ترفند جادویی برای دو برابر کردن حجم گوشت چرخ کرده!

  • توسط: admin


دیگر نیاز نیست نگران گلوله شدن گوشت چرخ‌کرده باشید. با استفاده روشی که معرفی خواهیم کرد، نه تنها گوشت‌تان به راحتی شکل می‌گیرد بلکه حجم آن نیز به طرز شگفت‌انگیزی افزایش می‌یابد و غذایتان ظاهری بسیار جذاب‌تر پیدا می‌کند. تا انتهای این بخش از مجله اکالا با ما همراه باشید تا با این ترفند حجم گوشت چرخ کرده را دو برابر کنید.

یک ترفند عالی برای افزایش حجم گوشت چرخ کرده

شاید برایتان جالب باشد بدانید که اضافه کردن مقدار بسیار کمی آب به گوشت چرخ‌کرده قبل از سرخ کردن، می‌تواند مانع از چسبندگی و گلوله شدن آن شود! تنها کافیست ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آب را با گوشت چرخ‌کرده مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید تا گوشت چسبندگی خود را از دست بدهد.

آب باعث می‌شود که ذرات گوشت به هم نچسبند و در نتیجه هنگام سرخ شدن، گلوله نشوند. همچنین، با اضافه کردن آب متوجه می‌شوید که گوشت کمی پف کرده و حجم آن بیشتر می‌شود. علاوه بر این، آب باعث می‌شود که رطوبت گوشت بیشتر شده و در نتیجه نرم‌تر و خوشمزه‌تر شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت بادمجان کبابی با گوشت چرخ‌کرده

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مندو با گوشت چرخ‌ کرده؛ غذای خوشمزه کره‌ای

توجه داشته باشید که مقدار آبی که به گوشت چرخ‌کرده اضافه می‌کنید بسیار مهم است. مقدار زیاد آب باعث می‌شود گوشت شل شود و طعم آن تغییر کند. بنابراین، بهتر است با توجه به حجم گوشت چرخ کرده‌ای که دارید از مقدار کمی آب استفاده کنید.

در این بخش از مجله آشپزی اکالا، یک ترفند عالی برای دو برابر کردن حجم گوشت چرخ کرده به شما معرفی کردیم. با استفاده از این ترفند ساده، می‌توانید از گلوله شدن گوشت چرخ‌کرده جلوگیری کرده و غذایی با ظاهری جذاب‌تر و صد البته خوشمزه تهیه کنید. پس دفعه بعد که قصد سرخ کردن گوشت چرخ‌ کرده را داشتید، حتما این ترفند را امتحان کنید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید