تلاش‌های آمریکا برای تنفر به پهپادهای حماس: تحریم‌های نوین علیه جدیدترین فناوری‌های سایبری

  • توسط: admin


آمریکا اقدام به تحریم واحد پهپادی حماس و عاملان سایبری آن کرده است. این تحریم به دنبال فعالیت‌های مخرب و تهدیدآمیز این واحد و افراد مرتبط با آن در فضای سایبری صورت گرفته است. به عبارت دیگر، اقدامات نهادهای امنیتی و اطلاعاتی انتخاب شده برای مقابله با حملات سایبری و استفاده از پهپادها توسط حماس، منجر به این تصمیم تحریم شده‌اند. این تدابیر به منظور مقابله با هر گونه فعالیت تهدیدآمیز و تخریبی در فضای سایبری و برابر مواجه با هر نوع مخاطره احتمالی است. این اقدام نشان از تمایل آمریکا به حفظ امنیت ملی و جلوگیری از هر گونه حمله‌های سایبری است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل  ایرنا، وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد: دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (OFAC) رهبران گروه حماس مستقر در غزه و لبنان که عملیات های تهاجمی سایبری انجام داده و پهپادهای این گروه تروریستی را کنترل می کند، هدف قرار می دهد. همزمان با این اقدام، اتحادیه اروپا تحریم هایی را علیه حماس اعمال می کند.

برایان نلسون، معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی،گفت: اقدام مشترک امروز تمرکز مداوم و جمعی ما را بر ایجاد اختلال در توانایی حماس برای انجام حملات بیشتر، از جمله از طریق جنگ سایبری و تولید پهپاد، تقویت می کند.

این مقام آمریکایی تصریح کرد:  وزارت خزانه داری با هماهنگی با متحدان و شرکای خود، به هدف قرار دادن شبکه های حامی حماس در هر کجا که فعالیت می کنند، از جمله در حوزه سایبری، ادامه خواهد داد.

پیش از این نیز، وزارت خزانه‌داری آمریکا در تداوم تحریم های خود علیه حماس از زمان حمله این گروه موسوم به عملیات طوفان الاقصی علیه مواضع اسرائیل در هفتم اکتبر ۲۰۲۳  اعلام کرد که کانال تلگرامی «غزه حالا» و موسس آن «مصطفی عیاش» را به اتهام اقدام به جمع‌آوری کمک مالی برای حماس، تحریم کرده است.

وزارت خزانه داری آمریکا افزود: «در پی حمله تروریستی ۷ اکتبر ۲۰۲۳ که توسط حماس علیه اسرائیل انجام شد، نهاد موسوم به «غزه حالا » برای حمایت از حماس، تلاش‌هایی برای جمع‌آوری کمک‌های مالی انجام داد. این نهاد و بنیانگذار آن به نام «مصطفی عیاش»، همچنین شرکت های القریشی اکزکیوتیو و اخیرا القریشی و مدیر این دو شرکت، آئوزما سلطانه برای جمع‌آوری کمک مالی برای حماس تلاش کردند.»

ایالات متحده آمریکا از زمان عملیات هفتم اکتبر ۲۰۲۳ حماس می گوید که هیچ نقشی برای این گروه در آینده قائل نیست.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین به رهبری حماس،  ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام  ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید