امشب چی میپزم؟ (جمعه 25 اسفند)
شام امشب میتواند برای شما یک تجربه لذتبخش باشد اگر یکی از این پیشنهادها را انتخاب کنید. از آش آبغوره شیرازی با طعم ترش و جذاب گرفته تا موجور ترکیهای فوقالعاده و متنوع. قورمه سبزی ایرانی که هیچگاه عاری از طعم و شما نیست یا سیب زمینی نودلی که به عنوان یک فینگر فود جذاب میتواند شام شما را پرکرد کند. یا حتی سوپ مرجمک ترکیهای که با عدس قرمز و ادویههای خاصش شما را داغ و سرد و همهچیز بین این دو به همراه دو کلمه شما را تاملی باز میکند. به همین خاطر، امشب برای وعده شام خود این لیست متنوع و خوشمزه را در نظر بگیرید و یکی از غذاهای پیشنهادی را بپذیرید تا یک شب به یادماندنی و خاص را با خانواده یا دوستانتان داشته باشید. حتما از طعم آنها لذت خواهید برد و این تجربه شام امشب میتواند یک تغییری خوب و جذاب برای شما باشد.
امشب شام چی درست کنم؟ شام چی بپزم که تکراری نباشه؟ نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگترین دغدغههای بسیاری از افراد، اعم از خانهدار، شاغل یا دانشجو، پیدا کردن ایده و پختن یک غذای خوشمزه و سالم برای وعده شام است.از این رو ما، در بیست و پنجمین روز اسفند ماه ۱۴۰۲، در این مطلب از آدرینبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای شام امشبتان تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای شام امشب شمادر ادامه میتوانید با چند غذای متنوع برای شام به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- قورمه سبزیقورمه سبزی یکی از محبوبترین و اصیلترین خورشتهای ایرانی است که شاید کمتر ایرانیای پیدا شود که عاشق آن نباشد. این غذای خوشمزه با چند قلم مواد ساده نظیر لوبیا قرمز، سبزی خورشتی، گوشت تکهای، لیمو عمانی… طبخ میشود.البته در برخی شهرها برای تهیه این خورشت به جای لوبیا قرمز از لوبیا چیتی و به جای سبزی خورشتی متداول از سبزیهای معطر کوهی و محلی استفاده میکنند. به علاوه قورمه سبزی را میتوان هم با مرغ و هم با گوشت تکهای برای وعده شام تهیه و نوش جان کرد. مراحل تهیه قورمه سبزیمراحل تهیه قورمه سبزی به شرح زیر است:برای اینکه پس از مصرف خورشت قورمه سبزی دچار نفخ معده نشوید بهتر است لوبیاهای قرمز یا چیتی را از شب قبل در آب بخیسانید و در صورت امکان ۲ الی ۳ بار، آب آن را عوض کنید. سپس سبزیهای خورشتی از جمله اسفناج، تره، گشنیز، شنبلیله و جعفری را به خوبی بشویید و بر روی تخته به صورت ریز خرد کنید. (اگر سبزی تازه نداشتید میتوانید از سبزی قورمه که قبلا سرخ شده و در فریزر است استفاده کنید.)بعد از خرد شدن سبزیها، درون ماهیتابهای مقداری روغن ریخته، سبزیهای خرد شده را به ماهیتابه افزوده و تفت دهید. هر چه بیشتر سبزیها را تفت دهید تا تیرهتر شوند در نهایت خورشت قورمه سبزی شما جا افتادهتر شده و روغن میاندازد. پیازها را پوست کنده، بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. آنگاه درون ماهیتابه مقداری روغن ریخته و بر روی شعله قرار دهید. پیازهای خرد شده را به ماهیتابه افزوده و تفت دهید.برای ادامه رسپی این غذای پرطرفدار و اصیل ایرانی روی لینک طرز تهیه قورمه سبزی کلیک کنید.۲- سیب زمینی نودلیسیبزمینی نودلی یکی از انواع فینگر فودهای بسیار خوشمزه و جذابی است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. ترکیب سیب زمینی نودلی، ترکیبی از مواد کوکو سیب زمینی و نودل با طعم و ظاهری متفاوت است. سیب زمینی نودلی را به عنوان فینگر فود در وعده شام یا یک میان وعده سالم و خوشمزه میتوانید نوش جان کنید.مراحل تهیه سیب زمینی نودلیمراحل تهیه سیب زمینی نودلی به شرح زیر است:ابتدا سیب زمینیها را به خوبی بشویید. آنها را درون قابلمه مناسبی قرار دهید. مقداری آب به قابلمه اضافه کنید به اندازه ای که ۱ بند انگشت آب روی سیب زمینیها را بگیرد. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و حرارت را زیاد کنید تا به نقطه جوش رسد. درب قابلمه را ببندید و ۲۵-۳۰ دقیقه زمان دهید تا سیب زمینیها بپزند و به خوبی نرم شوند.سیب زمینیهای پخته شده را از روی حرارت بردارید و کنار گذارید تا خنک شوند.پوست آنها را بگیرید و سپس با کمک چنگال، رنده یا گوشتکوب سیب زمینیها را به شکل پوره تبدیل کنید. (توجه داشته باشید سیب زمینیها باید کاملا خنک شوند سپس آنها را له کنید زیرا در صورتی که سیب زمینیها داغ باشند و پوره یا رنده شوند حالت کشسانی و چسبندگی به خود میگیرند.)پیازهای خرد شده و جعفری ساطوری خرد شده را به پوره سیب زمینی اضافه کنید و کمی مواد را بهم زنید.برای ادامه رسپی این غذای متفاوت و لذیذ روی لینک طرز تهیه سیب زمینی نودلی کلیک کنید. ۳- موجوراگر به دنبال یک غذای خوشمزه و جدید برای تنوع در برنامه غذایی خود هستید؟ موجور را امتحان کنید! موجور، یک غذای ترکی ساده و خوشمزه است که از مواد اولیهی متنوع و در دسترسی نظیر سیب زمینی، پیاز، پنیر پیتزا، آرد سفید، فلفل قرمز و… تهیه میشود.مراحل تهیه موجورمراحل تهیه موجور ترکیهای به شرح زیر است:برای تهیه موجور، ابتدا پیاز و سیب زمینیها را به خوبی بشویید و پوستشان را جدا کنید. سپس، آنها را رنده کرده و داخل یک کاسه مناسب بریزید.پیاز و سیب زمینی رنده شده را با آرد سفید، روغن زیتون، فلفل سیاه و پاپریکا مخلوط کنید. سپس مواد را به خوبی ورز دهید تا یکدست شوند.اکنون قالب مورد نظر خود را انتخاب کنید. سپس یک کیسه فریزر را داخل قالب قرار داده و مقداری از مایه موجور را روی آن بریزید. با استفاده از پشت قاشق، مایه را صاف و یکدست کنید. در ادامه، مقداری پنیر پیتزا روی مایه موجور بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا پنیر به مایه بچسبد. مجددا مقداری از مایه موجور را روی پنیر پیتزا ریخته و با پشت قاشق فشار دهید تا دو لایه موجور به طور کامل به هم بچسبند و فیکس شوند.برای ادامه رسپی این غذای جدید و خوشمزه روی لینک طرز تهیه موجور ترکیهای کلیک کنید.۴- آش آبغوره شیرازیآش آبغوره یکی از خوشمزهترین و متفاوتترین آشهای ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. این آش بیشتر در استانهای جنوبی کشور طبخ میشود، طعم غالب آن ترش است و اگر طرفدار طعمهای ترش هستید به شما توصیه میکنیم حتما این آش را امتحان کنید.مراحل تهیه آش آبغوره شیرازیمراحل تهیه آش آبغوره شیرازی به شرح زیر است:در اولین مرحله به سراغ آماده سازی حبوبات روید. لوبیاها را تمیز کنید و با مقداری آب بشویید. درون ظرف مناسبی لوبیاها را با مقداری آب بخیسانید. (بهتر است چند ساعت قبل از طبخ غذا حبوبات را بخیسانید با این کار مقدار زیادی از نفخ آنها گرفته میشود و زمان پخت کوتاهتر میشود.)برنج و بلغور را نیز در این مرحله تمیز کنید و بشویید و با مقداری آب بخیسانید.حال به سراغ پخت لوبیاها روید. درون قابلمه مناسبی که قصد طبخ آش را دارید لوبیاها را بریزید. مقداری نمک و آب به آن بیفزایید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. منتظر بمانید تا آب قابلمه به نقطه جوش رسد حال حرارت را کم کنید و ۲۵-۳۵ دقیقهای زمان دهید تا لوبیا نیم پز شود.اکنون به سراغ عصاره گوشت روید آن را به محتوای درون قابلمه بیفزایید و بهم زنید. درب قابلمه را ببندید و کمی زمان دهید تا لوبیا با عصاره گوشت بپزد. شما در این مرحله از آب قلم نیز میتوانید استفاده کنید.برای ادامه رسپی این غذای اصیل و سنتی روی لینک طرز تهیه آش آبغوره شیرازی کلیک کنید.۵- سوپ مرجمک ترکیهایسوپ مرجمک، یکی از انواع سوپهای بینالمللی است که اصالت آن به ترکیه برمیگردد. ماده اصلی این سوپ دال عدس یا همان عدس قرمز است. سوپ مرجمک شباهت زیادی به دال عدس خودمان دارد که با افزودن برخی مواد خوراکی دیگر تبدیل به یکی از محبوبترین سوپها شده است.مراحل تهیه سوپ مرجمک ترکیهایمراحل تهیه سوپ مرجمک ترکیهای به شرح زیر است:در اولین مرحله به سراغ پیاز روید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را با کمک چاقو به صورت نگینی خرد کنید. حال درون قابلمه مناسبی که قصد طبخ سوپ را دارید کمی روغن بریزید.قابلمه را روی حرارت قرار دهید و پیازهای نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.در دومین مرحله سیب زمینی و هویج را بشویید و پوست بگیرید. به صورت نگینی خرد کنید و به محتوای درون قابلمه اضافه کنید. سیر را نیز به همین ترتیب بشویید و پوست بگیرید و به قابلمه بیفزایید. کمی تفت دهید تا بوی خامی آنها نیز گرفته شود.اکنون زردچوبه، نمک و پودر زیره را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید. ادویهها را کمی تفت دهید تا بوی عطرشان آزاد شود.در این مرحله دال عدس را تمیز کنید و با مقداری آب بشویید. عدسهای شسته و تمیز را به محتوای سوپ درون قابلمه اضافه کنید. همه مواد را با هم ترکیب کنید و به تفتدادن ادامه دهید تا عدس نیز کمی تغییر رنگ دهد.برای ادامه رسپی این غذای مقوی و لذیذ روی لینک طرز تهیه سوپ مرجمک ترکیهای کلیک کنید.در این مطلب از مجله آشپزی آدرینلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.
- برچسب ها: