ترکیب فوق‌العاده برای غذایی مجلل: رسپی بلغور و کنگر با طعم ویژه

  • توسط: admin


توصیه کارشناسان تغذیه برای استفاده از سبزیجات تازه متناسب با فصل به عنوان بخشی از برنامه غذایی، بسیار مهم است. استفاده از سبزیجات تازه از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری برای بدن بهره‌وری بیشتری ایجاد می‌کند.یکی از سبزیجات مهم کنگر است که در فصل بهار رشد می‌کند. این گیاه پر خاصیت علاوه بر ویتامین و مواد معدنی مهم برای بدن، برای بیمارانی که دچار رفلاکس معده هستند، بسیار مفید است.

برای تهیه خوراک بلغور و کنگر، موادی همچون بلغور گندم، لوبیا سبز، کنگر، تره فرنگی، قارچ، سیب زمینی و مواد دیگر مورد نیاز است. مراحل آماده‌سازی و پخت این خوراک نیز مطابق با دستور العمل مشخص انجام می‌شود. همچنین تهیه سس سبزیجات نیز جزء این دستور تهیه است.

این خوراک به دلیل حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی مفید برای بدن بوده و مناسب برای وعده‌های ناهار و شام می‌باشد. با دنبال کردن دستور آماده سازی این خوراک می‌توانید از لذت غذایی و خوشمزه آن بهره‌مند شوید.

یکی از توصیه‌هایی که کارشناسان تغذیه می‌کنند این است که متناسب با فصل از سبزیجات تازه همان فصل در برنامه غذایی خود استفاده کنید. دلیلش هم این است که علاوه بر تازگی سبزیجات از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری برای بدن بتوانید استفاده کنید.یکی از این سبزیجات مهم، کنگر است که فقط در فصل بهار می‌روید. این گیاه پرخاصیت علاوه بر تامین ویتامین و مینرال‌های مهم برای بدن برای بیمارانی که دچار رفلاکس معده هستند، بسیار مفید است.در این قسمت از آدرینبلاگ با طرز تهیه خوراک بلغور و کنگر همراه شما هستیم.مواد لازم جهت تهیه خوراک بلغور و کنگر:بلغور گندم۱ پیمانهروغن هسته انگور۴ قاشق سوپ‌خوریلوبیا سبز تازه و خرد شده۲۰ عددتره فرنگی خرد شده۱ بوتهقارچ ورقه‌ای خرد شده۱۵۰ گرمسیب زمینی نگینی خرد شده۴ عددنمکبه میزان لازمپودر تخم گشنیز۱ قاشق چای‌خوریرب گوجه فرنگی۱ قاشق سوپ‌خوریآب مرغ۱ پیمانهاین خوراک نیاز به یک سس هم دارد. در ادامه با مواد لازم برای تهیه سس خوراک بلغور و کنگر آشنا می‌شویم.مواد لازم جهت تهیه سس سبزیجات:کدو سبز پخته۱ عددهویج پخته۱ عددپیازچه۲ ساقهزنجبیل تازه و رنده شده۱ قاشق چای‌خوریبادام زمینی بی‌نمک بو داده۱ قاشق سوپ‌خوریگشنیز تازه و خرد شده۱ قاشق سوپ‌خوریسرکه برنج۱ قاشق سوپ‌خوریمراحل تهیه خوراک بلغور گندم و کنگرحالا که مواد اولیه این خوراک پرخاصیت و گیاهی لذیذ را آماده کردیم، نوبت به طرز تهیه آن می‌رسد. در ادامه مراحل پخت خوراک بلغور گندم و کنگر را برایتان شرح خواهیم داد. با ما همراه باشید. مرحله اول: خیساندن و پختن بلغورابتدا بلغور را در حدود ۲ ساعت در آب ولرم می‌گذاریم تا خیس بخورد. حالا آن را با مقدار کمی آب و نمک می‌پزیم.مرحله دوم: بخار پز کردن لوبیا و کنگر و تره فرنگیبعد از اینکه بلغور پخت کمی روغن هسته انگور اضافه می‌کنیم. در قابلمه جداگانه دیگری سبزیجات سفت شامل لوبیا سبز، کنگر و تره فرنگی را نیز بخارپز می‌کنیم.مرحله سوم: پختن همه موادحالا نوبت اضافه کردن قارچ و سیب زمینی به مواد است. قارچ و سیب زمینی را به بلغور پخته شده اضافه می‌کنیم. کنگر، تره فرنگی و لوبیا سبز بخارپز شده را نیز می‌افزاییم.سپس نمک، تخم گشنیز، رب گوجه فرنگی و آب مرغ را به مواد اضافه کرده و می‌گذاریم تا با هم بپزند. کمی که مواد با هم پختند بخش اصلی این خوراک آماده است. سپس سراغ درست کردن سس سبزیجات می‌رویم.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پلو کنگرروش تهیه سس سبزیجات برای خوراک بلغور و کنگربرای درست کردن سس لازم است همه مواد شامل کدو پخته، هویج پخته، بادام زمینی، زنجبیل، پیازچه و گشنیز را درون ظرف مناسبی ریخته و با گوشتکوب برقی یا هر وسیله دیگری که داریم آن را به شکل پوره در بیاوریم.این سس را به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا خنک شود. هنگام سرو این غذا سس را روی خوراک می‌ریزیم. نوش جان!چند نکته در مورد خوراک بلغور و کنگردر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه خوراک بلغور و کنگر اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.این میزان مواد لازم برای ۴ نفر مناسب است.مدت پخت و آماده سازی همه این مواد کمتر از یک ساعت زمان می‌برد.خوراک بلغور جزو غذاهای رژیمی و پرخاصیت است که هم می‌توانید در وعده ناهار و هم در وعده شام میل کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک کنگر با سبزیجاتدر این قسمت از مجله آشپزی آدرینبا طرز تهیه این خوراک لذیذ همراه شما بودیم. این غذا را با این دستور پخت درست کنید و از تجربه خودتان برای ما هم بگویید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید