برنامه فراگیر انگلیس برای استقبال از پناهندگان: طرحی نوآورانه برای جذب مهمانان جدید از سراسر جهان

  • توسط: admin


بر اساس طرح جدید انگلیس برای پناهندگان، این کشور قصد دارد با ایجاد برنامه‌ای جدید و شایسته، به مهاجران و پناهجویان اجازه دهد در انگلیس زندگی برپا کنند. این طرح شامل ارائه حمایت‌های مالی و اجتماعی، امکان دسترسی به خدمات پزشکی و آموزشی و ایجاد فرصت‌های شغلی برای این افراد می‌شود. این برنامه با همکاری سازمان‌های مربوطه و اجتماعی، ایجاد بستری مناسب برای ادغام پناهجویان به جامعه انگلیس ارائه می‌دهد. انگلیس با این طرح نه تنها به ایجاد امنیت برای پناهجویان کمک می‌کند بلکه منافع مشترک این افراد و جامعه میزبان را بهبود می‌بخشد و به افزایش تعاملات فرهنگی و اجتماعی بین آنها کمک می‌کند. این طرح نشانگر تعهد انگلیس به حمایت از پناهندگان و ارتقای محیط زندگی آنها است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از  ایسنا، دولت محافظه‌کار وقت انگلیس در سال ۲۰۲۲ با دولت رواندا بر سر اخراج مهاجران غیرقانونی به آن کشور با هدف بازداشتن مهاجران از تلاش برای ورود به بریتانیا از طریق کانال مانش توافق کرد.

بر طبق این برنامه انگلیس بخشی از مهاجرانی را که به صورت غیرقانونی و قاچاق و یا از طریق قایق‌های کوچک به خاک این کشور می‌آیند، به رواندا فرستاده تا آنها در آنجا در ضمن رسیدگی به درخواست‌های پناهندگی‌شان منتظر بمانند.

نشریه تایمز انگلیس امروز (دوشنبه) گزارش داد برخی اسناد رسمی افشا شده نشان داده‌اند لندن در نظر دارد برای اخراج مهاجران غیرقانونی علاوه بر رواندا با کشورهای دیگری هم توافق کند.

این اسناد انگلیس مشخص کرده‌اند دولت لندن جستجوی گسترده‌ای برای انعقاد توافقی مشابه با یک کشور ثالث انجام می‌دهد و در این راستا با ارمنستان، ساحل عاج، کاستاریکا و بوتسوانا وارد مذاکره شده است.

طبق این گزارش، انگلیس برای برقراری این توافق با چند کشور دیگر در حوزه آمریکای جنوبی شامل اکوادور، پاراگوئه، پرو، برزیل و کلمبیا نیز تماس برقرار کرده اما احتمال علاقمند شدن آنها به انعقاد چنین توافقی که لندن از آن تحت عنوان «توافق پردازش پناهندگی در کشور ثالث» نام برده، کم است.

مقام‌های انگلیسی نام چند کشور آفریقایی شامل کیپ ورد، سنگال، تانزانیا، توگو، آنگولا و سیرالئون را هم در فهرست ذخیره در صورت شکست خوردن اهداف دیگر گذاشته‌اند. چند کشور آفریقایی دیگر شامل مراکش، تونس، نامیبیا و گامبیا هم صراحتا با وارد شدن به مذاکرات مخالفت کرده‌اند.

این جزئیات در یک مجموعه اسناد دولتی افشا شده انگلیس که توسط روزنامه تایمز مشاهده شدند، مطرح شده‌اند. پیشتر تصمیم دولت انگلیس برای توافق کردن با رواندا بر سر اخراج پناهجویان به این کشور با واکنش منفی گروه‌های حامی پناهجویان مواجه شده بود.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید