ترفندهای حرفه‌ای برای از بین بردن تلخی و کپک آبلیمو: 8 راهکار موثر

  • توسط: admin


آبلیمو یکی از چاشنی‌های بسیار محبوب و پرطرف‌داری در آشپزی است که بی شک در همه خانه‌ها یافت می‌شود. شاید شما نیز با این چالش روبه رو شده باشید که پس از گرفتن آبلیمو تازه، آبلیموی شما تلخ می‌شود یا کپک‌های سفید و سبز رنگی روی آن نقش می‌بندد.

ما امروز در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا ۸ نکته بسیار مهم و طلایی که موجب گرفتن تلخی آب لیمو و کپک نزدن آن می‌شود را به شما آموزش خواهیم داد، پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

۱- خشک کردن کامل لیموها

یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین نکات برای جلوگیری از تلخ شدن آبلیمو خشک کردن لیموها است. پس از این که لیموها را شستید باید آن‌ها را روی پارچه نخی کاملا تمیز و خشکی قرار دهید تا به خوبی آب روی پوست لیموها گرفته شود و لیمو خشک شود.

نم دار بودن پوست لیمو یا وجود قطره‌ای آب روی لیموها موجب تلخ شدن آبلیمو می‌شود.

بیشتر بخوانید: چگونه آبلیموی خراب شده را تشخیص دهیم؟

۲- استفاده از هویج

یکی دیگر از پرکاربردترین روش‌ها برای گرفتن تلخی آبلیمو کمک گرفتن از هویج است.  برای استفاده از این روش باید هویج را پوست بگیرید و به دو نیمه برش زنید. هویج‌های برش زده را به آبلیمو اضافه کنید و درب ظرف آبلیمو را ببندید. به مدت ۲۴ ساعت زمان دهید تا هویج‌ها در آبلیمو بمانند سپس آن‌ها را از آبلیمو خارج کنید.

۳- نگهداری صحیح از آبلیمو

ظرف نگهدارنده آبلیمو در تلخ نشدن و کپک نزدن آبلیمو بسیار اهمیت دارد.بهترین گزینه برای نگهداری آبلیمو، ظروف شیشه‌ای تیره و درب‌دار است. توجه داشته باشید که قبل از ریختن آبلیمو در ظرف آن را به خوبی بشویید وخشک کنید. این ظروف از نفوذ نور به داخل جلوگیری کرده و مانع از رشد باکتری‌ها و کپک‌ها می‌شوند.درب ظرف باید به خوبی بسته و محکم شود تا هوایی به درون آن نفوذ نکند.هر بار که از آبلیمو استفاده می‌کنید، در ظرف را محکم ببندید تا از ورود هوا به داخل آن جلوگیری شود.اگر از ظرف پلاستیکی استفاده می‌کنید، حتماً از نوعی استفاده کنید که برای نگهداری مواد غذایی اسیدی مناسب باشد و BPA نداشته باشد.مکان نگهداری آبلیمو نیز در تلخی آن تأثیرگذار است بهتر است آبلیمو را در قسمت سرد یخچال نگهداری کنید. دمای پایین یخچال از رشد باکتری‌ها و کپک‌ها جلوگیری می‌کند.بهتر است به طور مرتب و دوره ای آبلیمو را بررسی کنید تا از وجود هرگونه کپک یا تغییر رنگ آن مطمئن شوید.

۴- استفاده از پارچه نخی روی شیشه ها

برای جلوگیری از کپک زدن ابتدا پارچه یا کاغذی روی شیشه گذارید.روی پارچه نایلون یا پلاستیک گذارید و درب شیشه را ببندید.

این کار موجب می‌شود که وقتی آبلیمو بخار می‌کند بخار آن به پارچه یا دستمال برخورد کند و به آبلیمو برنگردد در نتیجه از کپک زدن آن جلوگیری می‌شود.

۵- صاف کردن آبلیمو

صاف کردن آبلیمو، یکی دیگر از عوامل مهم برای گرفتن تلخی و ناخالصی‌های آن است. برای صاف کردن آبلیمو، می‌توانید از صافی پارچه‌ای یا صافی ریز استفاده کنید. با صاف کردن آب‌لیمو تمام هسته ها یا بازمانده پره های لیمو از آب جدا می‌شود.

۶- استفاده از نمک

اضافه کردن کمی نمک طعم خوبی به آبلیمو شما می‌دهد و می‌تواند از رشد باکتری‌ها جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: چرا آبلیمو تیره می‌شود؟ راز شفاف ماندن آبلیمو فاش شد
 

۷- اضافه کردن روغن زیتون

روش ساده دیگری که موجب جلوگیری از کپک زدن آبلیمو می‌شود استفاده از روغن زیتون است. برای استفاده از این روش یک لایه نازک روغن زیتون روی سطح آبلیمو بریزید. این کار از تماس مستقیم هوا با آبلیمو جلوگیری کرده و مانع از رشد کپک می‌شود.

۸- منجمد کردن آبلیمو

اگر فریزر شما فضای کافی برای نگهداری آبلیمو دارد ی‌توانید برای استفاده راحت‌تر و نگهداری طولانی مدت، آبلیمو را در قالب‌های یخ بریزید و در فریزر نگهداری کنید.

امیدواریم اطلاعات ارائه شده در این مقاله برایتان مفید واقع شده باشد و شما نیز با کمک گرفتن از این نکات طلایی و ساده بتوانید از خراب شدن آبلیمو هایتان جلوگیری کنید. اگر شما از نکات یا ترفندهای دیگری برای گرفتن تلخی آبلیمو استفاده می‌کنید خوشحال می‌شویم که آن نکات و ترفندها را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید