تلاش برای تخلیه هوش مصنوعی: نبرد جنگنده تحت کنترل انسان

  • توسط: admin


نبرد جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی و انسان، نمونه‌ای از تلاقی فناوری و انسانیت در دنیای امروز است. در این سناریو، جنگنده‌هایی که با هوش مصنوعی و آخرین فناوری‌های نظامی تجهیز شده‌اند، به دستورات یک انسان شجاع و تجربه‌دیده تحت کنترل قرار می‌گیرند.

این ترکیب بین هوش مصنوعی و انسانیت، امکانات جدیدی را برای تاکتیک‌ها و استراتژی‌های نبرد فراهم می‌کند. از یک سو، هوش مصنوعی با قدرت پردازش و شتاب بالا می‌تواند اطلاعات راداری را بهتر تحلیل کند و تصمیم‌گیری بهینه‌تری در زمان کوتاهتر انجام دهد. از سوی دیگر، حضور انسان به عنوان کنترل کننده نهایی، امکان اجرای تصمیمات اختیاری و انسانی را حفظ می‌کند و عوامل اخلاقی و انسانی را در فرایند تصمیم‌گیری مدنظر قرار می‌دهد.

این ترکیب نوآورانه، نشان از پیشرفت فناوری در عرصه نظامی و تعامل موثر بین انسان و هوش مصنوعی دارد.

 به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از یورونیوز، ارتش ایالات متحده آمریکا می‌گوید برای اولین بار یک هواپیمای نظامی تحت کنترل هوش مصنوعی در یک نبرد هوایی در مقابل جنگنده‌ای به خلبانی یک انسان قرار گرفت.

اولین نبرد هوایی بین انسان و هواپیمای تحت کنترل هوش مصنوعی توسط نیروهای هوایی ارتش آمریکا برنامه‌ریزی شده بود.

دارپا، آژانس تحقیقاتی پیشرفته دفاعی دولت آمریکا، با انتشار این اطلاعات فاش کرد که این نبرد هوایی ماه سپتامبر سال گذشته میلادی بین یک جنگنده «اف-۱۶» به خلبانی یک انسان با یک هواپیمای نظامی آزمایشی مجهز به هوش مصنوعی در پایگاه نیروی هوایی ادواردز در کالیفرنیا صورت گرفت.

گفته می‌شود این نبرد هوایی در ارتفاع بیش از ۶۰۰ متر از سطح زمین برای آزمایش میزان قدرت و پیشرفت هوش مصنوعی انجام شد. ارتش آمریکا در مورد این نبرد هوایی اطلاعاتی فاش نکرده است.

دارپا در بیانیه مطبوعاتی خود از نبرد بین یک هواپیمای کنترل شده با هوش مصنوعی و یک هواپیمای کنترل شده توسط انسان به عنوان «نقطه عطفی در تاریخ» یاد کرده است.

بیل گری، از مدرسه خلبانی آزمایشی ارتش ایالات متحده گفت: «انتظار می‌رود که این آزمایش‌ها ادامه یابد».

ارتش آمریکا چند سال است که بر روی تولید هواپیماهایی نظامی کار می‌کند که توسط هوش مصنوعی هدایت می‌شوند. نیروی هوایی ایالات متحده پیش از این تجربه چند مورد 

گفته می‌شود تا کنون بیش از ۲۱ پرواز آزمایشی نیز در این راستا انجام گرفته و در ماه فوریه ۲۰۲۳ نیز هوش مصنوعی برای اولین بار هدایت یک هواپیمای نظامی را نزدیک به ۱۷ ساعت در دست داشته است.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید