با دستگاه مخلوط کن، بهترین روش‌ها برای طراحی بستنی انبه خانگی

  • توسط: admin


تابستان فصل میوه‌های رنگارنگ و خوشمزه است و چه چیزی می‌تواند از طعم خنک و گوارای بستنی انبه در این فصل دلچسب‌تر باشد؟ در این مقاله از آدرینبلاگ، ۲ طرز تهیه بستنی انبه به صورت مرحله را به شما آموزش می‌دهیم تا با توجه به سلیقه و امکانات خود، بهترین روش را انتخاب کنید.

طرز تهیه بستنی انبه

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۵-۷ دقیقه و تهیه نهایی این بستنی ۵-۶ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این بستنی در دسته بندی متوسط قرار دارد.

روش اول: بستنی انبه با مخلوط کن

در این قسمت با مخلوط کن بستنی انبه را درست می‌کنیم.

مواد لازم جهت تهیه بستنی انبه با مخلوط کن

انبه ۲ عدد رسیده و آبدارشیر ۱ پیمانهخامه صبحانه ۱ پیمانهشکر½ پیمانه (یا به مقدار دلخواه)آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)عصاره وانیل ½ قاشق چای خوری (اختیاری)

مرحله اول: آماده سازی انبه

انبه‌ها را بشویید، پوست آنها را بکنید و هسته‌هایشان را جدا کنید. سپس گوشت انبه را به قطعات کوچک خرد کنید.

مرحله دوم: ترکیب همه مواد بستنی

تمام مواد (انبه، شیر، خامه، شکر، آبلیمو و وانیل) را داخل مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست و صاف شوند.

مرحله سوم: انتقال به یخچال

مخلوط بستنی را به ظرف مورد نظر خود (مثل ظرف بستنی ساز یا یک ظرف دربسته معمولی) منتقل کنید. سپس آن را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در فریزر قرار دهید تا نیمه جامد شود.

هر ۳۰ دقیقه یک بار، بستنی را از فریزر خارج کرده و با همزن دستی یا برقی به خوبی هم بزنید تا از تشکیل بلورهای یخ جلوگیری شود.

مرحله چهارم: تزیین و سرو بستنی

بستنی انبه را بعد از ۴ تا ۶ ساعت (یا زمانی که به غلظت دلخواهتان رسید) از فریزر خارج کرده و با تکه‌های میوه، سس شکلات یا هر نوع تزیین دیگری که دوست دارید سرو کنید.

روش دوم: بستنی انبه بدون مخلوط کن

در این قسمت بستنی انبه را بدون مخلوط کن درست می‌کنیم.

مواد لازم جهت تهیه بستنی انبه بدون مخلوط کن

انبه ۲ عدد رسیده و آبدارپودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوریآب¼ پیمانهشکر½ پیمانه (یا به مقدار دلخواه)خامه صبحانه ۱ پیمانهآبلیمو ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)عصاره وانیل ½ قاشق چای خوری (اختیاری)

مرحله اول: آماده سازی پودر ژلاتین

پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به مدت ۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا نرم و اسفنجی شود.

مرحله دوم: آماده سازی انبه

انبه‌ها را بشویید و پوست و هسته آن‌ها را جدا کنید. سپس گوشت انبه را با کمک چاقو به قطعات کوچک خرد کنید.

مرحله سوم: پخت انبه و شکر

انبه‌های خرد شده و شکر را در یک قابلمه با حرارت ملایم مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید تا شکر ذوب شود و انبه‌ها کمی نرم شوند.

مخلوط ژلاتین را به قابلمه حاوی انبه و شکر اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا ژلاتین به طور کامل حل شود.

مرحله چهارم: افزودن خامه و فریز کردن بستنی

خامه صبحانه، آبلیمو و وانیل را به مخلوط انبه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شوند.

در این مرحله نیز مانند روش قبل مخلوط بستنی را به ظرف مورد نظر خود منتقل کنید. سپس آن را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در فریزر قرار دهید تا نیمه‌جامد شود.

در این روش نیز باید هر ۳۰ دقیقه یک بار، بستنی را از فریزر خارج کرده و با همزن دستی یا برقی به خوبی هم بزنید تا از تشکیل بلورهای یخ جلوگیری شود.

مرحله پنجم: تزیین و سرو بستنی

بستنی انبه را زمانی که به غلظت دلخواهتان رسید از فریزر خارج کنید. به دلخواه آن را تزیین و سرو کنید.

در تهیه بستنی انبه به ۵ نکته مهم زیر توجه کنید:

برای تهیه بستنی انبه، از انبه‌های کاملا رسیده و نرم استفاده کنید. انبه‌های سفت طعم و عطر خوبی به بستنی نمی‌دهند.مقدار شکر ذکر شده در این دستور یک پیشنهاد است. شما می‌توانید با توجه به ذوق و سلیقه خود، میزان شکر را کم یا زیاد کنید.اضافه کردن کمی آبلیمو به بستنی انبه باعث متعادل شدن طعم آن می‌شود. این مورد اختیاری است و اگر طعم کاملا شیرین را ترجیح می‌دهید می‌توانید آن را حذف کنید.اگر از قالب‌های مخصوص بستنی استفاده می‌کنید، فراموش نکنید که قبل از ریختن مواد، چوب بستنی‌ها را داخل قالب‌ها قرار دهید.بستنی انبه خانگی را می‌توان تا یک هفته در فریزر نگهداری کرد. اما بهتر است برای داشتن طعم و بافت بهتر، آن را حداکثر تا ۳ روز مصرف کنید.

با رعایت این نکات ساده، می‌توانید در منزل بستنی انبه‌ای خوشمزه و باکیفیت تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن در روزهای گرم تابستانی لذت ببرید.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق دو روش ساده و خوشمزه فوق این بستنی جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید