ایدههای تزیین آش رشته؛ از ساده تا مجلسی
آش رشته یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که در مهمانیها، مراسم مذهبی و سفرههای نذری به طور ویژه آماده و تزیین میشود. تزیین آش رشته، علاوه بر جذابتر کردن ظاهر غذا، نمادی از مهماننوازی ایرانی است و در شهرهای مختلف ایران با روشها و طرحهای خاص انجام میشود. در این مقاله از مجله اکالا ایدههای مختلف و متنوعی را از تزیین آش رشته برایتان به نمایش خواهیم گذاشت.
ایدههای تزیین آش رشته
در برخی مناطق، تزیینات سادهتر و در برخی دیگر، با طرحهای پیچیدهتر و هنری همراه است. جالب است بدانید این تزیینات به طور خاص در مراسم خاص، مانند ماه رمضان، شب یلدا یا نذریها، اهمیت بیشتری پیدا میکند.
برای تزیین بهتر آش رشته، از نعنا داغ، پیاز داغ و کشک باکیفیت استفاده کنید و آنها را به صورت طرحهای منظم یا خلاقانه روی آش بریزید. کشک را با قیف به شکل گل یا خطوط تزیین کنید و کمی زعفران دمکرده برای جلوه رنگی بیشتر به کار ببرید.
ظرف سرو را زیبا انتخاب کنید و کنارههای آن را تمیز نگه دارید تا آش جلوهای مرتب و جذاب داشته باشد.
بیشتر بخوانید: ایدههای تزیین شله زرد
بیشتر بخوانید: ایدههای تزیین برنج با زعفران
امیدواریم که اطلاعات ارائه شده در بخش آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقهمندان به دنیای آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز با ایده گرفتن از تصاویر بالا و خلاقیت خود بتوانید به زیباترین حالت ممکن آش رشتههایتان را تزیین و سرو کنید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
- برچسب ها: