ترکیب بو رسیدنی از سبزیها برای شب جشن بازنویسی کن
سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در شب عید بسیار محبوب است. این غذا با ترکیب برنج، میگو، ماهی و سبزیجات خوش طعم و عطر دار تهیه میشود. برای تهیه این غذا نیازمند استفاده از سبزیجات مختلفی مانند شوید، جعفری، گشنیز، تره، سیر و شنبلیله هستیم.
مقدار سبزی پلویی که باید برای هر نفر استفاده کرد، حدود ۹۰ تا ۱۱۰ گرم بر اساس سلیقه شما میباشد. ترکیب صحیح این سبزیجات نقش بسیار مهمی در خوشمزه شدن غذا دارد. به عنوان مثال، استفاده زیاد از شنبلیله، غذا را تلخ میکند، بنابراین باید نسبت ترکیب این سبزیجات را رعایت کرد.
برای ترکیب سبزی پلویی ساده، به ترکیباتی مانند شوید، جعفری، گشنیز، تره، شنبلیله و سیر نیاز داریم. اما برای یک ترکیب مجلسی و خاص میتوان از ترکیبات دیگری مانند شوید، جعفری، گشنیز، تره، شنبلیله، سیر و شما استفاده کرد.
اگر شما هم تجربهی خود را در تهیه این غذا دارید، میتوانید ترکیب مورد نظرتان را در این مطلب به اشتراک بگذارید تا دیگران هم از تجربهی شما بهرهمند شوند. این غذا با استفاده از سبزیجات مختلف به یک طعم خاص و لذیذ در شب عید تبدیل میشود و خانوادهها از آن لذت میبرند.
سبزی پلو با ماهی غذای سنتی ما در شب عید است و معمولا خانوادهها در این شب این غذا را تهیه و نوش جان میکنند. درست کردن سبزی پلوی خوش عطر و طعم برای خانمهایی که تجربه زیادی در آشپزی دارند شاید کار سادهای باشد اما برای خانمهایی که به تازگی ازدواج کردهاند و اندازهها را نمیدانند چندان هم ساده به نظر نمیرسد.اینکه از هر سبزی چه مقدار باید در ترکیب سبزی پلو استفاده کرد سوال اساسی درست کردن یک سبزی پلوی خوشمزه است. در این قسمت از آدرینبلاگ همراه ما باشید تا ترکیب سبزی پلویی شب عید را به شما آموزش دهیم.چه سبزیجاتی در سبزی پلو استفاده میشوند؟شوید، جعفری، گشنیز، شنبلیله، تره و سیر،سبزیجاتی هستند که برای درست کردن سبزی پلو به آنها نیاز داریم.برای هر نفر چه میزان سبزی لازم است؟برای درست کردن سبزی پلو برای هر نفر یک پیمانه برنج در نظر میگیریم و برای هر یک پیمانه برنج حدود ۹۰ تا ۱۱۰ گرم سبزی پلویی بسته به سلیقه شما که سبزی پلوی پر سبزی دوست دارید یا کم سبزی، باید استفاده شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسیاز هر کدام چقدر باید بریزیم؟حالا که میزان سبزی پلویی برای هر نفر را میدانیم باید به ترکیب سبزی پلو هم توجه کنیم. رعایت نسبت بین سبزیها به خوشمزهتر شدن سبزی پلو کمک میکند. مثلا سبزی شنبلیله، سبزی بسیار خوش عطری است که در قرمه سبزی نیز استفاده میشود اما استفاده زیاد از آن موجب تلخی غذا میشود. بنابراین مهم است که نسبت ترکیب این سبزیها را بدانیم.ترکیب سبزی پلویی سادهاین ترکیب بسیار ساده است و برای پختن سبزی پلو برای اهل خانواده مناسب است.ترکیبات سبزی پلویی ساده برای ۴ تا ۵ نفر:شوید۱۰۰ گرمجعفری۱۰۰ گرمگشنیز۱۰۰ گرمتره۱۰۰ گرمشنبلیله۱ شاخهسیر۱ بوتهبیشتر بخوانید: طرز تهیه قاطی پلو با سبزیجاتترکیب سبزی پلویی مجلسیاما اگر میخواهید یک ترکیب فوقالعاده از این سبزیجات را داشته باشید و طعم سبزی پلویتان مثل غذاهای رستورانی شود میتوانید از این ترکیب استفاده کنید:ترکیبات سبزی پلویی مجلسی برای ۶ تا ۷ نفر:شوید۲۲۰ گرمجعفری۱۴۰ گرمگشنیز۹۰ گرمتره۹۰ گرمشنبلیله۴۰ گرمسیر۷۰ گرمشما برای تهیه سبزی پلو از چه سبزیهایی استفاده میکنید که باعث خوشمزهتر شدن آن میشود؟ نظرات و تجربیات خود را در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبا ما به اشتراک بگذارید.
- برچسب ها: