با این دو روش سریع و آسان کمپوت انجیر خانگی بسازید!

  • توسط: admin


کمپوت انجیر یکی از محبوب‌ترین، مفیدترین و خوشمزه‌ترین انواع کمپوت‌های خانگی است که در کنار طعم لذیذی که دارد، برای تقویت بدن و همچنین درمان یبوست مفید است. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله اکالا می‌توانید با روش‌های طرز تهیه کمپوت انجیر خانگی آشنا شوید.

طرز تهیه کمپوت انجیر تازه

آماده کردن مواد اولیه این کمپوت حدود ۱۵ دقیقه طول می‌کشد و برای پخت آن باید حدود ۳۰ دقیقه زمان صرف کنید.

مواد لازم برای تهیه کمپوت انجیر تازه

انجیر سیاه تازه۱ کیلوگرمشکر۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارآب۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل طرز تهیه کمپوت انجیر تازه

در این بخش می‌توانید با مراحل طرز تهیه کمپوت انجیر تازه آشنا شوید.

مرحله اول: شربت کمپوت را آماده کنید

برای شروع باید شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید ترکیب آب و شکر بجوشد و شکر به طور کامل در آب حل شود. سپس شعله گاز را خاموش و صبر کنید تا شربت خنک شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک انجیر؛ ساده و لذیذ

مرحله دوم: انجیرها را بشویید

برای تهیه کمپوت انجیر باید از انجیرهای سالم و رسیده استفاده کنید. انجیرها را بشویید و ساقه آن‌ها را جدا کنید. سپس آن‌ها را روی یک پارچه نخی پهن کنید تا آب اضافه‌شان گرفته شود. در این مرحله باید انجیرهای خراب و دارای له شدگی را جدا کنید و تنها از انجیرهای سالم استفاده کنید.

مرحله سوم: انجیرها را در شیشه بریزید

برای تهیه این کمپوت باید از شیشه‌های کاملا تمیز و خشک استفاده کنید. بهتر است از شیشه‌هایی استفاده کنید که درب آن‌ها سالم و بدون زنگ زدگی است. قبل از آماده کردن کمپوت بهتر است شیشه‌ها را بشویید و بعد آن‌ها را به طور کامل خشک کنید. حالا می‌توانید انجیرها را داخل شیشه بریزید تا شیشه به طور کامل پر شود.

مرحله چهارم: کمپوت را آماده کنید

در این مرحله می‌توانید ترکیب آب و شکر را روی انجیرها بریزید. شیشه را کاملا پر کنید و بعد درب شیشه را ببندید. حالا یک قابلمه آب جوش را روی حرارت قرار دهید و زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، شیشه کمپوت را داخل آب بیندازید. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید. در ادامه شعله گاز را خاموش کنید و شیشه‌ها را به صورت وارونه روی کابینت قرار دهید تا هوای اضافه‌شان خارج شود.

مرحله پنجم: کمپوت‌ها را در مکان مناسب نگهداری کنید

برای نگهداری کمپوت انجیر باید آن را در مکانی خنک و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید. بعد از باز کردن درب شیشه حتما کمپوت را در اولین فرصت مصرف کنید و آن را در یخچال قرار دهید تا خراب نشود.

طرز تهیه کمپوت انجیر خشک

آماده کردن این کمپوت حدود ۱۵ دقیقه طول می‌کشد.

مواد لازم برای تهیه کمپوت انجیر خشک

انجیر خشکبه مقدار لازمآب جوش۲ برابر انجیرشکربه مقدار لازمآبلیموچند قطره

طرز تهیه کمپوت انجیر خشک

برای درست کردن این کمپوت باید انجیرها را بشویید. سپس آب جوش را با شکر و مقداری آبلیمو ترکیب کنید. ترکیب آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا در آب حل شود. زمانی که آب جوشید، می‌توانید انجیر را اضافه و شعله گاز را خاموش کنید. صبر کنید تا مواد کمپوت از حرارت بیفتند، سپس آن را یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شوند.

کمپوت شما آماده است و می‌توانید آن را میل کنید. در این روش به هیچ عنوان نباید انجیرها را به مدت طولانی بجوشانید، زیرا این کار موجب نرم و بدمزه شدن انجیر می‌شود.

بیشتر بخوانید: ترفندهای قطعی برای درمان سوزش زبان بعد از خوردن انجیر

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه کمپوت انجیر

کمپوت انجیر برای سلامت گوارش مفید است و مصرف آن به بهبود سلامت قلب، درمان کم خونی، تقویت استخوان‌ها و رفع یبوست کمک می‌کند.برای درست کردن این کمپوت می‌توانید به جای شکر از مقداری عسل استفاده کنید. در صورت استفاده از عسل باید بعد از آماده شدن کمپوت، مقداری عسل به آن اضافه کنید و به هیچ عنوان نباید عسل را همراه با سایر مواد بجوشانید.در برخی رسپی‌ها برای طعم دار کردن این کمپوت از مقداری هل، دارچین و آبلیمو استفاده می‌شود که در صورت تمایل می‌توانید آن‌ها را اضافه یا حذف کنید.برای درست کردن این کمپوت باید از انجیرهای سالم و رسیده استفاده کنید.برای تهیه این کمپوت می‌توانید از ترکیب انجیر در کنار میوه‌های دیگر مثل سیب و گلابی استفاده کنید.به منظور درست کردن کمپوت انجیر نیازی به قوام آمدن شربت نیست.روش درست کردن کمپوت انجیر زرد یا کمپوت انجیر سیاه تفاوتی ندارد، تنها برای تهیه این کمپوت‌ها باید از انجیرهای متفاوتی استفاده کنید.برای طعم دار کردن این کمپوت می‌توانید از کمی گلاب استفاده کنید.کمپوت انجیر برای یبوست مفید است و از بروز این مشکل نیز جلوگیری می‌کند. برای درمان یبوست بهتر است کمپوت انجیر را بدون شکر آماده کنید.برای تهیه این کمپوت حتما باید صبر کنید تا شربت کاملا خنک شود.در برخی رسپی‌ها برای مزه دار کردن این کمپوت از مقداری آب لیمو ترش تازه همراه با پوست لیمو استفاده می‌شود.

در این مقاله به ۲ روش رایج برای تهیه کمپوت انجیر خانگی اشاره شد. این کمپوت طعم لذیذی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است. اگر تجربه درست کردن این کمپوت را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید