تعهد رئیس جمهور اندونزی: استواری قیمت مواد غذایی تا آخر ماه رمضان

  • توسط: admin


در آستانه ماه مبارک رمضان، رئیس جمهور اندونزی اعلام کرده است که قصد دارد تا پایان این ماه قدسی، قیمت مواد غذایی را ثابت نگه دارد. این تصمیم به منظور حمایت از مردم در این ماه مهم و پر برکت است و به منظور کاهش هزینه های زندگی برای افراد کم درآمد اتخاذ شده است.

این تصمیم از طرف دولت اندونزی به عنوان یک پاسخ مثبت به وضعیت اقتصادی کشور در این دوران ورشکستگی اقتصادی جهانی محسوب می شود. این تدابیر به منظور حفظ استقرار اقتصادی کشور و پیشگیری از افزایش نرخ تورم می باشد.

گامی مهم و جدی که نشان دهنده توجه و مراقبت دولت اندونزی از مردم در این ماه مهم و معنوی است. این اقدام نشان از اعتنای این کشور به امور اقتصادی و اجتماعی مردم خود دارد و نشانه یک مدیریت کارآمد و موفق در برابر چالش های اقتصادی است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا،  جوکو ویدودو، رئیس جمهوری اندونزی به وزارتخانه‌ها و مؤسسات مربوطه دستور داد تا پیش از ماه مبارک رمضان که از مارس تا آوریل ۲۰۲۴ (اسفند ۱۴۰۲ تا فروردین ۱۴۰۳) پیش بینی شده است، ذخایر مواد غذایی و ثبات قیمت‌ها را حفظ کنند.
خبرگزاری آنتارا گزارش داد که وی علاوه بر حفظ موجودی و قیمت کالاهای اساسی، خواستار تسریع در توزیع تمامی بسته‌های حمایتی اجتماعی شد.
این دستورالعمل در جلسه عمومی کابینه اندونزی برای ماه مبارک رمضان در کاخ ایالتی جاکارتا اعلام شد که در آن تدارکات عید فطر، برنامه های کاری دولت، چارچوب کلان اقتصادی و نکات اصلی سیاست مالی ۲۰۲۵، بررسی شد.
ویدودو در این راستا گفت: ما در ماه مارس وارد ماه رمضان خواهیم شد و در ماه آوریل عید فطر را جشن خواهیم گرفت. از همه وزارتخانه‌ها و نهادهای ذیربط می‌خواهم هوشیار باشند و اطمینان حاصل کنند که جامعه بتواند با آرامش به انجام امور عبادی خود بپردازد.
وی همچنین از وزارتخانه‌ها و نهادهای ذی‌ربط خواست زیرساخت‌ها و راه‌های حمل‌ونقلی را که برای پیوستن به مراسم عید سعید فطر مورد استفاده قرار می‌گیرد را آماده کنند.
پیش از این، آریف پراستیو آدی، رئیس آژانس ملی غذای اندونزی (باپاناس) گفته بود که دولت به مداخلات بازار برای ایجاد تعادل در قیمت مواد غذایی در بازار ادامه خواهد داد.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد تعادل بین قیمت ها در سطح تولید کننده و مصرف کننده زمان بر است اما دولت برنامه های متعددی به عنوان اشکال مداخله در بازار برای متعادل کردن قیمت مواد غذایی دارد.
اولین مداخله جنبش غذای ارزان (GPM) است که توسط آژانس لجستیک دولتی (Bulog) نیز انجام می شود.
مداخله دیگر برنامه تثبیت عرضه و قیمت مواد غذایی (SPHP) است که بر اساس آن غذا در خرده فروشی های مدرن، بازارهای سنتی و بازارهای مرکزی توزیع می شود.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید