برای ناهار کوفته زرشک و زردآلو بپزید (مناسب تابستان)

  • توسط: admin


کوفته زرشک و زردآلو یکی از غذاهای محبوب و اصیل ایرانی است که طعم ترش و شیرین آن، هر ذائقه‌ای را به خود جذب می‌کند. برای تهیه این غذا به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید و با کمی حوصله می‌توانید یک غذای مجلسی و خوشمزه را برای خانواده خود آماده کنید. در این مقاله از آدرینبلاگ، طرز تهیه مرحله به مرحله کوفته زرشک و زردآلو را به همراه نکات مهم برای شما شرح می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کوفته زرشک و زردآلو (برای مایه کوفته)

مواد لازم جهت تهیه کوفته زرشک و زردآلو (برای مایه کوفته) به شرح زیر است:

گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرمبرنج پخته۱ پیمانهلپه پخته و آسیاب شده۱/۴ پیمانهپیاز رنده متوسط۱ عددتخم مرغ۱ عددسبزی معطر خرد شده (جعفری، شوید، نعناع)به مقدار دلخواهزرشک۲ قاشق غذاخوریگردوی خرد شده۲ قاشق غذاخوریپیاز داغ۳ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم

مواد لازم برای سس کوفته

مواد لازم برای سس کوفته به شرح زیر است:

زردآلو خشک۲۰ عددپیاز۱ عددرب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوریآببه مقدار لازمنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

مراحل تهیه کوفته زرشک و زردآلو

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کوفته ۶۰-۹۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این کوفته‌های جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کوفته در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی مواد

برنج را از قبل بپزید و آبکش کنید. لپه را بپزید و در مخلوط‌کن یا آسیاب ریخته تا کاملاً له شود.

پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. زردآلوها را شسته و خرد کنید.

مرحله دوم: تهیه مایه کوفته

گوشت چرخ‌کرده، برنج پخته، لپه آسیاب شده، پیاز رنده شده، تخم‌مرغ، سبزی معطر، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه ورز دهید تا مواد به خوبی به هم چسبیده و مایه یکدستی حاصل شود.

زرشک، گردو و پیازداغ را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

مرحله سوم: قالب زدن کوفته‌ها

مقداری از مایه کوفته را برداشته و در دستانتان گرد کنید.

وسط هر کوفته را گود کرده و مقداری از مخلوط زرشک و گردو داخل آن قرار دهید. کوفته‌ها را به آرامی گرد کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته بوقلمون و گیلاس

مرحله چهارم: تهیه سس

پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

زردآلوهای خرد شده، آب و نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم پخته شوند.

مرحله پنجم: پخت کوفته‌ها

یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و کمی روغن در آن بریزید.

کوفته‌ها را در قابلمه بچینید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کمی سرخ شوند.

سس را روی کوفته‌ها بریزید و به مقداری آب اضافه کنید تا روی کوفته‌ها را بپوشاند.

اجازه دهید کوفته‌ها به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت با حرارت ملایم پخته شوند تا نرم و جا افتاده شوند.

توجه داشته باشید که برای اینکه کوفته‌ها نرم و خوشمزه شوند، باید به مدت کافی پخته شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته دست به گردن تهرانی

مرحله ششم: سرو

کوفته‌های آماده را با سس غلیظ و برنج سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه کوفته زرشک و زردآلو

در تهیه کوفته زرشک و زردآلو به ۴ نکته زیر توجه کنید:

برای اینکه کوفته‌ها شکل خود را حفظ کنند، بهتر است آن‌ها را به اندازه متوسط و گرد قالب بزنید.می‌توانید به جای زردآلو خشک از آلو خشک استفاده کنید.برای طعم‌دار کردن بیشتر کوفته‌ها می‌توانید از ادویه‌های دلخواه مانند دارچین یا زنجبیل استفاده کنید.اگر دوست دارید کوفته‌های شما تردتر شوند، می‌توانید قبل از پختن آن‌ها را در آرد سوخاری بغلطانید.

با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی اکالا، می‌توانید یک کوفته زرشک و زردآلو خوشمزه و مجلسی را تهیه کنید که همه اعضای خانواده از آن لذت ببرند.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل فوق این کوفته‌های جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید