۶ درصد کاهش، ۷۸ دلار و ۱۱ سنت معامله می‌شود.

فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را در جلسه هفته گذشته ثابت نگه داشت و سرمایه‌گذاران نگرانند بالا ماندن هزینه‌های وامگیری رشد اقتصاد را در آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا محدود کند.

نفت برنت بیش از ۷ درصد و نفت آمریکا ۶.۸ درصد از ارزش خود را طی یک هفته گذشته از دست داده‌اند.

اطلاعات اقتصادی آمریکا نشان می‌دهد اشتغال در این کشور آهسته‌تر از حد انتظار در آوریل رشد کرده و رشد سالانه دستمزدها هم پایین بوده است. بدین ترتیب تاجران تخمین می‌زنند بانک مرکزی آمریکا اولین بار در ماه سپتامبر نرخ بهره را پایین بیاورد.

فدرال رزرو در اجلاس هفته گذشته نرخ بهره را ثابت نگه داشت و دلیل آن را تورم بالا اعلام کرد. بالا ماندن نرخ بهره رشد اقتصاد را کند کرده و تقاضا برای نفت را پایین می‌آورد.

شرکت‌های انرژی آمریکا تعداد چاه‌های نفت و گاز فعال خود را برای دومین هفته پیاپی کاهش داده‌اند. تعداد این چاه‌ها در حال حاضر به پایین‌ترین تعداد از ژانویه ۲۰۲۲ رسیده است.

تعداد چاه‌های نفت و گاز آمریکا که اولین نشانه تولید این کشور در آینده است، ۸ حلقه در هفته منتهی به سوم ماه مه کاهش یافته و به ۶۰۵ رسیده است که بزرگترین کاهش هفتگی از سپتامبر ۲۰۲۳ را نشان می‌دهد.

تاثیر جنگ رژیم صهیونیستی و حماس در افزایش قیمت نفت از بین رفته چون دو طرف در فکر یک آتش بس موقت هستند و مذاکرات صلح توسط میانجی‌های بین‌المللی ادامه دارد.

از طرف دیگر، اجلاس بعدی ائتلاف اوپک پلاس که از سازمان کشورهای صادر کننده نفت و متحدانش از جمله روسیه تشکیل شده قرار است در اول ژوئن برگزار شود.

طبق گفته برخی منابع، اگر تقاضا برای نفت افزایش پیدا نکند، این ائتلاف کاهش تولید داوطلبانه خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه خواهد داد.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید