با این 3 روش ساده، سردی لبو را بگیرید
لبو یا همان چغندر پخته شده یکی از خوراکیهای بسیار خوشمزه و جذابی است که در زمستان طرفداران خاص خود را دارد. جالب است بدانید بر اساس طب سنتی، طبع لبو به طور کلی معتدل است. اما نحوه مصرف لبو میتواند تأثیر زیادی بر طبع آن داشته باشد. در این مقاله از مجله اکالا روشهایی که با کمک آنها بتوانید سردی لبو را بگیرید به شما معرفی خواهیم کرد.
برای کاهش سردی لبو، میتوانید آن را با ادویههای گرم مانند زنجبیل، دارچین و فلفل سیاه در هنگام سرو به میزان دلخواه استفاده کنید. همچنین افزودن شیره خرما، شیره انگور یا نبات، استفاده از آبلیمو یا سرکه در زمان پخت میتواند طبع لبو را متعادل کند.
علاوه بر این، پخت کامل لبو با روشهایی مانند آبپز کردن، بخارپز کردن یا کباب کردن باعث کاهش طبع سرد آن میشود. روشهای گرفتن سردی لبو را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
چگونه سردی لبو را بگیریم؟
برای کم کردن سردی لبو و افزایش خواص آن میتوانید از راهکارهای ساده زیر کمک بگیرید.
بیشتر بخوانید: خواص لبو برای مردان
۱- ترکیب لبو با ادویهها و خوراکیهای با طبع گرم
شما با استفاده از ادویههای با طبع گرم مانند زنجبیل، دارچین، فلفل سیاه میتوانید طبع لبو را گرم و طعم آن را بهتر کنید. برای استفاده از این ادویهها کافی است در زمان سرو به مقدار دلخواه روی لبو زده و میل کنید.
همچنین استفاده از شیره خرما، شیره انگور یا نبات در زمان پخت یا سرو نیز میتواند در متعادل کردن طبع لبو مفید باشد.
۲- اضافه کردن آبلیمو یا سرکه
افزودن مقداری سرکه یا آبلیمو در زمان پخت لبو، موجب معتدل شدن طبع لبو میشود.
۳- لبو را به صورت کامل بپزید
یکی از روشهایی که موجب گرفتن سردی لبو میشود پخت کامل این ماده غذایی است. باید زمان کافی برای خوب پخته شدن را به لبو دهید. برای پخت لبو از روشهای مثل آبپز کردن، بخارپز کردن یا کباب کردن لبو میتوانید استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو لبو
امیدواریم که اطلاعات ارائه شده در بخش آشپزی مجله آدرینبرایتان مفید واقع شده باشد و شما نیز با استفاده از روشهای ساده و کاربردی بالا بتوانید سردی این خوراکی محبوب را تا حدی متعادل کنید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
- برچسب ها: