ایمپلنت با تکنولوژی جدید چگونه انجام می شود

  • توسط: admin
ایمپلنت با تکنولوژی جدید چگونه انجام می شود


 

با استفاده از تکنولوژی جدید، چگونه ایمپلنت ها تهیه می‌شوند؟ این متن شامل بررسی انواع روش‌های ایمپلنت مانند لیزری، دیجیتالی، پانچی و سایر روش‌هاست که به صورت جداگانه بررسی خواهند شد.

ایمپلنت با تکنولوژی جدید بسیاری از مشکلات موجود در زمینه کاشت دندان را از میان برداشته است. در این متن قصد داریم درباره انواع فناوری های نوین در زمینه ایمپلنت با شما گفتگو کنیم. اگر قصد دارید به جای دندان های از دست رفته تان از روش ایمپلنت استفاده کنید، این متن اطلاعات خوبی در اختیارتان قرار خواهد داد. ایمپلنت فوری، ایمپلنت دیجیتال، ایمپلنت لیزری از جمله مباحثی هستند که در این نوشتار به آن پرداخته می شود.

ایمپلنت با تکنولوژی جدید با چه روش هایی انجام می شود؟

همین ابتدای امر خوب است اشاره کنیم، ایمپلنت با تکنولوژی جدید دارای انواع مختلفی است. ایمپلنت فوری، لیزری، ایمپلنت دیجیتال، ایمپلنت پانچی، کاشت دندان به روش پل ثابت (بریج)و … از جمله انواع فناوری هایی هستند که در این حوزه به کار می روند. در ادامه، هر یک از این موارد به صورت جداگانه مورد بررسی قرار می گیرند. خوب است بدانید، هر یک از این روش ها بنا به قدرت استخوان و شرایط بیمار توسط صلاحدید دندانپزشک انتخاب می شوند. یکی از بروزترین شیوه های ایمپلنت، ایمپلنت فوری است که در ادامه به آن اشاره می کنیم.

در صورتی که می خواهید از قیمت ایمپلنت با تکنولوژی جدید مطلع شوید، می توانید از صفحه ( https://roshadent.com/%d8%a7%db%8c%d9%85%d9%be%d9%84%d9%86%d8%aa-%d8%af%d9%86%d8%af%d8%a7%d9%86/ ) دیدن فرمایید.

 ایمپلنت با تکنولوژی جدید با شیوه فرش ساکت (Fresh socket)

یکی از انواع ایمپلنت با تکنولوژی جدید، شیوه فرش ساکت می باشد. در این روش، در جلسه اول دندانپزشک پس از خارج کردن ریشه دندان دائمی، دندان مصنوعی را در محل خود قرار می دهد. در این روش، بیمار نیازی نیست که مدت زمان طولانی منتظر کاشت دندان بماند. ایمپلنت فوری یا همان فرش ساکت برای آن دسته از بیمارانی که مایل هستند، در خوردن، صحبت کردن و نوشیدن آنها وقفه ای ایجاد نشود، بسیار مناسب است.

ایمپلنت با تکنولوژی جدید با روش دیجیتالی

یکی دیگر از انواع مختلف ایمپلنت با تکنولوژی جدید، استفاده از ایمپلنت دیجیتال در این حوزه می باشد. این فناوری بسیار مدرن و جدید است و دستاوردهای خوبی دارد. عدم نیاز به جراحی، بخیه زدن و برش لثه از جمله مزایای خوب این نوع کاشت دندان می باشند. در این روش، با نظر به سایز استخوان فک، نخست با کمک رایانه ایمپلنت طراحی می شود. در ادامه با کمترین برش و بدون نیاز به بخیه کاشت دندان صورت می گیرد. این روش درد بسیار کمی داشته و فاقد خونریزی است. ناگفته نماند، دندانپزشک برای بررسی شرایط رشته های عصبی و موقعیت استخوان فک از مدل سازی سه بعدی رایانه ای کمک می گیرد.

ایمپلنت لیزری

ایمپلنت لیزری نیز یکی دیگر از انواع گوناگون ایمپلنت است. کاشت دندان و استفاده از لیزر دندانی باید با دقت زیادی اعمال شود. استفاده از لیزر با طول موج دقیق، موضوع مهمی است که جراح باید به آن توجه داشته باشد. دندانپزشک می تواند در چند مرحله مختلف اقدام به کاشت دندان با کمک لیزر نماید.

