تلاش برای بهبود پروژههای توسعهای و افزایش شفافیت خریدهای شرکت مس از طریق سامانه استعلام قیمت
شرکت مس به منظور تکمیل پروژه های توسعه ای و شفاف سازی خریدها، بر آن است که با ایجاد یک سامانه استعلام قیمت، محصولات و خدمات مختلف را تحت نظر بگیرد. این سامانه به مدیریت بهتر اطلاعات، افزایش شفافیت معاملات و کاهش احتمال فساد کمک می کند.
با استفاده از سامانه استعلام قیمت، امکان دسترسی آسان به اطلاعات مهم مانند قیمت ها و شرایط خرید و فروش، فرصت های جدید برای شرکت مس به وجود خواهد آمد. همچنین این سامانه به تدریج بهبود در روند تصمیم گیری و بهبود در کیفیت خدمات ارائه شده توسط شرکت مس را فراهم می آورد.
بدین ترتیب، ایجاد سامانه استعلام قیمت نه تنها به بهبود فرآیندهای داخلی شرکت مس کمک می کند، بلکه ارتباط با تامین کنندگان و مشتریان را نیز بهبود می بخشد و پایه ای برای توسعه و رشد پایدار شرکت مس می باشد.
به گزارش اقتصاد آنلاین، حسین مدرس خیابانی عصر امروز در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه اظهار داشت: شرکتهای زیرمجموعه بنگاههای اقتصادی یک ظرفیت ارزشمند به حساب میآید که استفاده درست و هدفمند از این ظرفیت برای انجام امور و اجرای پروژهها، باعث ایجاد ارزش افزوده و نتایج مطلوبتر میشود.
وی یکی از مهمترین چالش های موجود بر سر راه پروژه ها را تامین مالی دانست و ادامه داد: در راستای تسریع در تکمیل پروژههای توسعهای، باید از همه ظرفیتها مانند اخذ تسهیلات، گواهی سپرده، برات و… برای تامین منابع مالی مورد نیاز بهره گرفت و مانع از تعطیلی پروژه ها شد.
وی همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد سامانه استعلام قیمت کالاهای مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی و جلوگیری از اعمال سلیقه های شخصی کمک میکند، طراحی و اجرای این مدل را به عنوان یک مطالبه از شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه مطرح کرد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در نشست دیگری با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت کانی مس، بر ضرورت تلاش برای تکمیل پروژه های توسعه ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس و همچنین تولید مستمر طرح لیپ لیچینگ سونگون از خردادماه تاکید کرد و گفت: در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، پایداری وضع موجود و تلاش برای افزایش تولید محصول در مجتمعهای تولیدی شرکت مس و سرعت بخشیدن به روند تکمیل پروژهها از جمله طرح تولید کاتد و کنسانتره مس به عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار دارد.
مدرس خیابانی، ایجاد یک پلنت بالانس ملی از طریق واگذاری یک معدن کوچک، استحصال نیکل و سایر عناصر گرانبها، مشارکت در افزایش راندمان خطوط تولید مجتمعها، پیگیری موضوع واگذاری مالکیت و همچنین توانمندسازی صندوق cvc ویرامس، پنج مطالبه دکتر مدرس خیابانی از شرکت کانی مس بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در این راستا دنبال شود.