تباهی در جایگاه پزشکی: تقسیمبندی اصولگرایان و مخرب شدن یکدیگر
اصولگرایان در علوم پزشکی به چند گروه اصلی تقسیم میشوند که هر یک با دیدگاههای خود به اصول و ارزشهای پزشکی نگریسته و بر آن عمل میکنند. این گروهها ممکن است از اصول اخلاقی، اصول دینی یا اصول علمی و تخصصی از جمله تکنیکهای درمانی مختلف حمایت کنند. اما گاهی اوقات این گروهها به اندازه کافی با یکدیگر همخوانی ندارند و طرز فکر یا عملکرد هر یک از آنها ممکن است با گروه دیگری متفاوت باشد. این تضادها ممکن است منجر به اختلافات و تعارضات بین گروههای اصولگرایان شود و به تخریب و نابودی ارتباطات آنها منجر شود. بنابراین در این صورت، برقراری ارتباط و همکاری میان گروههای مختلف اصولگرایان در علوم پزشکی امری ضروری و حیاتی است تا بهبود و بهرهوری در حوزه پزشکی ایجاد شود.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا اصولگرایان در مجلس دوازدهم یک فراکسیون سیاسی تشکیل میدهند یا خیر، افزود: همین الان این افراد شامل چند گروه هستند و تخریب دیگری را دنبال میکنند که اخلاقی نیست.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: البته در کلیت قضیه باید بگویم که اگر ما اصول یا برنامه مشخصی برای اصلاحات داشته باشیم، به هیچ وجه نمیتوان آن برنامه را بر اساس گروهی خاص، شقهبندی کرد.
پزشکیان ادامه داد: اصلاحطلبی و اصولگرایی تعاریف روشنی دارند و بر اساس آن تعاریف، افراد همقسم میشوند که به کدام سمت بروند، اما زمانی که ما آن را شقه میکنیم، یعنی هنوز به یک زبان و نگاه مشترک در تعریف اصلاحطلبی یا اصولگرایی نرسیدهایم.
منتخب مردم تبریز در مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم هم گفت: نمیدانم اما قطعاً این حرفهایی که برخی آقایان میگویند مبنی بر اینکه ما هیأترییسه را تغییر میدهیم و تهدید میکنند، محقق نخواهد شد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا محمدباقر قالیباف در مجلس بعدی میتواند به راحتی ریاست مجلس را به دست بیاورد، گفت: بستگی دارد؛ از آنجایی که اصولگرایان به چند گروه تقسیم شدهاند، باید دید چگونه میتوان موضوع انتخابات هیأترییسه و انتخاب رئیس مجلس را مدیریت کرد. به هر صورت، هنوز این موضوع (انتخاب رئیس مجلس آینده) قابل پیشبینی نیست.
- برچسب ها: مجلس شورای اسلامی محمدباقر قالیباف مسعود پزشکیان