ایمپلنت با تکنولوژی جدید

لیزر قادر است به راحتی و بدون درد و خونریزی لثه را برش داده و عملیات کاشت دندان را بدون خطا انجام دهد. اگر می خواهید صدمات زیادی به بافت لثه وارد نیاید، از این روش استفاده کنید. با این روش بافت های نرم و استخوانی دهان و دندان هرگز دچار تخریب نمی شوند. در حقیقت با این روش جراح، بدون کمترین آسیب و با روش آتروماتیک اقدام به ایمپلنت می کند. پس از جراحی ناراحتی و عوارض بعد از عمل مانند التهاب و عفونت لثه کمتر روی می دهد.

 ایمپلنت پانچی

از جمله انواع ایمپلنت با تکنولوژی جدید کاشت دندان پانجی است. در این روش به جراحی در استخوان فک نیازی نیست. این شیوه برای بیمارانی که از جراحی واهمه دارند، مناسب است. همچنین اگر بیمار دارای سابقه بیماری در زمینه قلب و عروق و فشار خون است، دندانپزشک می تواند از این روش استفاده می کند. ناگفته نماند، این روش یک شیوه نوین و محبوب در خدمات کاشت دندان به شمار می رود. در این شیوه، مراحل ایمپلنت و روکش تنها در یک جلسه و کمتر از یک یک دقیقه توسط جراح انجام می شود.

ایمپلنت با تکنولوژی جدید

ایمپلنت All-on-4

اگر بیماری به دلیل تصادف یا دلایل دیگر، بیشتر دندان های خود را از دست بدهد جراح می تواند از کاشت دندان All-on-4 برای او استفاده کند. در این شیوه درمانی، جراح در فک بالا یا پایین چهار ایمپلنت کار می گذارد. تمامی دندان های ثابت روی پایه همین چهار ایمپلنت سوار می شوند. جنس این پایه ها از تیتانیوم بوده و به مثابه ریشه دندان عمل می کنند.  این شیوه درمانی به ایمپلنت یک روزه نیز معروف است.

ایمپلنت دندان به شیوه پل ثابت یا بریج

ایمپلنت دندان به شیوه پل ثابت یا بریج نیز از دیگر انواع ایمپلنت با تکنولوژی جدید به شمار می رود. این شیوه نیز بسیار رایج است و دندانپزشک به جای استفاده از ایمپلنت از بریج یا پل دندانی کمک می گیرد. اگر لثه بیمار برای کاشت دندان آمادگی نداشته باشد، جراح می تواند از پل ثابت برای کاشت دندان استفاده کند. همچنین اگر بیمار در مجاورت دندان های از دست رفته دندان سالمی داشته باشد، دندانپزشک از این روش کمک می گیرد.

دندان مصنوعی یا ایمپلنت دندان؛ کدام را انتخاب کنیم؟

به انتهای مبحث ایمپلنت با تکنولوژی جدید رسیدیم. اگر ما را از ابتدای این متن همراهی کرده باشید، حتما پاسخ این سوال برایتان مشخص است. قطعا کاشت دندان انتخاب بهتری در مقایسه با دندان مصنوعی است. دندان کاشته شده داخل استخوان فرو می رود و به مثابه ریشه دندان عمل می کند. همین امر باعث می شود تا پایه تیتانیومی دندان استخوان و لثه را تحریک کند. با تحریک استخوان و لثه فرسایش بافت های نرم و سخت دهان و دندان روی نمی دهد. به همین خاطر به مرور زمان شکل فک و صورت بیمار تغییر حالت پیدا نمی کند. دندان مصنوعی چنین مزایایی ندارد؛ چراکه درون استخوان فک کاشته نمی شود و قادر به جلوگیری از فرسودگی و تحلیل استخوان فک و بافت لثه نیست.

سخن پایانی

این متن که با موضوع ایمپلنت با تکنولوژی جدید تهیه شده بود، به انواع مختلف کاشت دندان به شیوه های مدرن اشاره داشت. در این متن به صورت مجزا و مفصل هر یک از این شیوه های درمانی را مورد مطالعه قرار دادیم. گفتیم بسته به شرایط جسمانی بیمار، میزان سلامت دهان و دندان فرد، وضعیت لثه و استخوان های او جراح تصمیم می گیرد از چه روشی برای کاشت دندان استفاده کند. بیشتر ایمپلنت هایی که توسط فناوری های جدید انجام می شوند، از درد، خونریزی و التهاب و عفونت جلوگیری می کنند. برای انتخاب مناسب ترین متد درمانی پیشنهاد ما این است که حتما از جراحان و دندانپزشکان حرفه ای در این زمینه کمک بگیرید.

 

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید