تبدیل گوجه‌سبز به ادرار: افزایش مصرف گوجه‌سبز چه تغییراتی در بدن ایجاد می‌کند؟

  • توسط: admin


گوجه سبز یکی از میوه‌های خوشمزه فصل بهار است که بسیاری از ما می‌پسندیم. اما برخی موارد و علل وجود دارند که مصرف زیاد این میوه برای برخی افراد ضرر دارد. به صورت خلاصه می‌توان گفت که افراد دارای مشکلات معده، مشکلات نفخ، علائم آلرژیک یا حتی سابقه سنگ کلیه نباید در مصرف این میوه زیاده روی کنند. همچنین وجود سمی روی پوست گوجه سبز و زمینه ساز بیماری‌های عفونی از دیگر عوارض مصرف زیاد این میوه است. باید به این نکته توجه کرد که گوجه سبز را قبل از مصرف کاملا شستشو داده و ضد عفونی کنید تا احتمال انتقال باکتری‌ها و سموم وجود داشته باشد. استفاده معقولانه از این میوه همراه با توجه به موارد منع مصرف می‌تواند برای سلامتی ما مفید باشد.

گوجه‌سبز میوه خوشمزه و نوبرانه فصل بهار، از جمله میوه‌های اشتها برانگیزی است که همه مزه ترش آن را دوست دارند. اما بنا به دلایلی باید در مصرف این میوه زیاده‌روی نشود.در این مقاله از آدرینبلاگ موارد منع مصرف و علل تاکید بر زیاده‌روی نکردن در مصرف گوجه‌ سبز را بررسی می‌کنیم.موارد منع مصرف گوجه‌ سبزموارد منع مصرف گوجه سبز به شرح زیر است:برخی افراد به دلیل داشتن مشکلات و بیماری‌های زمینه‌ای تا حد امکان بهتر است که در مصرف گوجه‌سبز احتیاط کرده و زیاده‌روی نکنند.افرادی که دارای مشکل نفخ معده هستند و با مصرف زیاد گوجه‌سبز دچار نفخ معده می‌شوند.افرادی که مشکلات سوزش معده یا درد معده دارند.افرادی که با خوردن این میوه با علائم آلرژیک مواجه می‌شوند.مشکلات ناشی از زیاده‌روی در مصرف گوجه‌‌ سبزهمانطور که پیش از این نیز بیان شد گوجه‌ سبز از جمله میوه‌های نوبرانه ترش مزه و سفتی است که اغلب همراه با نمک مصرف می‌شود. هر چند این میوه منبع غنی از ویتامین سی، اسید مالیک و اسید‌سیتریک است اما زیاده‌روی در خوردن آن مشکلاتی را ایجاد می‌کند که در ادامه به برخی از آن‌ها پرداخته‌ایم. ۱- احتمال ایجاد سنگ کلیهگوجه‌سبز دارای مقدار زیادی اگزالات است که موجب تولید سنگ کلیه شده و به خصوص افرادی که سابقه سنگ‌کلیه از نوع اگزالات را دارند نباید در مصرف گوجه‌سبز زیاده‌روی کنند. حتما حین خوردن گوجه‌سبز آب زیادی بنوشید تا اگزالات گوجه‌سبز را دفع کند.۲- وجود سم روی گوجه‌سبزبه دلیل سم‌پاشی گوجه‌سبز در باغ با خوردن آن بدون اینکه شسته شود امکان ایجاد مسمومیت وجود دارد. توصیه می‌شود که پس از چیدن این میوه حتما آن را ضدعفونی کنید تا سموم وارد بدن نشود.بیشتر بخوانید: خواص مصرف گوجه سبز با گلپر و نعنا۳- تحلیل و فرسایش مینای دندانگوجه‌سبز به دلیل مزه ترش و خاصیت اسیدی که دارد مصرف زیاد آن موجب فرسایش دندان‌ها می‌شود. برای جلوگیری از این مورد حتما پس از خوردن گوجه‌سبز دندان‌های خود را مسواک بزنید تا از پوسیدگی آن‌ها جلوگیری شود.۴- زمینه‌ساز بیماری‌های عفونیمیوه‌هایی از قبیل گوجه‌سبز که از دست‌فروش‌ها تهیه می‌شود نیاز به ضدعفونی دارند. از آنجایی که این میوه‌ها با آب تمیز شسته نمی‌شود امکان ایجاد مشکلات گوارشی و بیماری‌های عفونی و باکتریایی وجود دارد.مصرف میوه آلوده زمینه ایجاد بیماری‌های دستگاه گوارش، خونریزی دستگاه گوارش و کمبود آب بدن را به همراه دارد. پس حتما قبل از مصرف گوجه‌سبز آن را کاملا ضدعفونی کنید.بیشتر بخوانید: فواید خوردن گوجه سبز۵- ایجاد نفخ معده به دلیل طبع سرد آنگوجه‌سبز میوه‌ای با طبع سرد است که زیاده‌روی در آن موجب نفخ معده می‌شود، پیشنهاد می‌کنیم گوجه‌سبز را با گلپر و نعناع میل کنید تا اثر نفاخ آن را از بین ببرد.در این مطلب از مجله دانستنی آدرینمشکلات ناشی از زیاده‌روی در خوردن گوجه‌سبز را بررسی کردیم و موارد منع مصرف این میوه نیز بیان شد.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید