برای ناهار امروزت یه خورشت لذیذ با غوره و کشمش درست کن!

  • توسط: admin


خورشت کشمش و غوره، یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با طعم ترش و شیرین منحصر به فرد خود، طرفداران زیادی دارد. این خورش به راحتی قابل تهیه در منزل است و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل در کنار برنج سرو شود. در این مقاله از آدرینبلاگ، طرز تهیه این خورش خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه خورش کشمش و غوره

مواد لازم جهت تهیه خورش کشمش و غوره به شرح زیر است:

گوشت گوسفندی یا مرغ۵۰۰ گرمپیاز۲ عددرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریزعفران دم کردهبه مقدار دلخواهزردچوبه۱ قاشق چای‌خوریفلفل سیاه۱/۲ قاشق چای‌خورینمکبه مقدار دلخواهغوره۲۰۰ گرمکشمش پلویی۱۰۰ گرمروغنبه مقدار لازمآببه مقدار لازم

مراحل تهیه خورش کشمش و غوره

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این خورش ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این خورش جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این خورش در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی مواد

گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید. پیازها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.

کشمش‌ها را بشویید و در آب ولرم خیس کنید. غوره‌ها را از شاخه جدا کنید و بشویید.

مرحله دوم: پخت گوشت

در یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.

پیازها را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شیشه‌ای شوند.

گوشت را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

رب گوجه فرنگی، زعفران، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به گوشت اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

به اندازه کافی آب به قابلمه اضافه کنید تا روی گوشت را بگیرد.

درب قابلمه را بگذارید و حرارت را در هنگام پخت خورش کم نگه دارید تا گوشت به آرامی بپزد و طعم و مزه خود را به خورش بدهد.

بهتر است درب قابلمه را در هنگام پخت گوشت نیمه باز بگذارید تا بخار اضافی از آن خارج شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش کدو و آلو

مرحله سوم: اضافه کردن غوره و کشمش

حدود ۳۰ دقیقه قبل از پخت کامل گوشت، غوره‌ها و کشمش‌های خیس شده را به خورش اضافه کنید.

خورش را به آرامی هم بزنید تا غوره‌ها و کشمش‌ها له نشوند.

در صورت نیاز، کمی آب به خورش اضافه کنید تا غلیظ‌تر شود.

مرحله چهارم: سرو خورش

پس از اینکه گوشت پخت و خورش جا افتاد، آن را از روی حرارت بردارید.

خورش کشمش و غوره را به همراه برنج سرو کنید. می‌توانید خورش را با نان یا لواش نیز میل کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش آلو بخارا با مرغ

نکات و فوت و فن‌های تهیه خورش غوره کشمش

در تهیه خورش غوره کشمش به ۵ نکته مهم زیر توجه کنید:

میزان غوره و کشمش را می‌توانید به دلخواه خود تنظیم کنید.اگر دوست دارید خورش ترش‌تر باشد، می‌توانید از کمی آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید.می‌توانید از خلال بادام یا گردو نیز در این خورش استفاده کنید.برای اینکه خورش خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از کمی پودر دارچین یا زنجبیل نیز استفاده کنید.این خورش را با گوشت مرغ نیز می‌توانید تهیه کنید، اگر از گوشت مرغ استفاده می‌کنید، زمان پخت آن کمتر از گوشت گوسفندی است.

با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله از مجله آشپزی اکالا، می‌توانید این خورش را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید و از طعم و مزه بی‌نظیر آن لذت ببرید. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید