برنامه همکاری ویژه: سازمان جهانی کار و بخش خصوصی در پیوند برای احیای سوریه

  • توسط: admin


سهامداران و سرمایه‌گذاران از بخش‌های مختلف در حاشیه کنفرانس بروکسل برای گفتگو گردهم آمدند تا درباره نقش محوری بخش خصوصی سوریه در بازسازی و احیای اشتغال در این کشور بحث کنند.

به گزارش تجارت‌نیوز، این سازمان در هشتمین کنفرانس جهانی حل مسئله سوریه در بروکسل، بر بازسازی مناطق ویران شده سوریه در جریان جنگ داخلی این کشور به کمک بخش خصوصی تاکید کرد.

طبق این گزارش، سهامداران و سرمایه‌گذاران از بخش‌های مختلف در حاشیه کنفرانس بروکسل برای گفتگو گردهم آمدند تا درباره نقش محوری بخش خصوصی سوریه در بازسازی و احیای اشتغال در این کشور بحث کنند.

رویداد «بازگشایی ظرفیت‌ها: نقش تشکل‌های مدنی و نهادهای اقتصادی بخش خصوصی در سوریه» توسط برنامه توسعه ملل متحد و سازمان جهانی کار و مشارکت ایتالیا و ژاپن برگزار شد. طبق برنامه‌های این رویداد، شرکت‌ها و جوامع و تشکل‌های سوری از سراسر این کشور به همراه سرمایه‌گذاران بخش خصوصی دیگر کشورها، راه‌های احیای کار و اشتغال در این کشور را بررسی کردند.

شرکت کنندگان تاکید کردند که کارگران سوری دارایی ارزشمندی هستند و استفاده از مهارت‌های آن‌ها می‌تواند به طور قابل توجهی به بهبود اقتصادی کمک کند. با این حال، آن‌ها بر نیاز به رفع موانعی که مانع اشتغال آن‌ها می‌شود و اطمینان از شیوه‌های استخدام منصفانه، شفافیت و پاسخگویی تاکید کردند.

نمایندگان سازمان جهانی کار (ILO) در این گردهمایی بر اهمیت شرایط کار مناسب و حقوق کار، حمایت از چانه زنی جمعی و توانمندسازی کارگران در بخش خصوصی، تاکید ویژه و اعلام کردند که سرمایه‌گذاری‌ها نباید به تضعیف نیروی کار در این کشور بیانجامد.

خانم لیو وربوون، مدیر دفتر ILO در اتحادیه اروپا، گفت: «بخش خصوصی در احیای بازار کار دارای اهمیت است و فعالیت آن بر کل خانوارهای سوری جویای شغل تأثیر می‌گذارد. سازمان جهانی کار نیز با اذعان به تلاش خویش در راستای فعال‌تر شدن این بخش، به رعایت مؤلفه‌های سه‌جانبه‌اش اهمیت می‌دهد. سرمایه‌گذاری در برنامه‌های مهارتی و ایمنی برای حفظ حقوق کار بسیار مهم است و توانمندسازی کارگران برای مشارکت در گفتگو، بهره‌وری را افزایش می‌دهد.»

توموکی واتانابه (هماهنگ‌کننده اقدامات سازمان جهانی کار در سوریه) نیز گفت: «افزایش سودآوری کسب‌وکار و تضمین شرایط کاری مناسب برای کارگران با یکدیگر در تضاد نیستند. کارگران سوری با دستمزدهای پایین و استانداردهای ایمنی ناکافی کار مواجه هستند. چانه زنی جمعی در این زمینه ضروری می‌شود و می‌تواند در سطوح سازمانی یا صنعتی نیز نهادینه شود. با این حال، نمایندگان کارگران به طور قابل توجهی در بخش خصوصی غایب هستند.

محدودیت‌های منابع انسانی، به ویژه خروج نیروی کار جوان و ماهر، به عنوان یک چالش مهم دیگر ظاهر شد. شرکت‌کنندگان بر نیاز فوری به ابتکارات ظرفیت‌سازی مبتنی بر بازار و برنامه‌های آموزش حرفه‌ای برای رفع کمبود مهارت‌ها و افزایش بهره‌وری نیروی کار تاکید کردند.

با توجه به این چالش‌ها، شرکت کنندگان خواستار حمایت همه جانبه سازمان ملل برای رسیدگی به موانع شدید پیش‌روی مشاغل سوری شدند. سازمان جهانی کار متعهد به حمایت از جامعه تجاری سوریه به‌عنوان بخشی از تلاش‌های بهبودی اولیه است.

منبع :

ایلنا

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید